עולם קשוחח

ינקיפנק

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אנשים רעים יש לי באוטובוס! בגלל שאני שומעת מטאל, ובגלל שאני אוהבת דברים חדים, אז הם אומרים שאני סוגדת לשטן ושורפת חתולים. ואני לא! אני אוהבת חתולים במצב חי, ולא מת! אההה! אני לא הולכת כל יום שישי לבית הקברות! אההההה!!!

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo27.gifיש לי צורך להגיד את זה:

אני כל כך מצטערת שאני כל הזמן נעלמת וכל זה:| בדיוק כשהתחלתי קצת לדבר פה עם בנות ולהתחיל להכיר אותן פשוט הפסקתי להתחבר למסנג'ר, ואני לא מיד רצה למחשב כשאני חוזרת הביתה
אני מרגישה שהלימודים מתישים אותי, ואני באמת אתחיל להשתדל יותר, כי הבנות פה כן חשובות לי, ואני כן רוצה להתחבר עם כולן פה, כי אתן כל כך חמודות ואני רואה איך אנשות פה נעשות חברות טובות ואני רואה תמונות מהמפגשים ונורא רוצה גם להיות שם... אבל קשה לי. קשה לי להתחבר, אפילו שחלק פה ממש ידידותיות וחמודות ואני חייבת להרוס הכל
אני יודעת שאני תמיד כותבת את זה אבל אני באמת מתכוונת לזה, זה לא סתם לצומי. ושרון, שיר, נועה, טלי, איילת, ספיר, שירה, דנה, נעמה, אנבל, רוית, סשה, אופיר, טלם, תמי ועוד מלאאאאאאאא מלא בנות פה [סליחה שאני סנילית] אתן כל כך חמודות והייתי שמחה להכיר אתכן יותר טוב... אז אם למישהי בא לדבר, להכיר או משו- יש לי מסנג'ר [email protected]
אני מרגישה כל כך טיפשה. ודי פטתית;[ וסליחה שלא כתבתי את כולן:| אני תמיד שוכחת ואז חושבת לעצמי "מה??!!! איך לא זכרת אותה?! טיפשע" וכאלה;; אבל זה לא שאני לא זוכרת, זה כי אין לי מקום:[ בללעעעעעעעעעעעעעעעע כתבתי המווווווווון. בלע. וסליחה למי שלא כתבתי אותה שזה בערך רב הפורום:| אבל אני אוהבת את כולכן באותה מידה, רילי:[ בלעעע. אז אמ...זהו? *לוחצת בקושי רב על שלח*

Blue Pencil

New member
הוספתי אותך. *מחכה שתתחברי*

למרות שאני לא יודעת אם דיברת עליי בכלל,[את לא צריכה להגיב אם זו אני או לא] אבל בכל זאת.:p

broken winges

New member
../images/Emo45.gif כל כך מזדהה..

אני כנראה פשוט לא אדם ידידותי או משהו ;[ ויש בנות שהוספתי ואני בכלל לא יודעת איך להתחיל איתן שיחה או שזה פשוט לא זורם וחבל לי. בכלל בזמן האחרון אני מרגישה קצת לא קשורה לפורום. לא לקחת את זה כרמז למשהו. ואני מבטיחה לך שאם היה לי מסנג'ר הייתי מסופיה אותך :( אייסי?

tamaguchi girl

New member
כ"כ, אבל כ"F מזדהה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

הוספתי אותך :) רק הבעיה שהמסנג'ר עושה לי מלאאאא בעיות. ושהוא מתחבר זה רק אחרי מאה שנה. אז אני כמעט ולא מחוברת אף פעם
אני מנסה לסדר אותו, וכל פעם שאני מצליחה זה נדפק במשהו אחר ): ואת לא טיפשה ולא פתאטית (איך לעזאל רושמים את המילה הזו?
) ולא כלום, את פשוט את

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo27.gifווע, תודה לכן../images/Emo7.gif

יש לי דז'ה וו נוראיייי זה כבר קרה לא?
אני מרגישה כל כך טיפשה שכתבתי את זה. בלע. אני אתחבר
ואדבר עם כולןןןןןן, אבל אני צריכה ללכת עוד מעט לשיעור גיטרה:| אז אני אתחבר מתישהו בקרוב
ודנה- ברור שדיברתי גם עלייך
ועל כולן:]]

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo24.gifגדול גדול:)

אכן לא התחברת אבל עדיין אני אוהבת אותך:) יש לי אותך כבר מזמן והיינו מדברות פעם אני מקווה שהרגשתך תשתפר
ואני לא מצליחה לומר עוד משהו שאני רוצה להגיד אני אל מצליחה להתבטא לוב יא

ש ר ו נ ע

New member
דיי נו../images/Emo7.gif

אני כה אוהבתותך ו-ואני מודה כ"כ למי שילד אותך
אבל באמת
אני כה אוהבתותך כן כן נו כן אני אני אני.. אעאעא. נו כן את כה סגידה ו-ו נו בלע אני אעעעאעאע אנינ אניאנ אךינראיעדלחאערראחיםךזר' אני מתחרפנת את כזו מתוקה ו-ו את אוריין שלי;;

o0Invisible0o

New member
אין לי כוח להשלים הודעות.../images/Emo7.gif

אהה..קניתי דברים לגיוס. ואין לי כוח לקרוא מה שכתבתן.
אבל אוריין קראתי את ההודעה שלך והוספתי אותך.
ואורית- סורי. לאמא לא יצא להיות בדואר היום..אז בטח מחר.
ואין לי כוח יותר.
מי רוצה למלא את התחקיר הבטחוני שלי? אין לי חברה שלישית.
[עוד לא התחלתי..אני פשוט זוכרת את הבעיה הזאת מהפעם הקודמת שמילאתי אותו.
(אהה..!! מיכל ובנות אחרות שהגיוס מתקרב להן..צלמו את השאלון אישי הזה של 18 עמודים..תמיד תשמרו עותק!!
)] טוב לאזוכרת מה עוד רציתי להגיד..

o0Invisible0o

New member
כי אח"כ תצטרכי למלא את זה שוב

לתפקיד אחר..והם לא יכולים להעביר את זה ביניהם או להחזיר לך. את תצטרכי למלא את זה שוב..ולהתקשר לקחת שוב פרטים מאנשים..והכל.
זנות.
אין לי כוח לזה.><

למעלה