עורו עורו
!!!

chen010189

New member
וואו איך הבנים פה גדלו...קבלו הערה של בת 19:

כל אחד בטח נהיה חתיך אש :O *בורחת*

chen010189

New member
אני מעלה עוד תמונות לבקשת שיר

להגנתי אזכיר: שקלתי איזה 20 קילו יותר...והייתי פחות מטופחת מהיום זאת ל-א אני!!!!!!!

chen010189

New member
היו ימים...וככה נראית חן בת 19 רזה יותר:

{נא להתעלם מהחיוך...כל פעם מחדש אני חושבת שאולי הפעם אם אני אחייך זה ייצא יפה ושוב מתגלה לעיניי העובדה המחרידה שאלוהים ברא לי חיוך מפחיד שמאלץ אותי להצטלם עם פרצוף 9 באב במקום...וכן, אני אוהבת את עצמי.} שיער סגול, קצר D: נזם באף D: 16 ק"ג פחות D: השנים חולפות להלהלה

j u l i a 1 3

New member
../images/Emo2.gif

את נראית מצוין! לא שאי פעם נראת רע חח אבל את נראת ממש ממש טוב עכשיו ואיזה כיף לשמוע "כן, אני אוהבת את עצמי"

Rioter

New member
איזה כיף לחזור לדבר איתך. ../images/Emo99.gif

יאללה, בואי כבר למרכז..
קונדיטוריה - סגידעעע. כשאנחנו נפגשות, אני דורשת איזה משהו תוצר ידייך...
דיבררת סדרות וכאלה? אם כן, איזה? ^^ ו.. גאאאאאאאאאאאד. מיהמממתתתתתתת.
מאוהב|

j u l i a 1 3

New member
אעהעהעההההה איזה כיף שרשור נוסטלגיה!

שעת התחלה: 21:40 שם: יוליה תאריך לידה מלא: 15.1.1992 מאיפה אתם בארץ: נתניה עיר הפשע והרשע מתי הפעם האחרונה שנכנסתם לפורום (לפני עכשיו, מצחיקים!): אממ לפניי כמה ימים האמת הגבתם, רק קראתם או שזה היה בטעות? קראתי קצת וזהו חח יש לכם חוגים? איזה? מתי? לא X: אתם בתנועות נוער? איזה? מה התפקיד שלכם שם? גם לא X: החיים שלי די משעממים חח מה אתם הכי אוהבים לאכול? שוקולד וסוגי ג'אנק פוד שונים ומשונים איזה ריח עושה לכם בחילה? אממ של קיא? :S יש חבר\ה? לא אם כן - כמה זמן? --- אם לא - יש מישהו שאתם רוצים? ^^ אני לא יודעת XD הכרתי מישהו בל"ג והוא נחמד אבל עדיין לא החלטתי אם אני בעניין שלו חחחחח מה אתם הכי אוהבים בו? שהוא אדם ממש מדהים במה אתם ממש טובים? בלעשות לעצמי פדיחות XD מה אתם אוהבים לעשות? לבלות עם חברים בעיקר למה אתם הכי מתגעגעים (ואתם מתגעגעים!! זו לא שאלה) בפורום? חד משמעית- לאנשים שפה. מה הכי אהבתם בפורום? שוב, את האנשים מה אתם הכי אוהבים בפורום? אני כבר לא ממש פה חח יש לכם מבחנים\מתכונות\בגרויות בקרוב? מתי? באיזה מקצועות? כן, מבחן במתמטיקה ביום שישי ושבוע הבא מתכונת בהיסטוריה. ואין לי מושג מתי אבל בחודש הקרוב אני חושבת- מתכונת בלשון ובגרויות בלשון והיסטוריה. איך הולך בביה"ס? אממ סביר חח מה עשיתם ביום שישי האחרון? יצאתי עם 3 חברות למקס ברנר והיה טעים D: תרשמו שלוש הצעות לרעיונות בשביל פעילויות בפורום: 1. שאלונים מהסוג הזה מדי פעם (פעם בשבוע נגיד) 2. לשחק את המשחק עם העיירה!!! חח 3. לעשות שרשור "הכר את הפורום" וכל פעם חברי הפורום ישאלו שאלות חבר פורום אחד שיבחר חח היה את זה פעם בפורום השמיניה וזה היה נחמד. (אגב אם כבר יש את זה פה אז סליחה אני פשוט לא ממש עוקבת חח) הייתם פעם במפגשי פורום? בכמה? כן חח ב2 או 3 חח לא בדיוק זוכרת אם כן - תעלו תמונה נוסטלגית!! אני לא חושבת שיש לי X: נראה לי שזה על המחשב השני! אבל אני מעלה תמונה עדכנית שלי כי בכל התמונות הנוסטלגיות שאתם מעלים פה אני ממש ממש מכוערת חחח שעת סיום: 21:52 (מה?! דיברתי עם אנשים באמצע חח)

Rioter

New member
ממש ממש מכוערת?

בטוחה שלא נכנסת להודעה עם התמונה שלי או משהו...?
נתניה - כל הנתנייתים שעונים על שאלונים, אשכרה כותבים שזו עיר הפשע והרשע.. זה ממש ממש מצחיק לראות. XD לגבי המישהו שהכרת בל"ג בעומר - למה את חושבת שיש את שק"ף אם לא שנשמע על דברים כאלה? אהה..? רק אני צריכה לחפור שם? קדימה, את מתבקשת להכנס ולחפוווווווווווור.
כמו שאני אוהבת. ^_^ ספרי עם גם על שישי במקס ברנר!! מה אכלת? :] ואת יפיופה. ממששששששששש.

למעלה