עולם קשוחח

hadasusha

New member
לא ביום יום אבל כן ברור...

האין הוא מדהים????????? אני מאוהבת.

hadasusha

New member
אממ אני הזמנתי רק את המחוך...

כי ביחד זה יוצא 400 או משו. אבל אולי אני מזמינה חליפה ירוקה יפה כזאת!

broken winges

New member
...טריגר

לעזאזל עם זה. לעזאזל אם כל החיים האלו! אם רק היה לי אומץ כבר לא הייתי פה. אבל אין לי אומץ אבל לחתוך את עצמי חתכון באצבע. אני בעיקר מפחדת מהכאב ומה יקרה אם אני לא אמות. נמאס לי לגמרי מהחיים האלו ואני מרגישה שרק ,.לא אני מרגישה שכלום לא מחזיק אותי להמשיך לחיות פה. שומדבר. ואני בוכה פה בלי סוף ועד כמה צומי שזה ישמע ככה זה. ובאלי להיות צומי ובאלי שמישהו כבר ישים לב אליי ולא יצעק עליי וירביץ לי. אין לי שום חשיבות . נמאס לי מזה שאין,שהכל חרא במשך כל התקופה הזו. זה נראה כבר יותר מדי. כל הזמן אני חיה בתחושה כזו דיכאונית,ואני חשבתי שמשהו אצלי לא בסדר. אז גם אם זה אצלי וגם אם זה אצל אחרים למה אני צריכה להשאר פה?.. די.

hadasusha

New member
../images/Emo24.gifאל תדאגי

זו רק תקופה וזה עובר. כל אחד (אני מאמינה) מרגיש לפעמים שרע לו והוא רוצה לשים קץ לזה אבל תחשבי רגע על כל הדברים הטובים שכן יש לך- הדברים שאת אוהבת בעצמך וסביבך... ובטוח יש כאלה
אני מאמינה שכמו כל תקופה גם זה יעבור.. אני עצמי עברתי המון תקופות כאלה שהיה לי כ"כ רע עד כדי מחשבות שכאלה על לשים קץ אבל עכשיו, אחרי מחשבות על זה.. זה נראה לי לא הגיוני. אם אחרים עושים לי רע- למה לא להתרחק או לשנות? למה להעניש את עצמי. ועשיתי שינוי וזה הצליח. את עכשיו מרגישה ככה אבל תחשבי על כל מה שעוד מחכה לך בעתיד... מגיע לך לראות את זה. אמנם אנחנו לא מדברות או משו.. אבל תמיד אם את צריכה עזרה- באמת שאני פה. הדס

shmeksit

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני אוהבת אותך ואני ממש לא רוצה שתיהי עצובה! מאמי שליייייי יאאאאאאאא אני לא אוהבת אפילו לשמוע שאת עצובה.. אוףף אל תיהיה עצובה טוב טוב טוב?!!!! מעיינושששששששששש אני אוהבת אותך! תמיד תזכרי את זה טוב?..

../images/Emo163.gifתמונות מהמפגש ../images/Emo3.gif

מישהי יכולה לתת לי שרשורים קובצי תמונות או משהו שיש בו תמונות מהמפגש?? בבקשה זה מבצע לשכנוע אמי שאני אלך למפגש חנוכה

917635

New member
הנה.../images/Emo113.gif../images/Emo41.gif

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=338&msgid=64567129&FlagSybase=1 תרדי עד ללמטה של העמוד.

../images/Emo163.gifהראתי לאבא../images/Emo9.gif

הוא אמר "אני עקרונית מסכים אבל רק אם אמא תבוא ותראה מי הן" וכאשר הוא שאל גילאים אמרתי כל גיל העשרה.. אז הוא קצת לא נראה בטוח.. אלב הוא הסכים
עכשי והבעיה הקשה
אוף אני כל כך מאושרת ולא רוצה לבכות כאשר אמא תגיד "לא" בברור ותעס עד לשמיים

../images/Emo163.gifכן ../images/Emo11.gif

זה דיי לא נעים להגיד את זה אבל.. אמא שלי חושבת שאתן חבורת סוטים או משהו >< והיא לא רוצה שאני וליאל נהיה לבד שמה, וכנראה מהמצב בארץ

917635

New member
לא הראת לה את התמונות?../images/Emo113.gif../images/Emo41.gif

ועזריאלי זה מקום דיי בטוח. אני לא יכולה להגיד שלגמרי בטוח שם כי אין מקום בארץ שהוא לגמרי בטוח אבל בעזריאלי יש מלא מאבטחים. [שמת לב למספר הפעמים שהשתמשתי בשורש ב.ט.ח?
]

../images/Emo163.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif:-

היא.. היא... היא..
אמרה נראה היא אמרה נראה! היא אמרה אולי! היא מסכימה אם היא תבוא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*דמעת אושר* אבל יש כמה מוקשים.. תלוי יום, יש לנו טיול ג'יפים מחורבן
היא בערך הסכימה

למעלה