עורו עורו
!!!

Rioter

New member
טובבבבבבב. שרשור נוסטלגיה. שפכוווו. ../images/Emo9.gif

|בא לי בא לי בא לי|

Norma Jean

New member
עונה

שעת התחלה:14:56 שם:אושרת. תאריך לידה מלא:5/2/88 מאיפה אתם בארץ:חולון. מתי הפעם האחרונה שנכנסתם לפורום (לפני עכשיו, מצחיקים!):אתמול. הגבתם, רק קראתם או שזה היה בטעות?קראתי. יש לכם חוגים? איזה? מתי?לא. אתם בתנועות נוער? איזה? מה התפקיד שלכם שם? לא. מה אתם הכי אוהבים לאכול?שוקולד. איזה ריח עושה לכם בחילה?דלק. יש חבר\ה? אם כן - כמה זמן? אם לא - יש מישהו שאתם רוצים? ^^לא לחבר וכן. מה אתם הכי אוהבים בו?את הקלילות שלו. במה אתם ממש טובים?מחשבים. מה אתם אוהבים לעשות?ללכת לברכה,לשמוע מוזיקה. למה אתם הכי מתגעגעים (ואתם מתגעגעים!! זו לא שאלה) בפורום?פגישות. מה הכי אהבתם בפורום?פגישות. מה אתם הכי אוהבים בפורום? כל מיני יש לכם מבחנים\מתכונות\בגרויות בקרוב? מתי? באיזה מקצועות? איך הולך בביה"ס? חחח כבר ממזמן סיימתי בצפר... מה עשיתם ביום שישי האחרון? דודים. תרשמו שלוש הצעות לרעיונות בשביל פעילויות בפורום: 1. 2. 3. הייתם פעם במפגשי פורום? בכמה? אם כן - תעלו תמונה נוסטלגית!!כן...שאני אהיה בבית... שעת סיום:15:03 מתגעגעת ואוהבת!!!

Rioter

New member
יקירתי, קצת פירוט לא יכול להזיק. ../images/Emo22.gif

ריח של דלק עושה לך בחילה? באמת?
מי הברנש שאת רוצה? ספרי עליו..
שיהיה בהצלחה!!! יו..בריכה, איך בא לי..
דילגת בחינניות על הצעת הפעילויות לפורום..
ולא מוותרים על תמונה. מחכיםםםםםםם
מתגעגעת יותר!!

Norma Jean

New member
חחח...

הריח בתחנות דלק כן...לא סובלת את זה. אין ממש מה לספר זה ממש מסובך הוא גדול ממני באיזה 13 שנה חחח ואין מצב שבעולם לכלום...זו הדלקות מטורפת... אין לי ממש הצעות לפעיליות סורי...אני גרועה בדברים האלה. מה שכן...חייבים פגישה!!!

Rioter

New member
מממ..

יש לך רישיון, שאת מתדלקת או משהו? או סתם ככה?
איך הכרת את הבחור? וואי.. יקירתי, רדי מזה
13 שנה.. זה המון. המון המון המון. (בטח לא מחדשת לך
) וההתנצלות מתקבלת, בתנאי שלמפגש הבא את באה בטוח. הולך?

Norma Jean

New member
אין לי...סתם ככה ו...

בקשר לבחור תאמיני לי שאם הבעיה היחידה הייתה הגיל זה היה ממש ממש ממש טוב חחח... זה הרבה אבל הרבה יותר מתוסבך מיזה. והולך!!!

R o n 2 5 6

New member
רק בשביל שיר../images/Emo3.gif../images/Emo23.gif

שעת התחלה:15:11 שם:רון תאריך לידה מלא:5/7/91 מאיפה אתם בארץ:ת"א
מתי הפעם האחרונה שנכנסתם לפורום (לפני עכשיו, מצחיקים!):אתמול או שלשום.אני עוקב פה מדיי פעם הגבתם, רק קראתם או שזה היה בטעות? אממ,גם וגם יש לכם חוגים? איזה? מתי?לא קורא לזה חוגים..פסנתר וזה אתם בתנועות נוער? איזה? מה התפקיד שלכם שם?לא מה אתם הכי אוהבים לאכול?הכל פחות או יותר :$ חוץ מכמה ירקות מיותרים איזה ריח עושה לכם בחילה?סיגריות,איכס. יש חבר\ה? לא אם כן - כמה זמן?- אם לא - יש מישהו שאתם רוצים? ^^יש מצב,לא יודע. מה אתם הכי אוהבים בו?... במה אתם ממש טובים?חשבתי שמתמטיקה(אבל מסתבר שלא
) אני מנגן דיי טוב מה אתם אוהבים לעשות?לצאת,לעבוד,לנגן למה אתם הכי מתגעגעים (ואתם מתגעגעים!! זו לא שאלה) בפורום?לקהילה האינטליגנטית.השרשורים הארוכים עם הדיונים,ררר
.אה,וגם לבדיחות האישיות שרצו כאן אחרי המפגשים מה הכי אהבתם בפורום?פחות או יותר מה שכתבתי למעלה מה אתם הכי אוהבים בפורום?הפורום הזה על סף קריסה.לא ממש אוהב בו משהו יש לכם מבחנים\מתכונות\בגרויות בקרוב? מתי? באיזה מקצועות?וואו,כל הזמן.חמישי בגרות בצרפתית,2.6 מגן באנגלית,4.6 בגרות בפיזיקה,10.6 בגרות במתמטיקה.איפשהו נכנס גם בגרות במתמטיקה,תנ"כ ואנגלית.בהצלחה לי איך הולך בביה"ס?ככה ככה.אפשר יותר(וזה הזמן לחזור לצרפתית) מה עשיתם ביום שישי האחרון? עבודה.היה סבבה תרשמו שלוש הצעות לרעיונות בשביל פעילויות בפורום: 1.לסיים את תקופת הבגרויות.הפורום הזה חי על המנהלים,וברגע ששניהם עסוקים בבגרויות,אין מה לעשות 2.שאלונים,משחקים וכאלה 3.שעת סיפור של נתאי P: הייתם פעם במפגשי פורום? בכמה?2? אם כן - תעלו תמונה נוסטלגית!!אני לא הצלם,אבל בטח לבן יש מלא
שעת סיום:15:16,השעה לחזור לצרפתית הודגש באמצעות מדגישומקקי

Rioter

New member
איזה כיף לי ../images/Emo189.gif

פסנתר - אתה מוכשררררר. חייבת לשמוע אותך מתישהו. מתמטיקה - איך הלך בסוף ב06? ספר לכולם במה אתה עובד, לא רק לשק"פים
וואי.. כן. הבדיחות אחרי המפגשים. אדיייייייר. בהצלחה בכל הבגרויות-מתכונות-מגנים.
שעת סיפורר של נתאי. חזקקקקק.
יש אישור לעלות תמונה משותפת? אחת? חביבה במיוחד?

R o n 2 5 6

New member
נמנמ

בפסנתר אני באמת תותח.אולי אני אקליט אותי בהזדמנות ואשלח לך
06 הלך על הפנים.קיבלתי 28
(ו-83 ב-05.אני ממש מאוכזב מעצמי
) אני עובד בחנות גלידה!ות'כלס זה הדבר הכי כיפי בעולם.שכר נחמד,עובדים נחמדים והרבה גלידה לאכול(ובכל מיני טעמים מגניבים!) צריך מפגש מתישהו :O תודה רבה נשמה :) אממ,אפשר לעלות,אבל אני מכוער אחושרמוטה

Rioter

New member
מה זה אולי??!?!

יאללה יאללה, תקליט.. מחכה. 06 - קיבלת 28? זה מסוג הציונים שאני מקבלת ומתחילה להקרע מצחוק
(במקום לבכות.. XD) ואז כולם צוחקים איתי\עלי. פחח. 83 ב05? יש לך עוד מתכונות\מגנים? ממ.. קיבלתי 85 במגן הראשון. 93 בשני. יש שלישי עוד שבוע ככה, ובוחרים לנו את שני הציונים הגבוהים יותר. אצלכם זה גם ככה? רוצה ללמוד יחד לבגרות?
חנות גלידה - יאמממממממממממממ. כיף כיף כיף. מפגש - כולם אמרו. צריך, דחוף. ויש. מעלה יותר מאוחר.

R o n 2 5 6

New member
בדיוק כמוך התחלתי לצחוק../images/Emo6.gif

יש לנו רק שני מגנים לצערי.מה-05 אני ממש לא דואג(באמת שירד לי על שטות שלמדתי לפעם הבאה),ה-06 קצת יותר בעייתי כי היא צריכה לתת ציון הגשה בכל זאת,וזו לא נפילה חד פעמית(שנובעת מזלזול.הדבר היחיד שהרשיתי לעצמי להשתחצן בו זה היכולת המתמטית שלי,ועכשיו אני אוכל את הכובע). חחח יאללה!

Rioter

New member
לצחוק הכי טוב, באמת ../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

אז יאללה, תפוס את עצמך בידיים ולהתחיל לחרוש ת'חייייייייייייםםםםםםםםםםםםםם
(בתיאבון
)

ny22

New member
מנהל
רון, אל תתן למשרד החינוך לקבוע אם אתה טוב

במתמטיקה
אני אכתוב על זה הודעה נפרדת...