וואו איזה יום לחוץ ];
התעוררתי בבוקר ואז גיליתי לשמחתי שאבא לוקח את אחותי, אז המשכתי לישון ^^. לצערי, קלטתי מה השעה, התארגנתי מהר-מהר, ורציתי להיות 2 שניות במחשב, אבל ראיתי שאין לי זמן אז חטפתי סוכריה, סידרתי מהר את התיק, מפתח ויאללה יוצאים. הגעתי בזמן לחברה שלי, ואמא שלה הסיעה אותה ^^. מה שבסוף לא היה כלכך משתלם כי היא הורידה אותנו שני מטרים מהבית ><. הלכנו לבצפר, היה שעתיים ראשונות לשון. משעמם ><. אחרכך שעה ספרות, וצילמו אותי יושבת בפינת קריאה הזו שם ><. וגיליתי שיש אנשים נחמדים בכיתה שלי ^^. ולא היה תמונות שלי בכלל באתר בצפר! שנה שעברה שהסתכלתי היו הרבה! ];. אחרכך הייתה הכנה למיצ"ב בביולוגיה. המורה פשוט גילתה את התשובות ><. "אתם לא יודעים את זה?! טוב אז שאלהג' בלה בלה חלק בלה תשובה בלהבלה". זה היה משעשע ^^;;. ואז היא אמרה לילדה שיושבת מאחורי, "מה את כל הזמן מסתובבת? טוב אני מבינה אותך. גם ילד חכם, וגם ילד חתיך!" [היא הסתובבה אחורה כל הזמן, וישב שם ילד. שתבינו, הוא ממש לא חתיך ><]. ואז חברה, דיברו על התמודדויות עם מצוקות. והיה לי קצת קשה :\. אז האמ בסוף היום סיפרתי לאיל על האמ. זה. והיא די נלחצה וזה אבל הייתה די אדישה. זה כלכך הפריע לי :\. ואז חזרתי הביתה ויאללה למספרה לעשות פסים ורודים O;. יצא יפה ^^. כולם החמיאו לי ומישהו קרא לי קיווי ^^;. אז מעכשיו אני יאנ~זואי~סרדינה~קיווי. ואז הלכתי לבדיקות עיניים [שוב אני צריכה משקפיים>;] ולבדיקות גב, ולחוג. ועכשיו נגמרו לי הבטריות בדיסקמן. רר >; שיט, נשארו לי רק חמישה שקלים בפלאפון >; טוב נשרוד עד שישי? מקווה ><. מי שקראה, שתגיד מה מתנגן לה ברקע [בטלוויזיה, במחשב או בלא יודעת מה.]