עורו עורו
!!!

זה מוזר ../images/Emo4.gif

כי אצלי הוא עובד
בקרוב הפתיח יהיה על היוטיוב ואז אולי ככה זה יעבוד גם אצלך

KiShKooSh

New member
אלוהים- עומד על צוק

לא מזמן נזכרתי בשיר הזה בתור כמעין קטע תנועתי שבניתי עליו שלא יצא כ"ך והוא פשוט כתיבה יפיפיה של שיר, והגרסה הזו ממש צורמת, שזה מעולה למילים של השיר מי ששר שם מקסים וזה באמת מחובר למילים. ועמנואל הלפרין כזה חמוד

8דושנקה8

New member
גם אצלי הוא עובד, פתיח יפה...

לפחות 3-4 שחקנים שאני אוהבת באותה סדרה לא ידעתי/זכרתי שהם שם.... עכשיו אני בטוח רואה.....

רק בשביל שיר../images/Emo99.gif

כרגיל-עונה בחפיף P:
שעת התחלה:18:34
שם:אסתי
תאריך לידה מלא:8.10.91
מאיפה אתם בארץ:בת-ים
מתי הפעם האחרונה שנכנסתם לפורום (לפני עכשיו, מצחיקים!):לפני שבוע אם אני לא טועה
הגבתם, רק קראתם או שזה היה בטעות? רק קראתי.
יש לכם חוגים? איזה? מתי?לא
אתם בתנועות נוער? איזה? מה התפקיד שלכם שם?בקרוב אני מצטרפת לקצ"ב -קבוצת צעירי בת-ים.
מה אתם הכי אוהבים לאכול?וואו יש מלא... כרגע במבה שוש
איזה ריח עושה לכם בחילה?כל ריח של אוכל על הבוקר.
למה אתם הכי מתגעגעים (ואתם מתגעגעים!! זו לא שאלה) בפורום?לכל החמולה שהייתה כאן פעם ועכשיו נטשה... ולמפגשים! יווו כ"כ בא לי מפגש
מה הכי אהבתם בפורום?את האנשים
מה אתם הכי אוהבים בפורום?עכשיו? אני לא ממש פה P: אבל יש כאן כמה אנשים שולטים במיוחד אהמשיראהמ
יש לכם מבחנים\מתכונות\בגרויות בקרוב? מתי? באיזה מקצועות? יש לי בגרות בתקשורת ביום שלישי, מתכונת בהיסטוריה ביום ראשון ומתכונת באנגלית ביום שישי
איך הולך בביה"ס?בסדר =]
מה עשיתם ביום שישי האחרון? יצאתי עם חברים
תרשמו שלוש הצעות לרעיונות בשביל פעילויות בפורום:בעע אפילו בשביל הפורומים שלי אין לי זמן לרעיונות
הייתם פעם במפגשי פורום? בכמה?מאז מרץ 06-בכולם!
אם כן - תעלו תמונה נוסטלגית!!אין לי תמונות מהמפגשים על המחשב... שערורייה! כולכם מתבקשים לשלוח לי
שעת סיום:18:39 בלי קשר... הנה סתם תמונה שלי חשה ביטלס

Norma Jean

New member
יאא גם אני הצטלמתי ליד זה:)אסתייי...לא ידעתי.

שהיית שם.חבל שלא ידעתי!!!

פסטיבל הביטלס../images/Emo47.gif

באיזה יום היית? אני הלכתי ביום חמישי, מתי שהמג'יקל [
] הופיעו על הגג... זה היה כ"כ מדהים! אני וחברה שלי כבר מתכננות ללכת להופעה שלהם בבארבי.

Rioter

New member
מה חפיף? קדימה, תעני מחדש..

חחחחחחחח סתם
מה זה קצ"ב? ספרי על זה קצת.. במבה שוש זה אייייייכ
רק אסםםםםםם סגידע. את לא אוכלת ארוחת בוקר?
ואיזה חבורה שנטשה ואיזה נעליים, כולם כאן רק מתביישים להודות..
ואת שולטת בעצמך. שששש. בהצלחה בבגרויות מתכונות
איפה היית עם החברים בשישי? איך היה? ^^ והתמונה שלך אדירה. מצרפת לך פה תמונה כדי שתזכרי במה שאין לך.

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif מאיפה התמונה? בחיים לא ראיתי אותהXD

שוש שליטעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
אני אוכלת בבוקר רק קורנפלקס! זה הדבר היחידי שאני מסוגלת להתקרב אליו בבוקר ואפילו לאכול אותו... את צריכה לראות אותי מנסה להכין כריך לבית ספר, מתאפקת שלא להקיא S: [ואחר כך בבית הספר מתנפלת עליו כאילו הוא הדבר האחרון שנשאר לאכול בעולם, כן?
] בשישי סתם הסתובבנו בטיילת של בת-ים
תאמת שגם אני לא ממש יודעת הרבה על קצ"ב
אבל הם נוסעים לאילת בקיץ וחצי שכבה שלי שם
יש כל שבוע פעולות בכל מיני נושאים [לפני כמה זמן היה על הביטלס, באסה שלא הייתי
] חלק מהילדים שבקצ"ב הם גם מדריכים של ילדים מהיסודי [הם עשו כל מיני קורסים עם שמות מוזרים כמו מד"צ[?] נווו אני לא מבינה בזה X: ]
.

Rioter

New member
שוש זה יאק. ;;

אוי, שמעתי שיש במבה חדשה.. עם נוגט. .טעמת!? איך זה? קורנפלקס - סבבה, גם ארוחת בוקר. חחחחח.. אז תבקשי מאמאבא שיכינו לך סנדוויץ'.
מה את מכינה בד"כ? ^^ מצחיקה... XD טיילת של בת-ים? יאא.. איזה כיף זה טיילת
(אבל הכי כיף זה ים...) קצ"ב.. צודקת, נוסעים לאילת - תצטרפי!!! בלי לשאול שאלות.
ככה צריך. תהני דארלינג.

ברור שטעמתי, זה ממש טעים!

כמעט כולם מצטרפים לקצ"ב בגלל הנסיעה לאילת XD יאללה, בואי גם את

chen010189

New member
ברייר ושיר 3>

שעת התחלה:21:36 שם:חן תאריך לידה מלא:1.1.89 מאיפה אתם בארץ:תל אביב...ז'תומרת חיפה :< מתי הפעם האחרונה שנכנסתם לפורום (לפני עכשיו, מצחיקים!):לפני עשור XD הגבתם, רק קראתם או שזה היה בטעות?שיר שלחה קישור להודעה שברייר פותח פרוייקט, שאני לא אשתף פעולה עם שני האנשים היפים האלה? D: יש לכם חוגים? איזה? מתי?יש לי קורס קונדיטוריה בימים ראשון ושני בבית ספר לבישול הידוע "גני דן" *כן כן מתגאה* אתם בתנועות נוער? איזה? מה התפקיד שלכם שם?לא מה אתם הכי אוהבים לאכול?לחמניות גבינה{בואיקוס} איזה ריח עושה לכם בחילה?של הלבנדר המסריח שאמא שלי תקעה בשירותים בטענה שזה מפזר ריח טוב. איזה ריח טוב??? כבר עדיף ריח של קקי!!!!! יש חבר\ה? לא אם כן - כמה זמן? אם לא - יש מישהו שאתם רוצים? ^^לא מה אתם הכי אוהבים בו? במה אתם ממש טובים?בזמן האחרון בעקבות הקורס בלאפות, בלשחק{ככה אומרים, אני מעדיפה להשאר צנועה...} ולצייר{כנ"ל} מה אתם אוהבים לעשות?לשחק, לדבב{אממ כן למדתי שנה שעברה אצל יפה גבאי :>!!} ולאפות למה אתם הכי מתגעגעים (ואתם מתגעגעים!! זו לא שאלה) בפורום?למפגשים..יואו זה מזכיר לי איך אני ובן גרים באותה עיר והיינו נפגשים רק בת"א
חוץ מפעם אחת שהוא בא לארומה בקניון ליד הבית שלי כשעבדתי שם..בן זוכר?? חח
מה הכי אהבתם בפורום?זה מוזר אבל את כל המפגרים
מה? הם עשו צחוקים
מה אתם הכי אוהבים בפורום?אני לא פה כדי להגיד :X יש לכם מבחנים\מתכונות\בגרויות בקרוב? מתי? באיזה מקצועות?מזה? אה הדבר הזה שסיימתי איתו שנה שעברה חעחע איך הולך בביה"ס?^ מה עשיתם ביום שישי האחרון?כלום תרשמו שלוש הצעות לרעיונות בשביל פעילויות בפורום: 1. 2. 3. הייתם פעם במפגשי פורום? בכמה?לא זוכרת..מלא אם כן - תעלו תמונה נוסטלגית!!קלטו שמאז שהתמונה צולמה ירדתי 20 ק"ג בערך וגם הפרצוף שלי נהיה נורמלי יותר..ללא גבות-סדאם-חוסיין כמו בתמונה XD שעת סיום:21:45

למעלה