עולם קשוחח

אנבלייי

New member
שני../images/Emo10.gif

עזבי. עזבי, במת שהן לא שוות את זה. וזין על זה שהגישה סנובית- מה את צריכה את זה? אני במקומך הייתי אומרת להן שילכו להזדיין, ושלא ישחקו אותה חברות אחר כך אם הן לא מתכוונות להתנצל ולהסביר מה הקטע המזדיין שלהן?! זאת לא בעיה אצלך.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifזה לא שיש לי שלל חברות עומד

ות בתור, וחוץ מהיום היא חברה טובה, היום היא ממש הייתה מגעילה, עד כדי כך שהיה קטע שפינטזתי שאני חונקת אותה. תודה. ולא, אני ישבתי בצד כמו דפוקה והם נהנו, אני לא מאלה שכשהן עצובות יכולות לקום ולקחת את כל הצומי בכוונה, אני דפוקה וככה אני.. לא כמוך..;;

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifוהייתה איתי עוד חברה.

אבל גם לה יש ת'קטעים שהיא מגעילה ובגדול, בואו נגיד שהיו בנות שניגשו אליי, אבל זה ממש לא עזר למצב רוח שלי..

אנבלייי

New member
לא כמוני../images/Emo6.gif ../images/Emo4.gif

בפעם האחרונה שהייתי באמת עצובה, אבל בגדול, לא, סליחה, לא בגדול- בענק, אפחד לא שם לב, וזה היה בגלל חברים, ו,נו את יודעת מה קרה בסוף :\ תגידי לה. באמת, את יודעת מה? אז לא מול כולם, אל תעשי לה סצנה, תגידי לה בדוגרי מה שאת מרגישה.

אנבלייי

New member
מה ז"א לא בוגרת?

גם אם היא לא בוגרת, אם את חברה שלה, ואת מרגישה ששווה להיות חברה שלה ושאת רוצה להיות חברה שלה, היא חייבת להבין, בתור חברה שלך.

PinK inK

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo174.gifוואי רציני, יש שם פול

מילים שלא הבנתי*O* נהייתי סתומה=.=

../images/Emo163.gifבקשר למפגש בחנוכה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני ממש רוצה להיפגש איתכן ולא להיות אחת מאלה שנתקעות בבית וחושבות כל היום איך שאתן נהנות
אבל.. אמא שלי בחיים לא תסכים
למישהי יש דרך ממש טובה לרעיון איך אני וליאל נוכל לבוא בהסכמה שלה? -הערה היא מאד עקשנית- בבקשה עזרו לי בנות

כע..

זה מה שעשיתי אם קרן.. אמא שלה באה למסן ואני דיברתי איתה הסברתי לה על מה יש במפגש מה עושים ובלה בלה בלה והיא באה למפגש=]]

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gif

קודם כל אתן הולכות ביחד. שנית כל זה למקום מלא אנשים- אף אחד לא יכול לפגוע בכן..כי תמיד יש אנשים שיראו את זה..
כאילו נו, הבנתן.:X חוצמזה- להראות שרשורי תמונות ממפגשים קודמים שמוכיחים שכולן פה בסה"כ ילדות קטנות ונורמליות..
לתת לאמא לדבר עם מיכל-שושו. אני יודעת שבדר"כ אין לה בעיה עם זה. ודבר אחרון אם כל זה לא שכנע אותה [איך לא?
] שתבוא למפגש, תראה את הבנות ותחזור הביתה/עבודה/תסתובב. משו כזה..הבנת..?
בהצלחה!

../images/Emo163.gifטוב ננסה,

אבל כשאהיה לה מצב רוח טוב
לא לעצבן אותה יותר אם היא כועסת
תודה רבה

hadasusha

New member
המממ קצת התלהבות!

ב"ה, בעזרת הכסף של אבא ובעזרת זה שאפחד חוץ ממני לא יציע על זה הצעות... זה
יהיה שלי!

למעלה