עולם קשוחח

shmeksit

New member
לא מתנגן כלום.. ותתחדשי!

פסים ורודים זה שקסי! תראי תמונה מהר! יאיי את ממש חמודה |מתפגרת|

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gifאממ, טייקינגאווברמי של אוונסנס

אני כ"כ אוהבת אותך
מותק ^.^ אני חשבתי לצבוע בעוד כמה זמן את הקצוות באדום *-* אבל אמרו לי שלא יראו את זה כל כך
שיהיה
אני אוהבת אותך *-*

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifהגרמנים פה,

כבר מתחילת השבוע
אין לי זמן לכלום. שיניתי את כל הסדריום שלי ואעאעאע אני מתחרפנת. אני חושבת באנגלית
וכל התגובות הרישונייות שלי הן באנגלית
נאגיד אני נתקלת במישהו, אז אני ישר פולטת "סורי.."
או אם קורה משו מסוכן אני ישר צועקת "קארפול"
ואני מדברת עם השומר של הקניון ועם המוכרים באנגלית
אבל הם חאמודיםD:D:
ואנחנו כלכך הורסים את החינוך שלהםD:
^^ היום היה לי יום פנוי שהייתי אמורה ללמוד את כל החומר במתמטיקה שאני לא יודעת בחצי שקל, ואני כמו מטומטמת, לא עשיתי כלום
המורה שלנו כל כך גרועה
אני שונאת אותה
:||

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

כבר נבחרתי
הם פה, ובגללם אני מדברת עם אנשים באנגלית
D: ואליהם אני כל הזמן מדברת בעברית
אני שוחכת שהם לא מביינם
>< אבל הכי מאגניב זה לרכל עליהם כשהם לידנו>< אנחנו לא אומרים את המילים "גרמנים", "גרמניה", "ישראל" ואת השמות שלהם>< כדי שלא יבינו שאנחנו מדברים עליהם>< זה ממש מצחיק
! אני ושתי חברות שלי התיישבנו ליד 2 בנות גרמניות באוטובוס, בספסל האחרון, הארוך. עכש אני ואחת הבנות ישבנו אחת ליד השניה, בקצה, ובקצה השני ישבה הילדה השלישית וביננו ישבו שתי הגרמניות. ואנחנו דיברנו עליהן ועל הגרמנים האחרים וזה ממש מצחיק, דוגמא
- אני: "איילת, ראית איך למד יוד הא משתרמטת על ההוא? כן, זה שאור מארח.. הייתי בטוחה שהם חברים
|שוק|" איילת [החברה]: כן
! ונכון דלד נון יוד סמך ממש השתגע היום? הרסנו לו את החינוך הגרמני הטוב!!"-0" >< אבל באמת הרסנו להם את החינוך
הם התחרפנו לגמרי
לקחו אותנו למאהל בדואי [אני יודעת איך קוראים למקום הזה, אני יודעת איך קוראים לזה
משהו עם קצירין אולי?
"אמאאאאאאאא, איך קוראים למקום הזה עם הבדואים?" "אממ.. אה, 'כפר הנוקדים'" "תודה, ידעתי!
"]. אז ישבנו על מזרונים סביב מיני שולחן והיה שם אורז וטחינה וסלט ושיפודים [היה ממש טעים
^^] והם פשוט טחנו את זה כאילו הם לא אכלו שבוע, והם עשו בלאגן בין כל הצלוחיות של הכל ואכלו מפה לפה [
איזה ישראלים
] והם היו מפחידים:| חע^_^ אני כל כך מקווה שנטוס לגרמניה
הם אומרים לנו לא לדבר על זה אפילו כי יש סיכוי שלא נטוס
איימן
ואני יודעת קצת גרמנית
^_^ גודאןהכט
[לילהטוב]

Blue Pencil

New member
|:

למה לא אמרת לנו שנבחרת?
יא,אז כל הכבוד וכל השאר. DD: אם אתם לא טסים לגרמניה,מה אתם כן עושים?

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifכי אממ.. שכחתי../images/Emo122.gif../images/Emo3.gif

תודע
^^ אממ.. לאיודעת
הם באו אלינו.. ופשוט כנראה תיהיה חלופה חד צדדית או משהו

shmeksit

New member
היית חצי שעה ממני ולא באת לבקר?

גרר סתם כניראה רק אני מכירה את המקום הנידח הזה שהוא חצי שעה מהבית שלי.. וואל, איזה כיף לך שאת מדברת ככה אנגלית אפילו בלי לשים לב:0 גם אני רוצה!:| עכשיו אני אשתוק..

ScOrPiO gIrL1

New member
גרמנים זה טוב!

הלהקה האהובה עליי Rammstein הם גרמנים!הם שרים בגרמנים והם פשוט שולטים!תמונה שלהם

hhx2

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifזה לא אמור להגיד משהו,

אני סתם מציינת עובדה. P:
אני עושה את זה הרבה לאחרונה

אנבלייי

New member
D:

ביוק באתי לכתוב שזה לא היה בקטע התנפלותי, ושאני סתם מעצבנת כי אני חושבת שאנשים אחרים מתנפלים ואז אני מתנפלת
אני יודעת שזה לא היה ככה
סליחה. סתם כי גברים שמאופרים או מה שזהלאיהיה כמו נשים לאממש מקובלים בחברה, ואז כשמישהו מעיר משהו אז תמיד יש הרגשה כוללנית כזאת שזאת הערה לא טובה,דבר שמעצבן אותי>> אני יודעת שזה לא היה ככה.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif

גמאני מתעצבנת מהערות כאלה, אבל סתם ציינתי את זה, לא בקטע שלך "תראו איזה הומואים
הם מאופרים
חהחהחהח"
הומואים זה חמוד
אמ, כן. |מתה| הלכתי לשחות
בסדר, בסדר

ScOrPiO gIrL1

New member
הם לא מאופרים כמו נשים!

אויש הזמנים הטובים...... הם כ"כ צעירים בתמונה........ ראמשטיין!!!! שליטה!!!! עוד תמונה של השולטים!!!|סגידה| הפעם רמשטיין עם הלהקה הכי ידועה שכבר התפרקה - קיס!!!!!!

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifמי הכניסה סוכר טהור לגוף שלה?

אני DDDDDDDDDDDDD: איזה כיף? ._. זה נורא נחמד להמיס חבילת שוקולד בחלב ולשתות. פשוט...סוכר טהור!! וויפי ><

למעלה