עולם קשוחח

Bakura

New member
../images/Emo96.gif אני לא. ../images/Emo13.gif

ידידה הפנתה את תשומת ליבי להודעה המשעשעת הזאת. :}~

היי ענבר..../images/Emo12.gif

הכינוי שלך מופיע כמו מן הזייה משונה כאן. OO;; ובנוגע להודעה של ScOrPiO gIrL1 - שיבושם לה.
כאילו [שיואו.
], כל עוד היא לא מתחילה לשחוט חתולים ולהעלות אותם למוקד או משהו בסגנון, מה אכפת.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif כן, אני מסכימה ^_^

וגם יש עוד הרבה זמן. כאילו, עוד חצי שנה שלמה עד שהשטן יתחיל לבוא ולהרוג את כל תושביי כדור הארץ. איזה יופי, את יודעת כמה יאוי אפשר לקרוא/לראות בחצי שנה? ^_^

Stinki Winki

New member
ד"א

בשיא הרצינות, אני מעדיפה את לוציפר
שזה הבן של השטן.
ואני מקווה שכולן פה שמות לב שמתנהל פה ויכוח על דברים שלא ממש קיימים>>

PinK inK

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo174.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif:

תהיי בריאה

Radio Joe

New member
וואו איזה יום לחוץ ];

התעוררתי בבוקר ואז גיליתי לשמחתי שאבא לוקח את אחותי, אז המשכתי לישון ^^. לצערי, קלטתי מה השעה, התארגנתי מהר-מהר, ורציתי להיות 2 שניות במחשב, אבל ראיתי שאין לי זמן אז חטפתי סוכריה, סידרתי מהר את התיק, מפתח ויאללה יוצאים. הגעתי בזמן לחברה שלי, ואמא שלה הסיעה אותה ^^. מה שבסוף לא היה כלכך משתלם כי היא הורידה אותנו שני מטרים מהבית ><. הלכנו לבצפר, היה שעתיים ראשונות לשון. משעמם ><. אחרכך שעה ספרות, וצילמו אותי יושבת בפינת קריאה הזו שם ><. וגיליתי שיש אנשים נחמדים בכיתה שלי ^^. ולא היה תמונות שלי בכלל באתר בצפר! שנה שעברה שהסתכלתי היו הרבה! ];. אחרכך הייתה הכנה למיצ"ב בביולוגיה. המורה פשוט גילתה את התשובות ><. "אתם לא יודעים את זה?! טוב אז שאלהג' בלה בלה חלק בלה תשובה בלהבלה". זה היה משעשע ^^;;. ואז היא אמרה לילדה שיושבת מאחורי, "מה את כל הזמן מסתובבת? טוב אני מבינה אותך. גם ילד חכם, וגם ילד חתיך!" [היא הסתובבה אחורה כל הזמן, וישב שם ילד. שתבינו, הוא ממש לא חתיך ><]. ואז חברה, דיברו על התמודדויות עם מצוקות. והיה לי קצת קשה :\. אז האמ בסוף היום סיפרתי לאיל על האמ. זה. והיא די נלחצה וזה אבל הייתה די אדישה. זה כלכך הפריע לי :\. ואז חזרתי הביתה ויאללה למספרה לעשות פסים ורודים O;. יצא יפה ^^. כולם החמיאו לי ומישהו קרא לי קיווי ^^;. אז מעכשיו אני יאנ~זואי~סרדינה~קיווי. ואז הלכתי לבדיקות עיניים [שוב אני צריכה משקפיים>;] ולבדיקות גב, ולחוג. ועכשיו נגמרו לי הבטריות בדיסקמן. רר >; שיט, נשארו לי רק חמישה שקלים בפלאפון >; טוב נשרוד עד שישי? מקווה ><. מי שקראה, שתגיד מה מתנגן לה ברקע [בטלוויזיה, במחשב או בלא יודעת מה.]

TEENAGER1

New member
"הנה הנה" של מתי כספי D:

בביצוע של אבי
יאנ אני אוהבת אותך ^^

the queen zohar

New member
ריב של חברות שלי../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

שהן תאומות
ולאחת קוראים תמי

אנבלייי

New member
D: יאנה../images/Emo23.gif

מתנגן ברדיו ;; "וכולם שריםםםםם בלהבלה אינלנו מקום אחרר ואני חושבת עליההה איך נשבתי בקסמיהההה מתגבררר מתגבררר זו תקופה וזה עוברררר ואהבתי אליה מתגלגלת בדרכיהההה בתגבררר בתגבר זה רק זמן וזה עובררררררר אהבתי אליה מתגלגלת בדרכיההה....." אמף כן
לאיודעתמהזה, לארוצה לדעת
אמ, בלע, אני שמחה בשבילך שעשית פסים בשיער וזה כהמגניב^^
אמ, חברהשלך גם הפריעה לי>< לאמשנה:X
. את יודעת שהשם האמיתי השני שלי הוא זואי?D:

Blue Pencil

New member
היפים והאמיצים,בטלויזיה.

האמת,לא ברור לי למה. אנחנו ממש לא סובלים את היפים והאמיצים בבית. ^^ למה הלכת לבידקות גב?
את בסדר?:
ואני רוצה לראות אותך עם הפסים הורודים~!

Radio Joe

New member
אינשאללה כמה תגובות D:

תודה D: אין תמונה כי אין לי כוח להעלות ><

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif"כמה פעמים עוד אצטרך

להסתובב ולגלות ש.. אני בכלל לא מתקרבת לסיבוב האחרון אז תן לי רק סימן קטן לטוות לי דרך בה ללכת אני לא מבטיחה הרבה אבל רוצה רק לנסותתת אז תן לי עוד סיבה ללכת, תן לי עוד סיבה לנשום תן לי רק אותתתתתתתתתך תן לי מנוחחחחחחחה להיות איתךךךךךךךךךךךךךךךך כלללללללללל ההההייייייייייום
" "כמה פעמים"\ שירי מימון שתקו
היא ממש מוכשרת
גם לנו בביולוגיה גילו את כל התשובות במיצב
|פוערת עיניים| אפשר לשאול מה סיפרת לה?
לא הבנתי
וכמובן את לא חייבת לספר|חבולקשות| אני גם רוצה לעשות פסים ורודים
זה כל כך שרמנטי
אבל בטח אמא לא תרשה:|| תתחדשי
קולולולוללו
בדיקות עיניים זה כיף^^ מקבלים אישור ל"למה לא יולתי להתכונן למבחן בספורת מחר כי הרי לא יכולתי לקרא בלה בלהבלה" כן בטח
יש לך טוקמן בפלאפון
יואו זה כל כך סקסי
|מתחרפנת|D:

ברדיו: "ניסיתי, להאחז בכנפך,

ולא שיניתי, ולא שונה מעופך. לא לי, לא לי, שלווה נועדת, מעולמך, אהוב שלי, אני נפרדת, סלח לי"
שמחה בשבילך. אני אוהבת ימים עמוסים:) אני מרגישה שניצלתי אותם^^

למעלה