את עדיין לא התייחסת למה שאמרתי לך
אמרתי שאני אאמין לבנות שאומרות לי את זה על עצמם, רק לא מאמינה לבנים שאומרים לי את זה על בנות ספציפיות ["הבחורה שיצאתי איתה רצתה שאני אעשה לה x/y/z"- אז לא, אני לא ישר אקפוץ ואאמין שזה באמת מה שהיא רצתה אלא שזה מה שהיה נוח לו שהיא רצתה]. אני לא אומרת שאין בנות שרוצות את זה, אלא שעדות של בנים לא שווה מבחינתי לכלום (אני כמובן לא מתכוונת למקמיקא, שעל העדות שלו אני כן סומכת, רק לא לעדויות של הבנים שהוא דיבר איתם, אם זה לא היה ברור). ומה זה אותו דבר שאני לא מאמינה עליו שעליו דיברתי בפיסקה הקודמת? לגבי שאר הדברים שציינת, כבר כתבתי שאותם אני מכירה. אני יודעת שבנות משחקות אותה קשות להשגה, לא נותנות מספר, אני יודעת, שבנות חושבות ש"אסור להן להתקשר" . אני יודעת שבנות חושבות שאסור לתת בהתחלה. מכירה את כל אלו. הדבר היחיד שאליו בתייחסתי בהערה שלי של "לא קונה" (וגם זה מעדות של בנים) הוא: ואני מצטטת מההודעה של מקמיקא: "הנקודה פה הייתה שהבחורה 'לא יכולה' פשוט לעשות את זה באחת הפגישות הראשונות בלי שכנוע, בגלל שאז היא 'קלה' ויש לזה השלכות חברתיות רעות. אם זה דרש שכנוע, אז כביכול זה בסדר, כי זה לא שהיא ישר קפצה על זה (זה מטומטם, אני יודע). הנקודה היא שהיא לא באמת לא רוצה, היא פשוט 'לא יכולה להרשות לעצמה', אלא אם כן משכנעים אותה אחרת. " ידעתי שיש סטיגמה לא לתת על הפגישה הראשונה, כי זה מחשיב אותך זונה, מה שלא ידעתי זה שבנות חושבות שאם גבר ישכנע אותם כן לשכב בפגישה הראשונה, אז כביכול היא תרגיש עם זה בסדר, ולא כמו זונה. ואז הרציונאל של הגברים ללחוץ על אישה לשכב זה- היא רוצה לשכב, אבל היא צריכה שהגבר ילחץ עליה, כי ככה היא לא תרגיש שרמוטה. אם תגידי לי שנשים אמרו לך את זה- אני אאמין. לא לגבי מספר טלפון, לא לגבי מי מתקשר, לא לגבי באיזה פגישה שוכבים, אלא את המשפט הספציפי הזה- שהנשים רוצות שהגבר ילחץ עליהם לעשות סקס, כי הם רוצות לשכב, אבל בלי הלחץ הם ירגישו שרמוטות.