עולם קשוחח

Blue Pencil

New member
../images/Emo6.gif

[לא צוחקת עלייך,אלא על המקריות(או שלא?
)שכולכם דומים.] אני לא מאמינה שהורוסקופים וכאלה, אבל אני מקווה שאת מרגישה טוב עם עצמך ועם האמונה שלך.

אנבלייי

New member
למה אבל?*O*

דבראשון, רק לדעתי, את לא חייבת להיות כמו ההורים שלך
אבל אם התחנכת ככה תעשי מה בראש שלך דבר שני, מה את מאמינה בשטן? כאילו, אנשים שמאמינים בבודהה מאמינים ב"תורה" שלו, שלווה, חיים בצניעות, וכל הקטע של חוקי המדיטציה והרגעת הגוף וזה. אלוהים- יש את החוקים משלו, והאמונות שזה יביא ביום הדין לתחיית המתים ודברים, נו. את דוגלת במוות? את שמחה על מוות? אני לא מבינה... תסבירי?

ScOrPiO gIrL1

New member
אני לא דוגלת ולא שמחה במוות

אני פשוט חולה על השטן! ולא חינכו אותי להיות ככה..... לא יודעת....פשוט ככה אני!

אנבלייי

New member
אהההה

כאילו הדמות של זה? אני לא ממש מבינה;; זה גם לא ענייני אבל סתם לדעת. זה מהבחינה של לדעת עליו, כל מני אמונות וכאלה כי זה מעניין, או שזה משעשע אותך? או ש.. אני לא מבינה מה זה מתה על השטן >< או שאת מאמינה בזה, או שמה? >> את מתכוונת כאילו את אוהבת את הדמות הזאת? כמו שאפשר לאהוב נימפות או קנטאורים או משהו?

אנבלייי

New member
אולי אני סתם מראה את זה ככה

אולי יש לי יחס קצת מזלזל לזה. סתם כי אני לא מאמינה בזה ולא ממש רואה בזה משהו חשוב מבחינתי, אבל כמו שאמרתי, אני בעד ריבוי דיעות ואת לא צריכה להתייחס לזה כאל דבר פוגע או משהו. עכשיו אני אהיה בשקט כי אני בכלל לא יודעת להביע את עצמי.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifנו די בנות:||

התגובות פה ממש מגעילות
אז היא סוגדת לשטן:| אתן מאמינות בה' ומישהו אחר מאמין בישו. תפסיקו לקטול ככה דעות:\ בסה"כ היא אמרה שיום השטן מתקרב. גם אם לדעתכן זה שטויות, אתן יכולות להגיב בצורה נורמאלית.

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif בחייך ../images/Emo4.gif

זה לא שהיא אמרה שהיא אוהבת איזושהי חיה שכולנו סולדות ממנה, היא אמרה שהיא *סוגדת* לשטן. את יודעת מה הוא מייצג?
יופי, מוות, ייסורים, רוע, ואני לא מבינה למה 'לסגוד' לו חוץ מלקבל צומי. חוץ מזה, בהתחשבות ב*מה* שהיא סוגדת לו ומה שהוא מייצג, אני חושבת שזה לגיטימי לחלוטין שבנות פה יכתבו את הדעות שלהן בצורה נחרצת. זה לא מצחיק וזה התעסקות עם אש, לא יודעת עד כמה אני מאמינה בשטן אבל זו חתיכת פוזה אידיוטית לדעתי.

ש ר ו נ ע

New member
כל הכבוד לשטן שלך. נו באמת><

תשמעי,אם תאמיני בזה-זה מה שיקרה. זו בדיוק כמו אמונת תפלה. הנה,לדוגמא בארץ יש אמונה שחתול שחור מביא מזל רע. ואת יודעת? דווקא כשאני רואה חתול שחור יש לי יום נהדר.

אנבלייי

New member
די נו><

מה הקטע? אני יודעת שזהוזה וגמאני אבל נו;[ אני מרגישה שכלהזמן יש דברים קטנים כאלה שצריך לבחור בהם צד וזה מעצבן. לא משהו נגדך פשוט את אומרת שאת עושה מה שאת אומרת לה לא לעשות
והוי, כמה שהייתי רוצה שמה שאני מאמינה בו ייקרה.. ..

BiDriL

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo12.gif

זו לא אמורה להיות אמונה של הנוצרים כל השטות הזו? ><;;

Bakura

New member
../images/Emo96.gif OMG.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD . ובנימה יותר עניינית, תשומת לב את יכולה להשיג גם בדרכים אחרות.

למעלה