עוד סיפור של אכזבה

Berethor

New member
את לא נשמעת כזאת מתוסבכת

אוליי את דמיסקסואלית, או שאת מרגישה ככה ניטו מאידיאולוגיה, שלך או של אנשים אחרים.
 

orald

New member
לא יצא לי לבדוק את זה כבר שנים, אבל...

אני זוכרת שדי אהבתי שוקולד עם צימוקים. מה, דיברנו על סקס?
 

Berethor

New member
אז למה את רוצה שהוא יהיה

בתור המפגן האולטימטיבי של אהבה. בהנחה ששני הצדדים רוצים בזה ונהנים מזה, אני לא רואה פה הרבה בעיה, אבל אם לא, אז שום רגשות לא היו עוזרים שם, כפי שרבים מהא-מיניים כבר יודעים על בשרם. אז מה הבעיה לעשות תהפרדה, בין אם זה מהכוון הא-מיני ובין אם זה מהכוון המיני, זה שאצל אנשים מיניים רומנטיים זה הולך ביחד, לא אומר שאצל אנשים שהם לא אחד מהם זה ילך ביחד, או שסתם אין להם רגשות רומנטים זה לזה, אבל משיכה מינית זה משהו שיש בדרך כלל לאנשים מיניים, גם ללא משיכה רומנטית(אחרת הם היו דמי). האמת שסקס ללא רגשות, נשמע לי פחות נורא מסקס שרק צד אחד מפיק ממנו משהו/רוצה בו.
 

a sullen girl

New member
מפריע לי שלעולם הזה אין כבר ערכים.

משהו שאני לא מצליחה להתרגל אליו.
 

Berethor

New member
גם לי

אבל זה לא חדש, כי יש ערכים מסויימים שבמלא חלו רק על אוכלוסיות מסויימות. גם שוויוניות לכוון השלילי עדיפה מכלום אני מניח.
 

Berethor

New member
עבור מי שמעוניין בזה באמת אני בטוח שיש

עבור מי שמעוניין רק בדברים "שקשורים" לזה בעקיפין, כביכול, אז לא. מה הקשר בין חברה לבין זוג? מעורבות ושיתוף פעולה זה משהו שהם יעדיפו לקבל מהצד השני, אבל זה אפשרי גם בקשר ניטו מיני. למעשה גם קשר מונוגמי כלל לא מבטיח אי אילו מהדברים האלה. אפילו שבאופן כללי אני כן בעד מונוגמיה, בלי קשר לזה.
 
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ורק רציתי להוסיף בהמשך ישיר לדיון שלך עם מקמיקא, שלי מפריע כל המשחקים האלה של 'הקשה להשגה' ואני חושבת שזו רעה חולה ולהבנתי משיחות בנות שלי היו, זה לחלוטין מתוך תפיסה חברתית שאישה שנותנת ועוד מהר ובקלות, היא זונה. אז את חייבת לתת לו להרגיש שאת 'לא נותנת בקלות' ואם הוא רוצה אותך 'הוא חייב להתאמץ' כי רק אז את שווה משהו... זה מעוות, זה מגוחך, וזה כמובן פוגע בנשים מכל כיוון... זה פוגע בנשים שכן רוצות סקס וכאן ועכשיו וברגע זה והן מונעות את זה מעצמן רק בגלל 'מה שיגידו' / 'מה יחשבו' ו'ככה בחיים לא יהיה לי בן-זוג' ופוגע בנשים שאין להן עניין אבל גברים חושבים שיש להן 'כי כל הנשים אותו הדבר, והיא רק משחקת אותה' בעיני, כל התרבות הזו לחלטין מגיע ממקום שוביניסטי ואני לא חושבת שנשים באמת אוהבות את זה. אני חושבת שמה שנשים אוהבות בזה, זו התחושה שיש להן כוח ושהן לא זולות. לא את עצם המשחק עצמו, אלה את המשמעות שלו.
 

Berethor

New member
מסכים לחלוטין ../images/Emo45.gif

אם כי בעיקר מתנגד למוסר הכפול והסיקיזם שבתפיסות האלה, לא דווקא לעיקרון של להיות 'קשים'.
 
את מה שאת מתארת פה אני מכירה פחות או יותר

אני תמיד לקחתי את זה לכיוון השני.. אצלי זה תמיד היה, ישש... יש לי איזה 3-4 פגישות עד שמצפים ממני לעשות סקס. כי שוב, לא רציתי לעשות סקס, אז שמחתי, שיש כמה פגישות לפני שממש יתחילו ללחוץ עלי וכאלה. אבל אף פעם לא הייתה לי בעיה עקרונית לעשות סקס בפגישה הראשונה מפחד שיחשבו שאני שרמוטה, או מישהי בלי כבוד. זה היה רחוק מאוד משם (ולראייה, אפילו יצא לי לשכב בפגישה הראשונה. לא הרבה, אבל יצא). אבל עדיין, אני מכירה את ההתנהגות הזאת יותר בקטע של- הוא צריך להתאמץ, כלומר- לשלם עלי בארוחה, להתנהג אלי יפה או דברים בסגנון. אף פעם לא עלה בדעתי ש"ההתאמצות" היא בללחוץ על סקס. הרי מה בדיוק המאמץ פה, ולמה זה עושה את הגבר לשווה? את הרציונל הזה קשה לי להבין. וגם קשה לי להאמין עליו. אם אישה ממש תגיד לי את זה אני אאמין. אם גבר יגיד לי שאישה בעצם רוצה לשכב, אבל מרגישה שאם הגבר לא משכנע אותה אותה לשכב איתו, אז היא שרמוטה, לכן היא בעצם רוצה שהוא ילחץ עליה, אז לא, לא קונה.
 

Berethor

New member
מפקפקת בכך שיש נשים מיניות? ../images/Emo3.gif

הרי יש נשים שאפילו משתתפות בסטוצרים. והן ממש לא עושות את זה רק בגלל הגבר..
 
תגיד, אתה קורא בכלל מה אני כותבת? ../images/Emo4.gif

כי כל קשר בין מה שכתבת לבין מה שכתבתי מקרי בהחלט. לגבי התשלום, זה כמובן לא מה שאני חושבת, אני מציינת מה אני יודעת שהרבה בנות חושבות (שבחור שמשלם עליהם, זה חלק מהמאמץ של החיזור, וזה ביחד עם עוד דברים שהוא עושה יעשו אותו ראוי לסקס)
 

Berethor

New member
זה סוג הכתיבה שלי

אני אוהבת לקחת דיונים לנקודות שונות מהיתר, כמובן במבוסס על דברים שנאמרו. בכל אופן אם הבחור משלם עליהן קובע האם הוא ראוי לסקס, שיפוט מעניין יש להן. אני מניח שכמה מישהו משלם, 'מחזר' או/ו לוחץ, זה בטח מדד יותר טוב מאשר מאפיינים אמיתיים שלו
. אני באופן אישי רואה בדברים האלה משהו לא שוויוני, ועוד יותר גרוע מזה, זה שם את האישה במקום של 'חייבת לו משהו', וזה רק מוביל לשיפוט עוד יותר לקוי, גם של האדם, וגם של האם היא באמת מעוניינת בדבר זה או אחר. מלא שמי שמשלם הוא בן הזוג, אבל אדם זר, זה בכלל גרוע. עם תכניקות חיזור כל כך מופשטות, 'מרכזי בפיתוי' לעולם לא יפשטו תרגל..
 

Berethor

New member
תוספת קטנה

הרי כולם יודעים שחיזור בהרבה מהמקרים זה בכלל זיוף אחד גדול, איך בכלל מחליטים משהו רק על פי הדבר הזה. לדעתי היה חכם יותר אם היו קובעים תדבר הנ"ל ודברים נוספים, על פי מידת העניין שלהן בדבר ועל פי רמת העניין האמיתית שלהן בבחור, על כל מאפייניו.
 
אין שום קשר בין מה שכתבתי לבין

הקביעה שלך שאני מפקפקת בזה שיש נשים מיניות.
 

Berethor

New member
בימנו לא מחכים הרבה אה ../images/Emo3.gif

פגישה אחת, שתיים, שלוש ארבע, יאללה לשם מה התכנסנו כאן היום
. אגב אלו שמשלמים לא נותן להם תריקע ללחוץ יותר?
 

Berethor

New member
צריך לציין

שהדבר הזה הוא בעייתי דווקא עבור לא א-מיניים לדעתי. אני מניח במקרה של פגישות בין מיני לא-מיני יש לזה גם צד חיובי, כי ככה מתגלות כל הבעיות העתידיות שהיו להם כבר בשלב מוקדם.
 
את לא צריכה לקנות כלום ולהאמין לאף אחת

אבל מה לעשות, זה מה שנשים אומרות ועושות. זה מה שהטיפו לי כל פעם שנגמר לי עוד מערכת יחסים. 'את יותר מידי זורמת' 'יותר מידי קלה'. וכן, זה נכון לגבי כל דבר, לא רק סקס. כי אם אני יכולה בקלות לתת מספר טלפון בלי פוזות, פשוט כי הבחור מצא חן בעיני ואם לא -אז לא ולא יעזור כלום, אז אני נחשבת ל'קלה'. ואם אני אקטיבית בקשר ומתקשרת בעצמי - אז בכלל.... מדובר בדפוס התנהגות שקשור לה-כ-ל. גם לסקס! והיו לי הרבה שיחות בנות על הנושא. וזה כלל ~מאוד~ ידוע ומוכר ~שאסור~ לתת בהתחלה (גם אם את רוצה!), אחרת זה לא רציני.
 
את עדיין לא התייחסת למה שאמרתי לך

אמרתי שאני אאמין לבנות שאומרות לי את זה על עצמם, רק לא מאמינה לבנים שאומרים לי את זה על בנות ספציפיות ["הבחורה שיצאתי איתה רצתה שאני אעשה לה x/y/z"- אז לא, אני לא ישר אקפוץ ואאמין שזה באמת מה שהיא רצתה אלא שזה מה שהיה נוח לו שהיא רצתה]. אני לא אומרת שאין בנות שרוצות את זה, אלא שעדות של בנים לא שווה מבחינתי לכלום (אני כמובן לא מתכוונת למקמיקא, שעל העדות שלו אני כן סומכת, רק לא לעדויות של הבנים שהוא דיבר איתם, אם זה לא היה ברור). ומה זה אותו דבר שאני לא מאמינה עליו שעליו דיברתי בפיסקה הקודמת? לגבי שאר הדברים שציינת, כבר כתבתי שאותם אני מכירה. אני יודעת שבנות משחקות אותה קשות להשגה, לא נותנות מספר, אני יודעת, שבנות חושבות ש"אסור להן להתקשר" . אני יודעת שבנות חושבות שאסור לתת בהתחלה. מכירה את כל אלו. הדבר היחיד שאליו בתייחסתי בהערה שלי של "לא קונה" (וגם זה מעדות של בנים) הוא: ואני מצטטת מההודעה של מקמיקא: "הנקודה פה הייתה שהבחורה 'לא יכולה' פשוט לעשות את זה באחת הפגישות הראשונות בלי שכנוע, בגלל שאז היא 'קלה' ויש לזה השלכות חברתיות רעות. אם זה דרש שכנוע, אז כביכול זה בסדר, כי זה לא שהיא ישר קפצה על זה (זה מטומטם, אני יודע). הנקודה היא שהיא לא באמת לא רוצה, היא פשוט 'לא יכולה להרשות לעצמה', אלא אם כן משכנעים אותה אחרת. " ידעתי שיש סטיגמה לא לתת על הפגישה הראשונה, כי זה מחשיב אותך זונה, מה שלא ידעתי זה שבנות חושבות שאם גבר ישכנע אותם כן לשכב בפגישה הראשונה, אז כביכול היא תרגיש עם זה בסדר, ולא כמו זונה. ואז הרציונאל של הגברים ללחוץ על אישה לשכב זה- היא רוצה לשכב, אבל היא צריכה שהגבר ילחץ עליה, כי ככה היא לא תרגיש שרמוטה. אם תגידי לי שנשים אמרו לך את זה- אני אאמין. לא לגבי מספר טלפון, לא לגבי מי מתקשר, לא לגבי באיזה פגישה שוכבים, אלא את המשפט הספציפי הזה- שהנשים רוצות שהגבר ילחץ עליהם לעשות סקס, כי הם רוצות לשכב, אבל בלי הלחץ הם ירגישו שרמוטות.
 
אוף! כתבתי לך תשובה ארוכה ומפורטת

אבל הרשת התנתקה באמצע והכל נמחק..
בקצרה, גברים מסתכלים על זה ככה, כי הם יודעים שנשים לא פעם רוצות אבל מונעות מעצמן בגלל 'הסטיגמה החברתית'. אז הם מנגנים על אותה סטיגמה. כי אם הם לוחצים, אז זה כאילו לא הגיע מהצד של הבחורה. וכן בנות אומרות את זה. אי לא חושבת שזה נכון תמיד. אני חושבת שברוב המקרים נשים מרגישות רע אחרי סיטואציה כזו, עד כדי תחושת אונס. רק שברור להן שאף אחד לא יסתכל על זה כאונס.. ועל הרקע של זה התפתח מקום כמו מפ"י. בו נפעיל לחץ. הן הרי בכל מקרה רק משחקות את עצמן... אם בנות לא היו משחקות - בנים לא היו יכולים לנגן על זה.
 
למעלה