עורו עורו
!!!

R o n 2 5 6

New member
ביקי,התבגרתי!וחלק מזה אני זוקף לזכותך../images/Emo24.gif

אני ודורין התחלנו את הפורום כפאקצות,ואת בהחלט עזרת לנו לעורר שינוי משמעותי באופן ההסתכלות שלנו על החיים,ההתבטאות העצמית ומה לא.אז שוב,תודה לך על זה. אני ממש מתגעגע לימי הפאנצ'ים שלך,הדיבורים על משחק מכור(אם אהבת את החיקוי "מועדון לילה",אז ארז טל אמר לי שהיא חוזרת לעונה נוספת בקרוב) ותיקוני הלשון שלך :) (הוצאתי 99 סופי בלשון.כבוד!). אני ב-יא' עכשיו,ואני מתחיל להבין על איזה לחץ את וחן דיברתן כל הזמן.למרות שאני עסוק ק'צת,ואת בטח עסוקה הרבה,אני יותר מאשמח אם יהיה לנו הזדמנות לדבר. בהצלחה בחיים

KiShKooSh

New member
גם אני התבגרתי מאז:)

למדתי את חשיבות החיים, וחשיבות השלבים לחיות (וחשיבות החוסר קטנוניות, ולהוסיף טאקט לחיים
) שנונה עדיין הנני, ולצערי הרב מועדון לילה לא יהיה תחליף(נכון בן ברייר:)?) וכל הכבוד מוכשר שלי, ודווקא מה שמפתיע שלאחרונה פשוט כמט ואיני נתקלת בטעויות א' עתיד, אני הייתי בתקופת המגמה הזו לתיקון העיברית, וזה תרם
אני שמחה שדברים שנאמרו על ידי שינו אותך, ואני שמחה באמת שהיה לי חלק בחייך(ואתה יודע שעדיין לא פגשתי אותך
!) ואני פשוט מאושרת שהיית לעזר, ואני יכולה להגיד בפה מלא, אתה בעצמך תרמת המון לחיי ולתפישתי, ואני גם מודה לך:)

Rioter

New member
רק בשביל התגובות של שניכם,

היה שווה לפתוח את השרשור הזה

יש לך השנה בגרות בתנ"ך../images/Emo2.gif

לא עושים את זה בי"ב? בכ"א בהצלחה בכל הבגרויות והמבחנים
אההה ובמיוחד בפיזיקה, וואי אתה בטח ממש גאון
אצלנו התחילה מגמת פיזיקה עם בערך 25 תלמידים, עכשיו נשארו בקושי 5 XDD סיגריות זה באמת איכס

R o n 2 5 6

New member
כן,יש לנו בגרות בתנ"כ.אתם בטח עושים היסטוריה

ב',נכון? חח פיזיקה זה קצת מציק אבל מתגברים.התחלנו איזה 50 ועכשיו נשארו איזה 30
באיזו מגמה אמת?

יאפ, אני עושה היטוריה ב' =]

אני במגמת תקשורת, יש לי בגרות יום שלישי ובמגמת סוציולוגיה-פסיכולוגיה. אתה לא יודע כמה חיכיתי להיפטר מכל המקצועות המדעיים! כמה שלא הייתי חורשת הייתי נכשלת במבחנים

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifעורווווווווו עורו אחים!

שעת התחלה: 15:05 שם: בן תאריך לידה מלא:11.6.92 מאיפה אתם בארץ: חיפה מתי הפעם האחרונה שנכנסתם לפורום (לפני עכשיו, מצחיקים!): אתמול בערב הגבתם, רק קראתם או שזה היה בטעות? קראתי(ומחקתי הודעות) יש לכם חוגים? איזה? מתי? אין. אבל יש לי להקה
אתם בתנועות נוער? איזה? מה התפקיד שלכם שם?לא מה אתם הכי אוהבים לאכול?השאלה היא מה אני לא אוהב לאכול, שזה רק עוף, כבד ומסטיקים! איזה ריח עושה לכם בחילה? ריח של עובש
יש חבר\ה? אין אם כן - כמה זמן? - אם לא - יש מישהו שאתם רוצים? ^^
מה אתם הכי אוהבים בו? במה אתם ממש טובים? אומרים לי שאני ממש יודע לשכנע אנשים. חוץ מזה אני הווכחן הכי גדול שקיים! תאמינו לי, לא כיף להתווכח איתי
מה אתם אוהבים לעשות? הופעות הופעות והופעות
למה אתם הכי מתגעגעים (ואתם מתגעגעים!! זו לא שאלה) בפורום? אני מתגעגע כ''כ לתקופה של העונה השניה בפורום:( זו הייתה ה-תקופה!!! מה הכי אהבתם בפורום?את המפגשי פורום, את שירשורי הפרק היומי המופצצים, את כל התיאוריות קונספירציה.. מה אתם הכי אוהבים בפורום? את זה שאנשים התבגרו, השתנו, הגיעו גולשים חדשים, והפורום נשאר אותו פורום מעולה ומוצלח כמו פעם(אומנם כרגע יבש, אבל ככה זה תמיד בין עונה לעונה. אני בטוח שבעונה השניה של האי הפורום יחזור להיות מופצץ!!) יש לכם מבחנים\מתכונות\בגרויות בקרוב? מתי? באיזה מקצועות? בהיסטוריה ולשון! היסטוריה עוד פחות מחודש ולשון יום לפני סיום הלימודים(10 ביולי) איך הולך בביה"ס? מעפן:p מה עשיתם ביום שישי האחרון? הופעתי בשפיים באיזה כנס של ועידה רפורמית או משהו כזה. היה נחמד! אח''כ ראיתי על טבעי
תרשמו שלוש הצעות לרעיונות בשביל פעילויות בפורום: 1. עוד שאלונים
2. לנסות להחזיר את כל הגולשים הוותיקים ולעשות איזה מפגש בחופש הגדול:D 3. אם למישהו יש רעיון למשחק כלשהו - שיפתח חופשי! הייתם פעם במפגשי פורום? בכמה?כן. ב3 וחצי מפגשים אם כן - תעלו תמונה נוסטלגית!!התלבטות קשה! יש לי כ''כ הרבה תמונות ממפגשים.. אבל אני לא בטוח אם המצולמים ירצו שאני אעלה את התמונה(בעבר לא כולם הסכימו) ועל התמונה הזו אני יודע בוודאות שליהי וזיו הסכימו! וחוץ מזה זו תמונה נחמדה! שעת סיום:15:17

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifהבנות היפות של הפורום../images/Emo99.gif

Rioter

New member
אם כבר להקה..

קבל עם ופורום - דורשים עוד תמונות מקנדה!!! N-O-W
באמת יפה לראות את האנשים מתבגרים ביחד ומשתנים ביחד. יש לך מתכונות בהיסטוריה בקרוב? בלשון? או שכבר עברת? יש ציון הגשה? שתף, שתף...
מה זה הכנס שהופעת בו? איך היה? ^^ יאללה, יאללה, תביא אותה בתמונות...

DoRiNuS sMiNiA

New member
מחלקה 8 לשלטון../images/Emo98.gif

|מרשמלו|שעת התחלה: 15:54 |מרשמלו|שם:דורין |מרשמלו|תאריך לידה מלא:16.02.94 |מרשמלו|מאיפה אתם בארץ:חולון
|מרשמלו|מתי הפעם האחרונה שנכנסתם לפורום (לפני עכשיו, מצחיקים!):אמ,אתמול (?) |מרשמלו|הגבתם, רק קראתם או שזה היה בטעות? סתם,קראתי^^ |מרשמלו|יש לכם חוגים? איזה? מתי?לא,הייתה פעם הפקה,שזה לא חוג אבל זה מילא לי את רוב הזמן. |מרשמלו|אתם בתנועות נוער? איזה? מה התפקיד שלכם שם?נוע"לD: בקרוב אני כבר איחשב בבוגרת ובקייצת הקרובה אני אהיה בפלווווווגה ["דה! דה! דה! פלוגת עבודה!"] |מרשמלו|מה אתם הכי אוהבים לאכול?שוקולד על כל סוגיו
|מרשמלו|איזה ריח עושה לכם בחילה?ריח של רוטב ברביקיוS: |מרשמלו|יש חבר\ה? לאD: |מרשמלו|אם כן - כמה זמן? |מרשמלו|אם לא - יש מישהו שאתם רוצים? ^^לא,אני בתקופה הנוכחית אני מעדיפה בנים כחברים טובים. |מרשמלו|מה אתם הכי אוהבים בו?>>" |מרשמלו|במה אתם ממש טובים?לנג'ס. |מרשמלו|מה אתם אוהבים לעשות?לשחק,לשיר,לאכול ולישון. |מרשמלו|למה אתם הכי מתגעגעים (ואתם מתגעגעים!! זו לא שאלה) בפורום?לכל מה שעשינו שלא היה קשור לשמיניה,כל הועידות במסנג'ר וכאלה >< |מרשמלו|מה הכי אהבתם בפורום?את כל הקטע החברתי. |מרשמלו|מה אתם הכי אוהבים בפורום?כרגע? אמ,כלוםX: |מרשמלו|יש לכם מבחנים\מתכונות\בגרויות בקרוב? מתי? באיזה מקצועות?יש לי מיצ"ב [וואי,פאדיחה להגיד את זהX:] מחר באנגלית,אתמול היה לי במתמטיקה^^ |מרשמלו|איך הולך בביה"ס?נחמד :) |מרשמלו|מה עשיתם ביום שישי האחרון? השלמתי שעות שינהD: |מרשמלו|תרשמו שלוש הצעות לרעיונות בשביל פעילויות בפורום: |מרשמלו|1.להחזיר את כל הותיקיםD: |מרשמלו|2.לעות מלאמלא ועידות במסנג'ר |מרשמלו|3.לדבר על הכל,חוץ מעל השמיניה והאיD: |מרשמלו|הייתם פעם במפגשי פורום? בכמה?הייתי ב-90% מהמפגשים. |מרשמלו|אם כן - תעלו תמונה נוסטלגית!!לפני איזו שנה המחשב שלי השתגע וכל זכר לתמונות נמחק. [אשמח אם תעלו חלקD:] |מרשמלו|שעת סיום:16:04

למעלה