עולם קשוחח

broken winges

New member
שלוווםם ^^

אומנם לא יצא לנו לדבר כשהיית פה אבל אני יודעת שיש פה בנות שאוהבות אותך ומעריכות אותך מאוד. בקשר לקבוצות אני באמת מסכימה איתך וגם בקשר להודעה. אישית אליי..אני חושבת שבאתי לפורום הזה כמו ילדה קטנה שקצת חשבה את עצמה. אף פעם לא היה לי מלא יהירות ודברים כאלה אבל אז זו הייתה התקופה שבה ההיתי הכי כזו. אני חושבת שבמקרה שלי הפורום שינה אותי,משך אותי לכיוונים שלא הייתי מגיעה אליהם לפני. בהתחלה כשהגעץי הרגשתי כל כך שונה וניסיתי להיות כמוכן.אז בכלל לא ידעתי מי אני. פשוט הייתי מחקה אחרים. אבל הפורום הזה גרם לי להתבגר,וגרם לי למצוא את הסגנון שלי ודווקא עכשיו אני מרגישה שאני לא כמו כולן. אני לא חושבת שצריך להכליל אנשים פשוט אני לא מתה על פאקצות שחושבות שהן הכי בעולם ודורכות על אחרים.אבל אני לא העזתי לגרש אף אחד,אבל הרבה פעמים הבעתי דעה. בקשר לכתיבה..אני חושבת שלרוב הבנות זה בא בלי לתכנן זה פשוט כשאת קוראת את זה וזה נקלט אצלך בראש. אני לא חושבת שזה כדי לחקות את נעמה או אנבל או כדי להיות הן או משהו.אני חושבת שזה אפילו משעשע איך זה נקלט אצלנו ככה. ותדעי לך,ותדעו לכן שאצלי הפורום עשה בידיוק ההפך ממה שכתבת בהודעה ואני חושבת שזו הסיבה הבסיסית שבגללה אני נשארת פה,כי אני כל כך מעריכה אתכן.כי כל אחת ואחת היא בנאדם מדהים לפני מה שהיא לובשת ומה שהיא שומעת. והשילוב הזה לדעתי בפורום הוא בכלל לא אחיד.לדעתי אנחנו די שונות אבל זה שהפורום שלנו מגובש ככה זה משהו טוב. ואני תומכת במה שאמרת. לא צריך להשתנות בשביל אף אחד ובשביל כלום,תהיו עצמכם ותראו איך הדברים כבר יזרמו.

yaeloolik

New member
תאמת זה משהו שחשבתי עליו..../images/Emo25.gif

אבל תראי כבת חדשה שהצרפה לפורום (הייתי כזאת לפניי שנים>.>) אז את מגיעה ורואה קבוצה נורא מאוחדת... ואני לא אומרת להשתנות בשביל אחרים.. אבל אם יש קבוצת בנות שהן חברות ביניהן, למה שהן ישקיעו את המאמץ לקבל אותך? אני תמיד אומרת שאם אתה רוצה שמשהו ייקרה תעשה אותו בעצמך- אל תחכה שמישהו יבוא וייעשה את זה בשבילך. מההודעה שלך זה נראה שאת לגמרי קוטלת השתנות. זה לא נכון. אם את רוצה להתחבר במקום שהוא לגמרי שונה ממך יש איזשהו משהו שאת צריכה לשנות בעצמך. לא לגמרי. אבל אפשרת את ההתנהגות אולי.. קצת אופן דיבור.. אפשר להרחיב קצת את האופקים- לשמוע מוזיקה שונה. אני לא מתכוונת לשנות את אורך החיים שלנו! אבל לדוגמא... יש לי ילדה בכיתה. היא כ"כ מוזרה היא לגמרי ההפך ממני אין לנו שום תחום עניין משותף. אבל היא עסוקה בלהתלונן עלינו, אנחנו לא מקבלים אותה, אנחנו אשמים. זה לא נכון. לפחות לא לדעתי. אני עשיתי שינוים. לא שיניתי את מי שאני אבל ניסיתי להוסיף לעצמי תחומי עניין.. ואם פעם היה נורא מגניב לשמוע מטאל הייתי מנסה. לא כי כולם רוצים אלא בשביל עצמי. בשביל לגלות דברים חדשים. אם כולם מדברים כמו נעמה זה לא בהכרח משהו רע. היא תמיד נשמעת חמודה בהודעת שלה. ובסה"כ אנחנו לומדים מהסביבה שלנו... טוב אני מקווה שהבנת את ההודעה שלי:]. אני לא רוצה שילדות קטנות יחשבו שהן לא מספיק טובות בשביל להיות עצמן. רק שתמיד יש משהו שאת יכולה לשנות בעצמך כדי להתקבל על אחרים.. טוב לראת אותך פה

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo187.gifהארי פוטר../images/Emo2.gif

היום סרט וזהX: מותר לכן לירות בי אם אתן ממש רוצות-.-; אוף ואממ אני יודעת שלא יצא לי לראות את זה;[ היום יומורים
אני חושבת שיהיה לי די טוב00(נו עכשיו אני עושה לזה ג'ינקסX:) חוצמאולי מתמ' ואנגלית. כי היה רק מבחן אחד בנתיים וקיבלתי 89-.-;

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo187.gif00

היום באמצע ההפסקה הראשונה הלכתי עם חברה שלי לחפש מישהי. פתאום אנחנו רואות התקהלות(00) ב ין בניין יא ליב. ויש מסביב חוט
הם עשו מין טקס ל25 שנה. לא באמת טקס. אלא פשוט איזה 20 אנשים עם משקפי ג'ון לנון וחולצות של אריק איינשטיין(00) היו שם ושמו yesterday ברקע וקראו כל מיני קטעים ואנחנו הגענו בסוף כשכולם קמו;[ אנחנו בכלל לא ידענו שיהיה את זה
אבל נתנו לנו מדבקות שכתוב 25 שנים ותמונה שלו. אבל זה היה מוזר. כי הם פשוט הקימו שם התנחלות
בלה>< חבל שלא אמרו לי 10 דקות קודם-.-;

o0Invisible0o

New member
../images/Emo12.gif.

ואוו. יש אנשים נורמליים אצלכם בבציפר? שהשקיעו כ"כ?
נחמד..
.

o0Invisible0o

New member
XDDDDDDDזה כבר טירוף!../images/Emo9.gif

אוקיי נכון יש את הטלנובלה הזאת "סלבריטי" בערוץ 3?
XDDD. אז לפני כמה פרקים אלאניס "הופיעה" בתוכנית- חלקי הופעות שנלקחו לפני. וראיתי את זה. פרק אחרי זה היא שיחקה בסצינה שכאילו היא פוגשת מישהו שמעריץ אותה והוא שוכח איך מדברים אנגלית ופאדיחות.
לצערי הרב הפסדתי את זה.:X [פעם ראשונה ואחרונה בחיי שאני אגיד "לצערי" על שהפסדתי קטע בטלנובלה!
] ועכשיו אני יושבת לי לתומי במחשב, מתחמקת מדברים יותר חשובים שיש לי לעשות, שומעת ברקע את הסלבריטי הזה כי אין מה לראות..ופתאום אלאניס ברקע!! עם השיר offer שד"א ממש לא קשור לסצינה הרומנטית שהייתה ברקע.XD יש לה שירים רומנטים אבל! טוב הם סתם טיפשים.
הם ממש אוהבים את אלאניס!

../images/Emo183.gifעאעאעאאאאאאא../images/Emo99.gif

היה ראיון עם מישה בערוץ 49 ביס!!!!!!!!1 הוא כ"כ חמודדדדדדדדדדד
הוא כ"כ מדהיםם ומקסים! "הבנאדם היחיד שפוגע בי הוא אני"
ו... אנחנו אוהבים אותם מאכלים\בוקס|

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif בנות בנות בנותתתת ../images/Emo2.gif

יש כאן מישהי בכיתה ו'-ח' שאולי משתתפת בסמינר "עמיתים" למניעת עישון בוינגייט? *-*
אם כן אז יש לי סיכוי לפגוש אתכן
נו היה את היום הראשון בשביעי ובארבע עשרה יש שוב, הולכים לוינגייט והכל *-* נו
אם יש מישהי שבסמינר תגידו ליייייי ואפשר להיפגשש יאא *O* רציתי לצרוח "338 רולזז
" לפני ההרצאה, כשכולם ישבו, כדי לאסוף פקאצות, אבל חברות שלי לא הרשו לי
עשיתי להן מספיק פשלות
נונו
תריחי, נו, נו תריחי נוננו תריחי

P N 4 E

New member
הייתי בזה שנה שעברה../images/Emo2.gif

את בז' או ח'? אז הייתי שנה שעברה, וזה היה ממש נחמד וזה ויש שם סרט מפחיד כזה וסרט שקוראים לו "the wizard of NO" חעחעחע.
חבל שאני לא שם השנה, בטח היה ממש נחמד לפגוש אותך

Miss Naama

New member
|יןי| נכון ../images/Emo6.gif הקוסם של הלא ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

SAY NNNOOOOOO נעמה: *בוהה* OO [אחרי עשר דקות] נעמה ושאר הנקבות מהכיתה שבאו לסמינר: NNNNNOOOOOOO *O* אני בח' D:

P N 4 E

New member
D:

בכרטיסישי שלך כתוב שאת בת 12
ובטח תהיה לכם הרצאה של דוקטור אריה משהו. הוא היה הכי מעניין. והוא אמר לנו שבחלק מהחומר של הנרגילות יש קקי של חמורים כי מייצרים אותם בשטחים או משהו ואין פיקוח
השנה זה אמור להיות במקום עישון, משקאות חריפים ושנה הבאה סמים *-*

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif בינואר 13 O;

כן נו, היה לנו אריה DDDD: הוא כזה חמוד DDDD: קקי של גמאליםםםםםםםםם DDDDDDDD:

אמ.בעיה?../images/Emo54.gif

האמ היום נשארתי אחרי ביצפר כדי לדבר עם המורה שלי לתנ"ך, שאני מאוד מאוד אוהבת ומעריכה כבנאדם. סיפרתי לה על איזה אמ, בעיה שיש לי, או איך שלא תגדירו את זה..ובגלל שנשארתי אחרי ביצפר אמא שלי יודעת על זה, ועכשיו היא נורא נפגעה שאני לא מספרת לה, שאני הולכת לבנאדם זר ובלה בלה. היא גם אמרה שהיא תתקשר אליה בשביל לברר, מה שלדעתי ממש מגעיל=/ בקיצור, איך אני מסבירה לה שכשאני אחליט לספר לה - אני אספר לה?(וכל מי שעמדה להציע לי לספר לה - לא.)

Blue Pencil

New member
אני לא יודעת מה הבעיה,

אבל לדעתי דבר ראשון תפני למורה לתנ"ך,תבקשי ממנה לא להגיד לאמא שלך. אני חושבת שעדיף שאמא שלך תדע את זה מאוחר-אבל תשמע את זה ממך,מאשר שתשמע את זה מהמורה לתנ"ך. חוץ מזה,תנסי להסביר לה שאת מרגישה שמורה לתנ"ך יכולה לעזור לך בנושא, ושאת תספרי לה כשתרגישי שאת יכולה לספר לה. בהצלחה.

למעלה