עולם קשוחח

../images/Emo15.gifלאההה!

שירש חיה ונושמת. פשוט גם כן, פרשה. מסתבר שהיא גם כן בנוע"ל(
) חה!. אהה..

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifאבל היא לא עונה לי במסנ ../images/Emo10.gif

שאני אמצא את הטלפון שלה...

GalGul000

New member
זה התחיל רק היום הקטע של המטאל.

וגם אותי זה עיצבן בטירוף. אם יש משהו שאני שונאת זה פוזה. מווווווווווווווווווור
יווו התגעגעתי אליך
אני אוהבת אותך. ואת פה
וזה טוב
התגעגעתי.

אנבלייי

New member
../images/Emo45.gif בהכל נו ../images/Emo3.gif

ובכלל נו, געגוע געגועD: אני מסכימה עם מה שאמרת [מור] וגל גלגול אבל נו, עכשיו אני מתייחסת למור
ואני מסכימה עם כל מה שאמרת על הקטע הזה.
עם זה, אני לא חושבת שדווקא הפורום שלנו בפוזה כזאת, או בכלל בפוזה כלשהי [טוב נו אולי חוץ מפוזה של להיות נעמהXD ;[) אני חושבת שיש פה הרבה ששומעות כל מיני סוגים של מוסיקה, ולא נכללות ב"קבוצה" מסויימת. הרוב לדעתי אפילו לא שומעות מטאל וdaeth metal (ככה כותבים? ניחא
)וכל הקטע הזה, או בלי הקטע הזה, בכלמקרה>< ואלה שכן, אני לא חושבת שהן עשו את זה בשביל הפוזה, אולי קצת, כן, אבל בכל אחד כמעט יש משהו קטן שהוא בשביל הפוזה.(ואת זה אני אומרת למרות שאני מודה שהיו כמה הודעות בסגנון הזה שממש עיצבנו אותי>< אבל לאחשובD:) ובלי קשר, אני חושבת שפשוט לא היה צריך לעשות עניין כזה גדול לדוגמא מההודעה למעלה של השטן, פשוט איכשהו זה התחבר עם עוד כמה הודעות באוף הזה וזה יצא כאילו הכל ככה.. אבל אני לא חושבת שככה זה בד"כ, ובאמת שאיכשהו התייחסו לזה קצת יותר מידי (ואני מדברת על עצמי נו
אז אני קצת ירדתי עלזה אבל אזמה
גם הגנתי על זה ונו>< אמ. ריבוי דיעות?D:) ואני חושבת, בלי קשר, שלדוגמא, זה ששושו הגיבה על זה ככה כן הפך את זה למשהו יותר גדול ממה שזה, כי עם כמה שאני מבינה שמיכל לא יותר ולא פחות בנאדם מכולנו, ויש לה את הזכות המלאה להגיד כל מה שהיא רוצה בפורום הזה, ועוד כשהיא מנהלת אותו, אני חושבת שהיא מסתמלת כמקור סמכות כלשהו. וברגע שהיא עונה להודעה בזילזול זה יכול לפגוע ו"להחשב" יותר מאשר אם סתם מישהי תענה, כי אז זה נותן הרגשה כאילו ה-מנהלת, ה-אמ, בסיס, של הפורום, פונה איכשהו נגדך, ואני בטוחה שזה לא ממש נעים >> זהו, סיימתי, ביי

../images/Emo15.gif../images/Emo23.gif

אנבל
את צודקת למדי, ברור שיש שאוהבות, בגלל זה אמרתי להיסחף. אבל יש את הפוזאיסטיות. ולא מעט לדעתי. אולי בעצם אני כל כך חיה בעבר, שזה גם בפורום. כי בזמני [זה נשמע רחוק, כולה ארבעה חודשים] היו הרבה כאלה. ואז גם זה היה החופש וכל הזמן באו פקצות [נו, אם כבר הכללות אז עד הסוף] וכל הזמן גרשו אותן והתנשאו. זה עיצבן:/ בקשר למיכליות, יש בזה משהו, אבל היא בכל זאת, רק בן אדם, כמו שאמרת..

GalGul000

New member
אוי, שקט ../images/Emo11.gif

דפנה לא מצליחה להכין דוליז. עוד משהו?

היי יפה^^

אני מאווווווווד שמתי לב לחסרונך. וברשותך: א. "כולן כותבות כמו נעמה". אמ. לא יודעת. אולי. אני לפעמים כן מרגישה שאני כותבת כמוה או כמו אנבל, וזה כבר נהיה חלק מהכתיבה שלי, וזה נחמד לי*O*. זה משהו רע, כאילו? [אני לא תוקפת, כן? באמת באמת שלא] ב.לגבי הפריקיות- מסכימה לחלוטין. אולי אפשר להגיד פה, ואני בטוחה שהרבה יסכימו איתי, יש פה בנות שמגדירות את עצמן ככה, ואין לי שוםםם בעיה עם זה, אבל כשיש שרשור שירים ואתן כותבות- אני פריקית פטאליסטית גותית קשוחה, כמעט במילים האלה [הייתי מצטטת אם היה לי כוח], וואו. זה מגוגזם, זה צומי, זה מיותר, זה בעיקר? פתאטי. ג. השתנית לי כל כך. תבואי למפגש חנוכה, נאכון? D:: אני אוהבת אותך המון^^

../images/Emo15.gif../images/Emo99.gifסאפיר../images/Emo25.gif

אלה. כן, אין לי בעיה עם זה. זה סתם הצחיק אותי
. חוץ מזה, גם אני הייתי ככה לפני שעזבתי, וזה הכי כיף לקרוא הודעה עם מלא הערות ביניים ושטויות.
בץ. אינדיד. גימל.אני בספק
חנוכה כל כך קצר השנה, ויש לי המונים דברים לעשות. ואני ממילא כבר לא ממש בקשר עם נשים פה:[.. אני חושבת שאוותר..:/ אולי אבקר אם יצא ביום שאני אהיה בת"א. אם אני אגרור את חברות שלי עד שם. אוהבת אותך כל כךךךך!!

יאאאאאא.

איזה תגובה כיפית זו הייתה^^ ממש חיממת לי את הלב. אני רוצה שתבואי. תבואי. פליז? אני אביא לך אמ. מסטיקלעוס? P:

רציתי לפתוח שרשור מחרO:

אני חושבת שאת צודקת. ולא כולן פה ככה. אני לא חושבת שאני נגררת. אני אף פעם לא הבנתי את כל העניינים של ה|מתה|/אינ לי מ סופית/ולכתובבלירווחיםזהפשוטלאנוח מה לעשות ;[ אבל שכל אחת תעשה מה שבראש שלה. אני יודעת שאף פעם לא דיברנו, אבל באמת שמתי לב שאת לא כאן
טוב לראותך ^^

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo122.gif

בלה. קודם כל בקשר לקבוצות- ברור וברור שאני מסכימה לחלוטין.><
אני לא מוגדרת, אני לא פריקית. אני שומעת מה שבא לי, מאמינה במה שבא לי ועושה מה שבא לי. מוכנה לנסות דברים חדשים ובלהבלה.
בקשר לכתיבה- זה באמת מדבק.
שמעי לא הכל ממנה אבל.
באמת שלא! אני אוספת מכל מיני מקומות. נניח *בורחת* הגיע לפורום דרכי והומצא ע"י מנהלת פורום בנות גילמור- כרמל. ה|לאקשורה| הוא שלי!
את -_-" נניח למדתי בכלל מקוביישי. את *O* מנעה. ובלה. כלמיני גינוני כתיבה מפורומים אחרים וחברים אחרים וזה. ואיכשהו יצא מיקס והמון כותבים בסגנון הזה.
אז אל תתני את כל הקרדיט לנעמה. [בלי לפגוע בנעמה, כן?
] מנעמה לקחתי את |מתה| [שהוחלף לאחרונה במקום
..] ויש את |נפנוףתחת| שזה פשוט לא אני ולכן אני ממש לא משתמשת בזה. למרות שאני ממש מבודרת מזה.
בקיצוווווווווווור. איזו סטייה מהנושא, קצת העליבה אותי ההערה הזאת. ברור שהפורום תמיד מלא בבנות וונאבי למיניהן, לבנות מוגדרות לא נכון, לבנות שמשתנות להשתלב. ואני מסכימה איתך שזה לא צריך להיות ככה. יש שינויים שפשוט קורים- שזה סבבה. אבל לא בשביל להשתלב!! ואמ. למה עזבת אותנו בכלל..? ואני שמחה שתנועת הנוער עושה לך טוב..
ובלה. טוב לאיודעת מה עוד. נחמד שכתבת פה..

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif

אממ אמ אני לא מתכוונת שכולכן - אר - תכתבו כמוני או משהו
אני אני מצטערת?
ואני בכלל לא מטאליסטית-פריקית-ניטים-קשוחא!
אני פקאצה קופצנית והיפראקטיבית שאוהבת ורוד ובריטני ואוונסנס P:
וכריסטינה אגילרה והילארי דאף! חהחה נו יש להן שירים כה מאגניבים לפעמים D: בקליפים כמובן שבריטני פרוצה אבלאבל D: היא שרה נחמד |נפנוףתחת|
טסתי לביצפר D:

PinK inK

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo174.gifחח כפרעלייךXD

פעם ראדונה שאני קוראת את ה|נפנוףתחת| הזה.. מעניין אותי איך זה ניראה בפועל..יש מצב שאת מתחברת לצ'אט מתישהו ומראה לי
? וגמני מרגישה כאן את הוואנביז האלה..בלי להעליב כן?
פשוט מציק לי ועד עכשיו לא אמרתי על זה כלום, שיש בנות שרואים שהן לא כאלה לא יודעת.נו..אני דפוקה בי.

למעלה