../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifעורווווווווו עורו אחים!
שעת התחלה: 15:05 שם: בן תאריך לידה מלא:11.6.92 מאיפה אתם בארץ: חיפה מתי הפעם האחרונה שנכנסתם לפורום (לפני עכשיו, מצחיקים!): אתמול בערב הגבתם, רק קראתם או שזה היה בטעות? קראתי(ומחקתי הודעות) יש לכם חוגים? איזה? מתי? אין. אבל יש לי להקה
אתם בתנועות נוער? איזה? מה התפקיד שלכם שם?לא מה אתם הכי אוהבים לאכול?השאלה היא מה אני לא אוהב לאכול, שזה רק עוף, כבד ומסטיקים! איזה ריח עושה לכם בחילה? ריח של עובש
יש חבר\ה? אין אם כן - כמה זמן? - אם לא - יש מישהו שאתם רוצים? ^^
מה אתם הכי אוהבים בו? במה אתם ממש טובים? אומרים לי שאני ממש יודע לשכנע אנשים. חוץ מזה אני הווכחן הכי גדול שקיים! תאמינו לי, לא כיף להתווכח איתי
מה אתם אוהבים לעשות? הופעות הופעות והופעות
למה אתם הכי מתגעגעים (ואתם מתגעגעים!! זו לא שאלה) בפורום? אני מתגעגע כ''כ לתקופה של העונה השניה בפורום

זו הייתה ה-תקופה!!! מה הכי אהבתם בפורום?את המפגשי פורום, את שירשורי הפרק היומי המופצצים, את כל התיאוריות קונספירציה.. מה אתם הכי אוהבים בפורום? את זה שאנשים התבגרו, השתנו, הגיעו גולשים חדשים, והפורום נשאר אותו פורום מעולה ומוצלח כמו פעם(אומנם כרגע יבש, אבל ככה זה תמיד בין עונה לעונה. אני בטוח שבעונה השניה של האי הפורום יחזור להיות מופצץ!!) יש לכם מבחנים\מתכונות\בגרויות בקרוב? מתי? באיזה מקצועות? בהיסטוריה ולשון! היסטוריה עוד פחות מחודש ולשון יום לפני סיום הלימודים(10 ביולי) איך הולך בביה"ס? מעפן

מה עשיתם ביום שישי האחרון? הופעתי בשפיים באיזה כנס של ועידה רפורמית או משהו כזה. היה נחמד! אח''כ ראיתי על טבעי
תרשמו שלוש הצעות לרעיונות בשביל פעילויות בפורום: 1. עוד שאלונים
2. לנסות להחזיר את כל הגולשים הוותיקים ולעשות איזה מפגש בחופש הגדול

3. אם למישהו יש רעיון למשחק כלשהו - שיפתח חופשי! הייתם פעם במפגשי פורום? בכמה?כן. ב3 וחצי מפגשים אם כן - תעלו תמונה נוסטלגית!!התלבטות קשה! יש לי כ''כ הרבה תמונות ממפגשים.. אבל אני לא בטוח אם המצולמים ירצו שאני אעלה את התמונה(בעבר לא כולם הסכימו) ועל התמונה הזו אני יודע בוודאות שליהי וזיו הסכימו! וחוץ מזה זו תמונה נחמדה! שעת סיום:15:17