עולם קשוחח

../images/Emo24.gif../images/Emo54.gif

כן היא יודעת שאני לא מרשה לה להגיד, ומחר אני אבהיר לה את זה שוב למקרה שזה יפרח מזכרונה. והקטע הוא שאמא שלי נורא נורא נפגעה שאני הולכ ומספרת למישהו זר, כי היא אמאשלי וזה, אבל, נו, זה מסובך><.

o0Invisible0o

New member
בתור אמא היא צריכה להבין שיש דברים

שאיתם את לא יכולה לפנות אליה ומאמינה שאחרים יכולים לייעץ לך יותר טוב. זה לא שלעולם לא תספרי לה, את תדברי איתה..את פשוט רוצה קצת זמן. תבהירי לה את זה והיא אמורה להבין את זה ולתת לך את הזמן הזה. לאיודעת. היא אמא. תבהירי לה שתספרי לה..פשוט שלא תלחץ עליך, לא עכשיו. אני לא יודעת איך אפשר להבהיר את זה יותר טוב מאשר רק להגיד לה.
מקווה שמה שזה לא יהיה, שזה יסתדר. וגם שאמא שלך תקשיב לך!
חוצמזה. מורה לתנ"ך? באמת..?
אף פעם לא הרגשתי מספיק קרובה ככה למורים..

תודה^^../images/Emo54.gif

אני אנסה להסביר לה את זה יותר ברור ממה שניסיתי
וכן, היא ממש מתוקה. היא ראתה שאני קצת עצובה אז היא ישר הציעה לי לדבר איתה ודאגה לי, היא נשארה איתי איזה שעה+ ממה שהיא הייתה אמורה להשאר לפי השעות שהיא מלמדת..כפרה עליה

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo187.gifאיך קוראים לו?

אולי זה היה אותו אחד כמו שהיה לנו. למרות שאין שומסיכוי><;

poohandme

New member
../images/Emo12.gifלמה שיקראו לו ככה?>>

מטומטים
לשלנו קראו דולב.
ידעתי שאין שומסיכוי

shooroo

New member
מה????

חחחחחחחחחחח לא, אל תגידי לי שזה המאבטח שלי מכיתה ז'. הוא מספר המון בדיחות קרש, וקורא לאשכים "אגוזים"?
ושואל שאלות כמו; "כמה צלעות יש לעיגול?? אין לו!!!" נמנ.

Stinki Winki

New member
אממ... לא../images/Emo122.gif

הוא שקט כזה, והוא צוחק מצחיק, ויש לו מבטא רוסי, והוא מאוקראינה.X:

shooroo

New member
אוף.

פשוט, המאבטח שהיה לי עבד עלינו שקוראים לו איזה-שם-מוזר, ובסוף קראו לו יגאל *0* אוי הוא היה ממש הזוי.

אנבלייי

New member
אני מתכתבת עם ספיר יוניק../images/Emo12.gif

D: מוזר
אמ. היא אמרה שהדולי שלי לא אלגנטית >> והיא קראה לה "בובה"הההההה;[ אני שונאת שאומרים בובה :[

o0Invisible0o

New member
XDDDDDDD

מה הכוונה לא אלגנטית..?
היא אמורה להיות? וגם אני שונאת שקוראים לדוליז בובות.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifתהרגו אותי וזהו.

כ"כ ידעתי שבגלל שנהניתי היום והגעתי למסקנה שתמיד צריך לחייך, ידעתי שמשהו יקרה היום, וכ"כ צדקתי, זה היכה אותי בגדול. לשבת עם כל ה"חברות" שלך במיניבוס, כשרק אתה בצד ומממממש לנסות לא לבכות זה אחד הדברים הכי קשים שדעברתי. מזכיר קצת את הבת מצווה הנפלאה, הידד, נועדתי לסבול.

ApharseMon

New member
|קזסם|ואני רוצה לשבקשד עזסרה.

איך אם יש לי כמה חברות טובות, שכל אחת מהן בגדה בי בגדוללל אבל מממש, אפשר לא לריב איתן לנצח אבל גם לא להשלים איתן כי זה יותר מדיי כואב.?

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifאל תתיייחסו יש לי בעיה במקל

+דת .. אז לא היה לי כח להוריד ממקודם, אני אשכרה חצי שעה פה מנסה לא לבכות כי היא לא שווה את זה, כשחברה טובה בוכה את לא אמורה לגשת ולנחם, במיוחד שאת גרמת את זה, ולא להיקרע לה מצחוק בפנים? אל תצחקו על הכתב כי אין לי כח לבדיחות, נייזס.

למעלה