../images/Emo9.gifמוטי מתוק שלי, עשה לי נא ילד תפוזי
(באמת מתחיל בי זיק של געגוע, חשבתי בדיוק היום על נעם, דיברתי מעט עם דורינצ'ו<כן חזרנו לצ'ו יפיפיונת> ובן ברייר עם לוטם לעולם ועד יהיו בני הדודים שלי מחיפה ) לפעמים צריכים לזכור מעט כל כמה היינו חשובים לשני בתקופתיו, שכל אחד היה בחייו ובעיניינים שלו ופתח דלת מסתורית בשם פורום השמינייה ישר ללב של השני. ביליתי פה שעות של הבנה ולימוד עצמי על עצמי עם חן המון שיחות הפקחות והתבגרות עם נעם ונעה בקולנוע(שהפשיעו גם עלי ועוד תורמות לי בחיי) דורינצ'ו כאחות הקטנה שיר ושיחות המאיה שלנו, והמון צובנות והרבה למידה חשובה שעזרה לי בחיי

(ואני מפיחה חיים בהתקף ה
מוטי הקרוב שלי, שנים לא השתמשתי במות היפיפיה הזו שמייצגת אצלי בחיי אושר ללא סוף בלתי נלאה, אבל כנראה שאני בעצמי הפכתי לסוג של
מוטי- גבירותי ורבתי אני שמחה להכריז-
אני מאושרת!) (
מוטי)
שעת התחלה:00:55 (
מוטי)
שם:ביקי סטולרו (
מוטי)
תאריך לידה מלא:12.12.1989 (
מוטי)
מאיפה אתם בארץ:הוד השרון לכיוון חיים בשנת שירות בחיפה והום בייס בראשון (
מוטי)
מתי הפעם האחרונה שנכנסתם לפורום (לפני עכשיו, מצחיקים!):לא כ"ך רחוק דווקא, בדיקת הצצה נעימה (
מוטי)
הגבתם, רק קראתם או שזה היה בטעות? זו התגובה הראשונה שלי מזה חודשים, ה"ההודעות שלי" ריק (
מוטי)
יש לכם חוגים? איזה? מתי?התחלתי ללמוד איזה סדנאת תאטרון ביורם לווינשטיין שתתחיל עוד מעט, השנת שירות שלי של התאטרון היהודי ערבי בחיפה, לא יודעת אם לקרוא לרדיו חוג אבל הרדיו, הרוקי, ואני רוצה ללמוד טיסו ולחזור לסוסים, אבל אלוהים יודע מתי(ורק הוא כרגע, וזה חבל) (
מוטי)
אתם בתנועות נוער? איזה? מה התפקיד שלכם שם?חוקית כבר בחיי, עוד מעט חוקית וחצי (
מוטי)
מה אתם הכי אוהבים לאכול?פטיש אחרון וקל לסושי צמחוני,בעיקר בלינצ'ס, ולחמניות קמח מצה של פסח (
מוטי)
איזה ריח עושה לכם בחילה?שוקולד חלב או מריר (
מוטי)
יש חבר\ה? כרגע לא... כרגע
(
מוטי)
אם כן - כמה זמן?
מוטי (
מוטי)
אם לא - יש מישהו שאתם רוצים? ^^כרגע האפשרויות פתוחות בפני ודיי חסרות סיום. אני מחפשת סוג של בסיס כרגע מישהו רציני יחסית, ואמ.. החיים יובילני לאן שצריך

(
מוטי)
מה אתם הכי אוהבים בו?
(
מוטי)
במה אתם ממש טובים?להיות ביקי(ברמת הביקיות והזו שכולכם מכירים כולל ההפצת אושר, כיפיות אנרגיות והפצת אהבה, רק כמעט בלי הצדדים שהנלבים שסחבתי מעברי

,ואמ.. אני ביקי- לשמחתי הגדולה (
מוטי)
מה אתם אוהבים לעשות?תאטרון (
מוטי)
למה אתם הכי מתגעגעים (ואתם מתגעגעים!! זו לא שאלה) בפורום?לאנשים בעיקר. (
מוטי)
מה הכי אהבתם בפורום?שיחות אמצע הלילה, ושיחות נפש, ואת בן הפוליטקלי קורקט

(ואני חייבת להודות, הוא באמת הפסיק!) (
מוטי)
מה אתם הכי אוהבים בפורום?את האנשים, הבסיס של הפורום היה קהילתי, יותר לכיוון אנשים רנדומלים בעלי סיבות שונות שהגיעו לפה ויצרו קשר (
מוטי)
יש לכם מבחנים\מתכונות\בגרויות בקרוב? מתי? באיזה מקצועות? האמת יש לי איזה סידור של ספרות עוד מעט ב 11 לחודש הקרוב

(
מוטי)
איך הולך בביה"ס?מעולה, רק מזל שאני כבר לא שם (
מוטי)
מה עשיתם ביום שישי האחרון? הייתי עם יוני בפארק 4 עונות שיחקנו פאנקי בול עם החברים שלו (
מוטי)
תרשמו שלוש הצעות לרעיונות בשביל פעילויות בפורום: (
מוטי)
1.מפגש על אירועים רנדומלים ולהעצים אותם (
מוטי)
2.תחרות דוגמנות חתימות- אני נגד עצמי(בדיחה זו מוקדשת באהבה גדולה לבן ברייר) (
מוטי)
3.כמו חפש את המטמון משוכלל- חפש את בית שאן(בדיחה זו מוקדשת לבן ברייר באהבה, האדם היחידי בעולם עם בדיחות על המיקום) (
מוטי)
הייתם פעם במפגשי פורום? בכמה?אוהו, ... (
מוטי)
אם כן - תעלו תמונה נוסטלגית!! זה אני וקרן, ביום המחלקה 8, מיליון מקומות שלא רציתי להיות עם אנשים שרציתי להיות (
מוטי)
שעת סיום:01:06