עוד סיפור של אכזבה

תודה ../images/Emo24.gif

זה אכן נושא כ"כ מתסכל. זה מגיע למצב שאני מאשימה את עצמי אם יוצא לי להגיע לבחור הביתה- כי אם הגעתי אליו הביתה- אז רמזתי לו את מה שאני רוצה. אפילו אחותי, שהיא אולי מודל החיקוי הכי שפוי שיש לי בחיים אמרה לי כ"כ הרבה פעמים שלפני שאני רוצה לשכב עם בחור לא להגיע אליו הביתה, כי אז הוא ילחץ עלי ולא יהיה לי נעים, אז או שאני אכנע לו, או שנריב ואני ארגיש רע. ובדיוק באתי לספר פה משהו שקרה לי, כשהייתי בצבא (סביבות גיל 18-19), ונפגשתי עם איזה בחור ועל הפגישה הראשונה באתי אליו הביתה. ובאיזה שלב התחלנו להתנשק, וגם אחרי קצת זמן ביקשתי ממנו שנפסיק. הוא דווקא, עד כמה שזכור לי לא ניסה שוב, אבל כשדיברתי איתו על זה ביום אחר (ורציתי אולי גם להיפגש איתו שוב), הוא אמר שיש לי בעיה עם אינטימיות (בגלל שלא היה בא לי להתמזמז איתו בדייט הראשון שלנו! אז יש לי בעיה באינטימיות...). וכשאני כותבת את הסיפור הזה, וגם כל פעם שאני נזכרת בו, תמיד עולה לי המחשבה הזאת לראש של- "טוב, מה אני רוצה. למה באתי אליו הביתה, זה אשמתי, כי זה מה ששידרתי לו" וזה הורג אותי שגורמים לבנות לחשוב ככה. תבינו, אף פעם לא פחדתי שיאנסו אותי. אולי אני צריכה לפחד מזה. אין לי סיבה הגיונית לא לפחד מזה. אבל את זה אני יודעת רציונלית, לא רגשית . רגשית אף פעם לא פחדתי לעלות לבחור הביתה מחשש שהוא יאנוס אותי בכוח. החשש תמיד היה- "מה זה משדר לו", ואם הולך להיות עכשיו מאבק על סקס, וחשש עוד יותר גדול, שאני אכנע. אני יכולה להבין מישהי שמייעצת למישהי אחרת לא לעלות מחשש לאונס. כי למרות שזה לא הוגן, עדיף להיות חכם. אבל אחותי אף פעם לא אמרה לי את זה ככה, אלא העצה שלה הייתה שאם אני אעלה, אז ינסו לסחוט ממני סקס, ואז או שאני אכנע, וארגיש רע, או שאני לא אכנע, וגם ארגיש רע. אז למה לא להגיד לי בכלל שאני לא אמורה להרגיש רע? למה אני צריכה לדאוג ממה אני משדרת לבחורים, למה זה צריך לתת להם לגיטימציה לעשות מה שהם רוצים? ולמה זה בסופו של דבר אחריות שלי, ולא שלהם...

וואי, איך אני שמחה לשמוע שיש עוד א/נשים שפוים

בעולם הזה... כמובן שאני מצטערת לשמוע שזה העולם בו אנחנו חיים, אבל עד לא מזמן הרגשתי כאילו אני הפסיכית היחידה שלא מבינה למה כל דבר שאני עושה הוא 'הזמנה לסקס' אפילו שזה לא נאמר בשום צורה ולמה ~אני~ צריכה להרגיש רע להיות אשמה בזה שזה לא קורה אח"כ..

Berethor

New member
תני לי לנחש

גם "ההתחלו" זה בעצם היה בעיקר/לחלוטין מהצד שלו(בהתחלה).

Berethor

New member
כאילו האם הרצון בהתחלה היה הדדי או רק שלו

על פי ההמשך נראה שגם שם זה בעיקר שלו.

כי הכל קשור לאותה תרבות ולאותו חינוך..

ואני כ"כ מזדהה עם תחושת ההתפוצצות שלך על עניין הקשה להשגה והניסיון גם כשאומרים לך לא. זה מפוצץ אותי משני הכיוונים. הבנות שעושות את זה, אבל יותר מזה הבנים שעושים את זה. הבנות, כי הן מפגרות! וגורמות לבנים לחשוב שללא של נשים אין משמעות! ומי יודע כמה תקיפות מיניות/אונס ממש נעשו על הרקע הזה.. הבנים, כי נוח להם לחשוב 'שכל הבנות משחקות אותה' ולהתעלם מכל רמז או אמרה ברורה של 'לא' ולהצדיק את עצמם תמיד באמריה המטופשת 'כשאת אומרת לא, למה את מתכוונת'. כי אחרי הכל, העיקר זה להשיג סקס וכל הדרכים כשרות.. אז בנים יקרים (חבל שאתם לא קרואים כאן
) לא, זה לא! ואם מישהי משחקת - שתשאר לבד!

orald

New member
זה כמו שבכל הסרטים ה"רומנטיים"...

הגבר תמיד מחזר ומחזר ומחזר אחרי הבחורה, בדרגות מטורפות של stalker, אבל היא כמובן נופלת בסוף בקסמיו ויוצא שהכל נורמלי לחלוטין ומשתלם. תודה רבה, הוליווד.

../images/Emo6.gif

האמת
מה שמזכיר לי את שרשור סרטי דיסני שהיה כאן לא מזמן.. כמה דימויים מחדירים לנו מגיל אפס...

בחלף עם הרוח יש סצינה ../images/Emo58.gif

מי שלא ראה, אז הזוג הראשי הם רט בטלר וסקרלט אוהרה, והם נשואים. אבל סקרלט אוהבת מישהו אחר, ואז בשלב כלשהו היא מודיע לרט שהיא לא הולכת לשכב איתו יותר. ואז הם באמת לא שוכבים תקופה. עד שיום אחד הוא רואה אותה עם הבחור ההוא שהיא אוהבת או משהו, ומתחיל להתחרפן ושותה המון. ואז היא באה לדבר איתו והם מתחילים לריב. ובשלב כלשהו היא יוצאת מהמטבח והוא יוצא אחריה ואומר משהו בסגנון של- הלילה את תהיי שלי ולוקח אותה על הידיים ולוקח אותה לחדר שינה. (קראתי שהייתה סצינה שהורידו מחשש שזה אלים מדי, שראו אותו גם זורק אותו על המיטה לפני שהם שוכבים, אבל הורידו את זה). שתבינו- זה היה אונס. אבל בוקר אחר כך היא מתעוררת כולה שמחה ומחויכת, כאילו שהסקס איתו זה הדבר הכי טוב שקרה לה בחיים, וכאילו שעכשיו הסקס פתר לה את כל הבעיות. המסר- זה לא שהיא לא רצתה, היא פשוט לא ידעה שהיא רוצה. תראו איזה טוב זה עשה לה...

זה דפוק נורא כלומר

לא יודעת למה בכלל לחשוב בצורה כזו? לי אישית קרו הרבה מקרים שהייתי עם גברים אחרים לבד איתם בבית שלי בעיקר אבל בכללי ואף פעם לא היה מצב שהוא יכול לגעת בי או לנשק אלא אם כן אני יוזמת את זה , וזה קרה לעיתים רחוקות די, כלומר זה כן מה את משדרת ואם את טיפוס חזק זה רק יכול לעזור לך כלומר את צריכה לשבת איתו כאילו את גבר ולא אשה לא לתת לו את ההרגשה שהוא יכול לשלוט בך, ורק אם את רוצה משהו את תעשי אותו ולא הוא יעשה , למשל אם אני מתנשקת עם מישהו (ובעיניי זה כלל לא מזמוזים-מילה כה דוחה בעיניי) אז זה לא אומר שאני רוצה לשכב איתו בכלל להפך סתם היה בא לי באותו רגע וזהו אין לזה השלכות, אני חושבת שבחורה בכללי צריכה להיות חזקה נורא ולא להראות "נשית ונוגה" אויי זה שיט אחד גדול שרק מראה לגברים שהנה אפשר לעלות עלייה היא "חלשה" עקב זה שהיא נשית, תיהיי נשית אבל אל תראי לבחוץ את זה במיוחד לא ליד גברים, גברים אוהבים נשים חזקות הם מורידים את הראש כשנתקלים באחת כזו(שזה די נדיר להתקל בנשים חזקות בימינו) אז תנסי את הגישה הזו אני מאמינה שהיא יכולה לעזור, תמיד הייתי טיפוס חזק ויצא לי פעם לישון עם בנים (לא קיימתי איתם שום יחסים ) פשוט סתם ישנו ביחד עשינו שיעורים(זה היה בתקופת בצפר)והיה כבר מאוחר ונרדמנו זה לא היה משהו מיני כלל, אפילו היינו ישנים מחובקים אבל לא היה כלום כי מראש הבהרתי שלא יהיה כלום ואם הוא יעז לעשות מהלך כלשהוא הוא יגמור בצורה לא נעימה ממש את חייו, &nb

Berethor

New member
בגדול צודקת

אבל זה לא נכון לומר שגברים אוהבים נשים חזקות, עד כמה שידוע לי דווקא הרוב מעדיפים חלשות, למה ככה יש להם בקלות עליונות עליהן, פלוס בקלות הם יכולים לקופף אותן לרצונם
. הקונספט של אישה חזקה מפחיד/דוחה גברים רבים, אם כי זה אוליי מעיד על כך שהם לא כאלה גבריים, כמו שהם חושבים שהם. בכל אופן אני כידוע תומך בנשים חזקות, ובנשים אקטיביות. "אישית קרו הרבה מקרים שהייתי עם גברים אחרים לבד איתם בבית שלי בעיקר אבל בכללי ואף פעם לא היה מצב שהוא יכול לגעת בי או לנשק אלא אם כן אני יוזמת את זה." הופה..XD

תתפלא שכן אני טיפוס נורא

אגרסיבי ולא מתביישת בזה להפך, אני חלשה בדברים אחרים(שאגב לא ניתן לגלות אותם בשום מצב) וזה נכון אף פעם לא עשו לי משהו בניגוד לרצוני כי הרגישו שזה לא צחוק אני לא אשב בשקט על דבר כזה והמעשים שלי במקרים כאלה לא ממש "נעימים" , אז תחשוב לבד מה את מעדיף,

מקמיקא

New member
../images/Emo45.gif

אני מכיר את זה לחלוטין, ואני לא יכול להבין את זה גם בעצמי... כל החברים שלי ככה, ומבחינתם זה מובן מאליו, שכל הנשים משחקות את המשחקים האלה, ולכן כל הגברים צריכים לשחק בהתאם, וזה שאני לא עושה את זה, זאת כנראה הסיבה שאני לא מזיין כ"כ הרבה... זה תמיד מזכיר לי את המערכון האדיר הזה: http://www.youtube.com/watch?v=b4hNaFkbZYU (זהירות, שפה קצת גסה)

זה מערכון טוב, אבל קצת דיכא אותי האמת

כי זה אומר שיש בנות שבאמת אוהבות את זה?

מקמיקא

New member
בהחלט יש

ולא רק זה, אני חושב שהרבה מאוד בנות אוהבות את המשחק הזה. זה לא מגיע מתוך מצ'ואיסטיות גברית סתמית, זה משהו שהחברה שלנו מעודדת מכל הכיוונים...

../images/Emo4.gif

לא יצא לי לדבר עם הרבה בנות על הדבר הזה, ובכלל על סקס ועל בנים, אז אני לא יודעת. אני חושבת שדיברתי אולי על סקס עם 3 בנות, לא הרבה, ואצל שלושתם לא היה משהו בכיוון. אני אישית לא מצליחה להבין את זה. אם יש דבר אחד שממש יכול לדחות אותי זה שמנסים לכפות עלי סקס או כל דבר שממש לא בא לי עליו. בחיים לא חשבתי על משחקים כאלה ואני לא מצליחה להבין למה שמישהי תאהב את זה, פשוט לא נתפס אצלי. בטוח שיש בנות שאוהבות את זה, השאלה כמה, ומאיפה אתה יודע שהרבה? יצא לך לדבר עם בנות על הדבר הזה? אגב, החברה שלנו מעודדת להרבה דברים- אבל אף פעם לא הרגשתי איזשהו עידוד חברתי "לשחק אותה קשה להשגה". הרגשת לחץ חברתי להיות מינית, להיראות טוב, לעוד הרבה דברים. אבל אף פעם לא הרגשתי שמצופה ממני לשחק אותה קשה להשגה. אז אולי יש משהו חברתי שמעודד את זה, אני אישית לא הרגשתי אותו. אתה יכול להסביר יותר למה את מתכוון שהחברה מעודדת את זה? איך?

מקמיקא

New member
אני מכיר את זה יותר טוב

מהצד הגברי, ולא מהצד הנשי, מן הסתם... כן יצא לי לדבר על זה עם נשים, והרבה מהן כן אוהבות את 'המשחק', אבל אני לא חושב שהבחורות שיצא לי לדבר איתן על זה נחשבות לנורמטיביות מבחינה מינית, אז זה פחות מה שאני מתייחס אליו. אני יותר מכיר את זה משיחות עם גברים שמשחקים את המשחק הזה באופן קבע. אני שומע את הסיפורים מהצד שלהם, של איך ברור מיד שהבחורה מעוניינת, אבל היא לא תתן את המספר שלה מיד, כדי לא להראות נואשת, והיא תדחה את הקץ כדי לא לצאת שרמוטה... למרות שבעצם זה ברור שהשניים רוצים את זה, ובסופו של דבר הוא רק צריך לשכנע אותה שזה לא מוקדם מדי. או לחלופין לגרום לה לרצות את זה מספיק כדי שהיא לא תצטרך שכנוע. אני חושב שזה מאוד מורגש, ואני חושב שהסיבה שאת לא מרגישה את זה זה בגלל ש(עד כמה שאני מנחש
)אין לך חיי מין... אני מניח שברגע שבנות מעורבות בזה, ומעוניינות בזה, יש עליהן לחץ מהסביבה לקחת את הזמן, ולא 'לתת' מיד. יותר מזה, אני חושב שגם הרבה גברים מאוד נהנים מהמשחק, ונשים לומדות לשחק אותה קשות להשגה כי גברים אוהבים נשים קשות להשגה... בקיצור, אנחנו גזע די דפוק, וכל מערכת החיזור שלנו מקולקלת בצורה נוראית.

כמה דברים

דבר ראשון מה שאתה מתאר זה שונה ממה שתואר בסרטון. בסרטון הוא דיבר על בחורה שאוהבת שהגבר מפעיל עליה כוח כי זה מגרה אותה מינית, פה אתה מדבר על משהו אחר, על נורמות חברתיות, שבנות מרגישות שרמוטות או משהו כזה אם הם שוכבות בפגישה הראשונה. השאלה אם הם רוצות שהגבר ינדנד להם וישכנע אותם לשכב? כי זה ממש לא משתמע מזה. גם אם בחורה מחליטה שהיא לא תשכב עם הגבר עד פגישה רביעית, כי היא חושבת שלפני זה היא שרמוטה, למה זה משתמע מזה שהיא רוצה שהוא ילחץ עליה ונדנד לה ויפעיל עליה מניפולציות? בכל מקרה ההצקות שלו ינגדו את הרצונות שלה אז מאיפה הרצון שלה שילחצו עליה לעשות משהו שהיא לא רוצה לעשות, ולא משנה מה המניעים? ואם היא חושבת שלשכב בפגישה הראשונה עושה אותה שרמוטה, אז היא תרגיש יותר טוב אם הגבר יציק לה עד שהיא תיכנע לו בפגישה הראשונה. *זה* אומר שהיא לא שרמוטה, אם הגבר הציק לה והיא נכנעה לו? ועם כל הכבוד, אתה לא בדיוק יכול לקחת מילה של גברים לגבי מה הבחורה שאיתם באמת רוצה. ברור שהם יגידו שהיא בעצם משחקת אותה קשה להשגה ואז זה לגיטימי אם הם לחצו עליה לשכב. מאיפה להם לדעת מה היא באמת הרגישה? מאיפה להם לדעת שהיא לא באמת רצתה לשכב, אבל בגלל שהם לחצו עליה או הפעילו מניפולציות אז היא נכנעה להם וכמובן שהפירוש שלהם לסיטואציה היא שהיא רצתה, וכל מה שהיא הייתה צריכה זה רק שכנוע- עובדה שהיא שכבה איתם. ובבקשה אל תניח הנחות על חיי המין שלי, וגם לא על ההשלכות של חיי המין שלי עלי, זה לא ממש נעים לי. וגם אם נניח אתה צודק בהנחה שלך. לפי מה שאתה אומר, הלחץ הזה חברתי, אז מה בדיוק הקשר לאם יש לי בן זוג מיני או לא? הרי את הלחץ אני אמורה להרגיש מהחברה לא? לא מבן הזוג שלי. אני מניחה שאתה לא חושב שיש לחץ מבן הזוג לא לקיים יחסי מין, לא?

למעלה