עורו עורו
!!!

Rioter

New member
אז יאללה, למה את מחכה?

פתחי שרשור כזה...
או שאפשר לבקש מחן כפרעליה לשחזר את ההצלחה ושתפתח נוסף בעצמה. ^^

שלא תעיזו להעלות תמונות שלי../images/Emo2.gif!!!!

כ"כ הישתנתי מאז , אמאל'ה. - שעת התחלה:16:05 שם:ריחן תאריך לידה מלא: 11.6.93 מאיפה אתם בארץ: מהמרכז מתי הפעם האחרונה שנכנסתם לפורום (לפני עכשיו, מצחיקים!):לפני שנכנסתי לפורום הזה , נכנסתי לפורום אחר הגבתם, רק קראתם או שזה היה בטעות? קראתי יש לכם חוגים? איזה? מתי? לא, אין. אתם בתנועות נוער? איזה? מה התפקיד שלכם שם? כן, בבני המושבים
, כרגע אני טרומפית עד שאני אצא למדצים בקיץ ואהיה מדריכה :) מה אתם הכי אוהבים לאכול? אוכל. איזה ריח עושה לכם בחילה? נרות עם ריח. יש חבר\ה? לא אם כן - כמה זמן?אין אם לא - יש מישהו שאתם רוצים? ^^ בערך מה אתם הכי אוהבים בו? במה אתם ממש טובים? בכלמיני מה אתם אוהבים לעשות? אממ למה אתם הכי מתגעגעים (ואתם מתגעגעים!! זו לא שאלה) בפורום?פיי! שתחזור התקופה הפעילה כמו שהיה פה לפני האי בין העונה השנייה לעונה לשלישית של השמינייה אאל"ט מה הכי אהבתם בפורום? את האנשים. דה
מה אתם הכי אוהבים בפורום?עדיין - את האנשים, רק שיגיבו יותרר!!!! יש לכם מבחנים\מתכונות\בגרויות בקרוב? מתי? באיזה מקצועות? כן, יש ויש. איך הולך בביה"ס? חביב. מה עשיתם ביום שישי האחרון? בבוקר חזרתי מל"ג בעומר מתיש ואז ב9 הלכתי לבית חולים X: תרשמו שלוש הצעות לרעיונות בשביל פעילויות בפורום: 1. שקודם יהיה מפגש לראות שוב את כולם, אח"כ פעיליות.
2. 3. הייתם פעם במפגשי פורום? בכמה?כן.. לא זוכרת בכמה. אם כן - תעלו תמונה נוסטלגית!! וואי, היו לי פעם כמה אבל הכול נחמק. שעת סיום:16:10 הוקטש באמצעות מקטישאומוטקי

Rioter

New member
לא שואלים אותך ולא שואלים אותך... ../images/Emo6.gif

וואלה?את בבני המושבים?
באיזה סניף\קן\שבט\איך שלא קוראים לזה אצלכם? איזה כיף.. להדריך זה הכיייייייייייי אחותייייי!!! נרות עם ריח עושים לך בחילה?
זה לא ריחות ארומטית נעימים כאלה?
ווניל.. יאואואואואו@REW. חצופה. להגיד לאנשים להגיב יותר? תעשי את זה אחרי שתגיבי יותר את בעצמך!!
ל"ג בעומר..איך היה? עם מי עשית? מתי חזרת הביתה? :] וביה"ח? למה?
הכל בסדר? ויש אישור לעלות תמונה חביבה במיוחד במיוחד? בקשה? בקשההההההההההההה?

חחח תלוי איזו תמונה../images/Emo3.gif

בני המושבים
;; מועצה אזורית גזר
באיזה תנועה את?
- רוב הנרות עם הריח עצמם עושים לי בע. - אני מגיבה כשיש איפה להגיב! - ל"ג בעומר.. היה פסדר. בית חולים.. אמ, כן הכול יופי טופי. - ושוב תלוי איזו תמונה ועם מי

Rioter

New member
אני..

במכבי צעיר.
ותפסיקי לתרץ. תגיבי יותר!!!
ביה"ח - טוב, שמחה שהכל טוב. ^^ תמונה- מצורפת.

../images/Emo127.gif עונה להחיית הפורום. ../images/Emo192.gif

שעת התחלה: 18:21 שם: מאורה תאריך לידה מלא: 21/2/1985 מאיפה אתם בארץ: רחובות מתי הפעם האחרונה שנכנסתם לפורום (לפני עכשיו, מצחיקים!): היום בבוקר הגבתם, רק קראתם או שזה היה בטעות? הגבתי. יש לכם חוגים? איזה? מתי?
אתם בתנועות נוער? איזה? מה התפקיד שלכם שם?
מה אתם הכי אוהבים לאכול? כל מה שאמא שלי מבשלת + גלידה. איזה ריח עושה לכם בחילה? גבינת בורדוף (גבינה רומנית) יש חבר\ה?
במה אתם ממש טובים? במחשבים (הבנת בעיות מסנג'ר) מה אתם אוהבים לעשות? לדבר עם חברות , קולנוע , שופינג. למה אתם הכי מתגעגעים (ואתם מתגעגעים!! זו לא שאלה) בפורום? לכל ההצפות לפרקי היום (בפורום "השמיניה") ולכל החברות שמצאתי כאן
מה הכי אהבתם בפורום? להודעות של האנשים לכל התגובות המוזרות. מה אתם הכי אוהבים בפורום? יש תמיד על מה לדבר/להתווכח. מה עשיתם ביום שישי האחרון? הייתי עם ההורים שלי. תרשמו שלוש הצעות לרעיונות בשביל פעילויות בפורום: 1. משחקים 2. מפגשי פורום 3. לא יודעת הייתם פעם במפגשי פורום? בכמה? כן , בינתיים 4 (רק של פורום 302) אם כן - תעלו תמונה נוסטלגית!!
שעת סיום: 18:31

Rioter

New member
איזה גלידה את הכי אוהבת? ../images/Emo9.gif

שופינג - הכי כיף שיש!!! ואיזה תגובות מוזרות? השאלה על המפגשי פורום - לגבי הפורום הזה, יאמצחיקה..

חשבתי שבכלליות ../images/Emo3.gif

כל הזמן רציתי ללכת למפגשי פורום "השמיניה" אבל מה לעשות שתקעו לי תורנויות או משהו אחר
איזה גלידה אני הכי אוהבת ? וניל , פסיפלורה , וניל רום ואהה פרוזן יוגורט (שמורכב מ: תות , פירות יער , אוכמניות , שוקולד לבן , פקאן וקצת פסיפלורה).

Rioter

New member
חחח מצחיקה. ../images/Emo6.gif

ותירוצים. מפגש הבא לא מוותרים לך, מבינה!? ו.. מה זה הטעמים המוזרים האלה. פרות טעימים בפניי עצמם.. בתור גלידה - רק וניל עוגיות בשבילי
!!

הפעם אני אבוא. ../images/Emo192.gif

ואני אקנה פרוזן יוגורט ותראי עד כמה שהוא טעים
וניל עוגיות - איך שחכתי את הטעם הזה. נראה לי שכל דבר עם וניל אני אקח
וניסיתי למצוא שרשורי הפרק היומי שהיה לי ממש בא להגיב אבל המערכת לא נתנה לי

מערכת החיפושים. ../images/Emo192.gif

לא עובדת מי יודע מה. וכבר הבאתי לך שירשור היסטורי שלי. ואל דאגה איכשהו אני אמצא שירשור הפרק היומי שממש רציתי להגיב. ואהה בפעם הראשונה (נראה לי) מה שמך האמיתי ? כל הזמן אני שוכחת רק את השם שלך

Rioter

New member
מחכה ללינק הבא..

ואני שיר חחח.. תסתכלי על התגובות לשאלון. מצחיקה.

../images/Emo192.gif רק על השאלון שלך שכחתי להסתכל ../images/Emo6.gif

אוקי עכשיו אני יודעת על בטוח שאת שיר
ונראה עד הסופ"ש בטח אני אמצא משהו... ואהה כבר יש פתיח לטלנובלה החדשה "חשופים". את מוזמת לבדוק
ולבקר בפורום שאני מנהלת אותו: פורום מס' 2041.

Rioter

New member
תודה על ההזמנה ../images/Emo13.gif

הפתיח לא עובד לי משום מה Oo

למעלה