../images/Emo42.gif../images/Emo27.gifיש לי צורך להגיד את זה:
אני כל כך מצטערת שאני כל הזמן נעלמת וכל זה:| בדיוק כשהתחלתי קצת לדבר פה עם בנות ולהתחיל להכיר אותן פשוט הפסקתי להתחבר למסנג'ר, ואני לא מיד רצה למחשב כשאני חוזרת הביתה
אני מרגישה שהלימודים מתישים אותי, ואני באמת אתחיל להשתדל יותר, כי הבנות פה כן חשובות לי, ואני כן רוצה להתחבר עם כולן פה, כי אתן כל כך חמודות ואני רואה איך אנשות פה נעשות חברות טובות ואני רואה תמונות מהמפגשים ונורא רוצה גם להיות שם... אבל קשה לי. קשה לי להתחבר, אפילו שחלק פה ממש ידידותיות וחמודות ואני חייבת להרוס הכל
אני יודעת שאני תמיד כותבת את זה אבל אני באמת מתכוונת לזה, זה לא סתם לצומי. ושרון, שיר, נועה, טלי, איילת, ספיר, שירה, דנה, נעמה, אנבל, רוית, סשה, אופיר, טלם, תמי ועוד מלאאאאאאאא מלא בנות פה [סליחה שאני סנילית] אתן כל כך חמודות והייתי שמחה להכיר אתכן יותר טוב... אז אם למישהי בא לדבר, להכיר או משו- יש לי מסנג'ר
[email protected]
אני מרגישה כל כך טיפשה. ודי פטתית;[ וסליחה שלא כתבתי את כולן:| אני תמיד שוכחת ואז חושבת לעצמי "מה??!!! איך לא זכרת אותה?! טיפשע" וכאלה;; אבל זה לא שאני לא זוכרת, זה כי אין לי מקום:[ בללעעעעעעעעעעעעעעעע כתבתי המווווווווון. בלע. וסליחה למי שלא כתבתי אותה שזה בערך רב הפורום:| אבל אני אוהבת את כולכן באותה מידה, רילי:[ בלעעע. אז אמ...זהו? *לוחצת בקושי רב על שלח*