../images/Emo45.gif בהכל נו ../images/Emo3.gif
ובכלל נו, געגוע געגועD: אני מסכימה עם מה שאמרת [מור] וגל גלגול אבל נו, עכשיו אני מתייחסת למור
ואני מסכימה עם כל מה שאמרת על הקטע הזה.
עם זה, אני לא חושבת שדווקא הפורום שלנו בפוזה כזאת, או בכלל בפוזה כלשהי [טוב נו אולי חוץ מפוזה של להיות נעמהXD ;[) אני חושבת שיש פה הרבה ששומעות כל מיני סוגים של מוסיקה, ולא נכללות ב"קבוצה" מסויימת. הרוב לדעתי אפילו לא שומעות מטאל וdaeth metal (ככה כותבים? ניחא
)וכל הקטע הזה, או בלי הקטע הזה, בכלמקרה>< ואלה שכן, אני לא חושבת שהן עשו את זה בשביל הפוזה, אולי קצת, כן, אבל בכל אחד כמעט יש משהו קטן שהוא בשביל הפוזה.(ואת זה אני אומרת למרות שאני מודה שהיו כמה הודעות בסגנון הזה שממש עיצבנו אותי>< אבל לאחשובD

ובלי קשר, אני חושבת שפשוט לא היה צריך לעשות עניין כזה גדול לדוגמא מההודעה למעלה של השטן, פשוט איכשהו זה התחבר עם עוד כמה הודעות באוף הזה וזה יצא כאילו הכל ככה.. אבל אני לא חושבת שככה זה בד"כ, ובאמת שאיכשהו התייחסו לזה קצת יותר מידי (ואני מדברת על עצמי נו
אז אני קצת ירדתי עלזה אבל אזמה
גם הגנתי על זה ונו>< אמ. ריבוי דיעות?D

ואני חושבת, בלי קשר, שלדוגמא, זה ששושו הגיבה על זה ככה כן הפך את זה למשהו יותר גדול ממה שזה, כי עם כמה שאני מבינה שמיכל לא יותר ולא פחות בנאדם מכולנו, ויש לה את הזכות המלאה להגיד כל מה שהיא רוצה בפורום הזה, ועוד כשהיא מנהלת אותו, אני חושבת שהיא מסתמלת כמקור סמכות כלשהו. וברגע שהיא עונה להודעה בזילזול זה יכול לפגוע ו"להחשב" יותר מאשר אם סתם מישהי תענה, כי אז זה נותן הרגשה כאילו ה-מנהלת, ה-אמ, בסיס, של הפורום, פונה איכשהו נגדך, ואני בטוחה שזה לא ממש נעים >> זהו, סיימתי, ביי