עוד סיפור של אכזבה

מקמיקא

New member
וואה

זה שהבחורה רוצה סקס בשלב מוקדם לא עושה אותה שרמוטה, בין אם זה בפגישה הראשונה או השישית. זה לפחות בעיניי. הנקודה פה הייתה שהבחורה 'לא יכולה' פשוט לעשות את זה באחת הפגישות הראשונות בלי שכנוע, בגלל שאז היא 'קלה' ויש לזה השלכות חברתיות רעות. אם זה דרש שכנוע, אז כביכול זה בסדר, כי זה לא שהיא ישר קפצה על זה (זה מטומטם, אני יודע). הנקודה היא שהיא לא באמת לא רוצה, היא פשוט 'לא יכולה להרשות לעצמה', אלא אם כן משכנעים אותה אחרת. ברור שאני לא לוקח את דברם של הגברים כפשוטם ופשוט מעביר אותם הלאה, אני מתאר את מה שאני מבין מהתיאורים של הסיטואציות האלה (שהם די מפורטים, שיחות בנים וכאלה...). אולי זה רק החברים שלי, אבל כשהבחורה באמת מראה שהיא לא מעוניינת, על ידי זה שהיא דוחה את ההתקדמויות, אומרת שהיא לא רוצה, וכו', הם מוותרים ונותנים לה מרחב נשימה. לעומת זאת, כשהבחורה משחקת איתם ב'שתי צעדים קדימה, צעד אחד אחורה', הם משתפים פעולה עד שהם מגיעים לנקודה שבו זה נעצר. אני לא יכול להגיד מה הבחורות מרגישות באותו רגע במקום, אבל ישנן לא מעט שאחר כך שומרות על קשר, יוזמות פגישות נוספות, וממשיכות לשחק את אותו משחק התופסת שוב ושוב. לראייתי זה אומר שהן נהנות מהמשחק הזה. לזה התכוונתי כשאמרתי שבנות אוהבות את זה, המשחק של 'מותר לי/אסור לי', של לרצות, אבל לא כדאי, אבל אולי בכל זאת, וכו'. כל זה לא כולל את השיחות שכללו נשים שאמרו במפורש שהמשחק זה חלק ממה שעושה את זה כיף. אבל זה היה במקרים יותר פרטיים. וחוץ מהמשחק - פגשתי אישית גם נשים שאוהבות את הצד ה'מסוכן', כמו שתואר בסרטון. אבל זה בהחלט לא כ"כ במיינסטרים לראייתי, ואני חושב שכמעט כל מי שאני מכיר היה מסכים שהבחורה מהסרטון די מטומטמת... ובקשר לכל ההנחות - לא התכוונתי לפלוש לפרטיות או משהו. את אמרת שלא הרגשת את הלחץ הזה, ואני ניסיתי להסביר למה זה. מכיוון שאת א-מינית, הנחתי שאין לך חיי מין פעילים... לא התכוונתי לחצות פה גבול אישי או משהו. (כשאמרתי 'חיי מין', לא התכוונתי לקשר את זה למערכות יחסים או משהו כזה...) כמובן שאני לא מתכוון שבן הזוג הוא מפעיל הלחץ, אבל אצלי לפחות העניינים האלה התחילו לצוץ ברגע שהתחלתי להיות פעיל עם בני המין השני באופן מיני. האינטרקציות הרומנטיות/מיניות עם נשים אחרות (לפני שגיליתי את א-מיניותי כמובן...) העלו אצלי דברים, שעליהם דיברתי עם החברים שלי, ומשם התחילו לצוץ פניני חכמה למיניהם בקשר למה אני אמור לעשות, איך זה אמור לעבוד, וכו'. אני מנחש שזה עובד ככה גם אצל בנות.

אוקי עכשיו יותר הבנתי

לפחות את הרציונל שעומד מאחורי מה שאתה אומר, למרות שאם זה מה שבנים אומרים, אני עדיין לוקחת את זה בעירבון מאוד מוגבל, אם בנות אמרו לך את זה, יותר קל לי לקבל (את החלק הזה - "שהבחורה 'לא יכולה' פשוט לעשות את זה באחת הפגישות הראשונות בלי שכנוע, בגלל שאז היא 'קלה' ויש לזה השלכות חברתיות רעות. אם זה דרש שכנוע, אז כביכול זה בסדר, כי זה לא שהיא ישר קפצה על זה"). בקשר להנחות- אז דבר ראשון, אני אפילו לא מגדירה את עצמי כא-מינית, ואני לא ממש אוהבת שמניחים דברים על חיי המין שלי. יותר הבנתי את הכוונה שלך. למרות שלדעתי עדיין אין קשר בין חיי מין פעילים, לבין שיחות על סקס ובנים עם חברות, שזה דבר שעולה בין בנות באופן טבעי. מצטערת אם נשמעתי תוקפנית מדי, פשוט קטע דיי רגיש אצלי (הקטע של חיי המין)

Berethor

New member
האמת שאל נראה לי שזה רק קשור לחברה

מאוד יתכן שזה איזו 'שריטה איבוליציונית' שיש לנשים(לא כולן כמובן), אותה שריטה שמעודדת אדם להיות כנוע, חלש, פיסיבי, תלוי, נשלט וכו, או לחפש 'גבר מאנייק', מזכיר קצת BDSM, אבל זה ככל הנראה המצב.

Berethor

New member
זה סימן שאת שפויה בקטע הזה

אפילו דבר שאתה יכול לאהוב/להנות ממך, כאשר הוא נכפה עליך הוא בדרך כלל כבר לא מרגיש טוב.

Berethor

New member
ברור שיש

והן אלו שתורמות לתופעה, מלבד אותם גברים שנוח להם לאמין שכולן כאלה..

ברומבית

New member
אם כבר מערכונים ../images/Emo115.gif

אני מדי פעם נזכרת במשהו מ"ארץ נהדרת"- מאי ורועי אחרי נשף הסיום. זה כאן לקראת הסוף (57:30), אם יש לכם כוח לחכות, ויש מה לחכות... http://www.mako.co.il/mako-vod-keshet/eretz_nehederet-s4/VOD-076698bcae24f11004.htm ממש התעצבנתי עליה אח"כ ב"אח הגדול" דיברו על מקרים כאלה, אז מסתבר שהמערכון לא בדיוני

niwo

New member
אני מתאכזב מלקרוא את 'עוד סיפור של אכזבה'

אני באמת לא מבין למה בחברה המודרנית כיום מקובל לקיים יחסי מין? למה? למה זה ברור שצריך לקיים יחסי מין בתדירות מסויימת. בטורים של סקסולוגיים בעיתונות ישנן הרבה פניות של דאגה לגבי אי-חשק של אחד מבני הזוג, או אי התאמה מבחינת התדירות של קיום יחסי מין. ואני שואל- א'. למה קיום יחסי מין אמורה בכלל להיות בכל נורמה? ב'. מי אמר שזה לא בסדר לרצות לקיים יחסי מין לעיתים רחוקות או לא לקיים בכלל? נכון שישנם המון מחקרים שמעידים כי חיי מין מעניקים שיפור בפן הנפשי, בפן הזוגי (כשזה מרצון) ובפן הבריאותי. אך מה אם יחסי מין דווקא גורמים לך לסבל? מה אם אתה לא נהנה? אני אומר, מותר גם לא להנות! כשגיליתי בגיל ההתבגרות שבכלל יש כזה דבר יחסי מין, נחרדתי לגלות שיש קונצזוס של 'אמורים לקיים יחסי מין'. אבל זה סתם קונצזוס, זה לא default ברור מאליו. אני גם מצטרף לדיעה של 'ורוד עם נצנצים' ו'ילדת הסוכר המרחף'- קידום המודעות של א-מיניות בציבור תאפשר קיום דו-שיח לגביי הסקאלות שקשורות ביחסי מין. וכעת אביא סיפור משלי- יום תמים אחד, עמדתי להנאתי ליד מעבדה בפיסיקה וניהלתי שיחה עם בחור אחד. לפתע, הוא התכופף לנסות לנשק אותי. לא ראיתי את זה בא, אני מניח, בין היתר, שזה בגלל שיש לי אספרגר ואני לא קורא טוב ניואנסים של מחוות גוף. יחד עם זאת, זה היה מאוד לא נעים להבין פתאום שהולכים לנשק אותך כשאתה לא רוצה, ועוד מול קהל אנשים (.....!!!!!). באותו רגע אזרתי אומץ והצלחתי ברגע האחרון למנוע את הנשיקה. בעבר הייתי גם בסיטואציות מאוד מאוד מביכות שלא ידעתי כיצד עליי לפעול בהן, ועל כן תיכננתי במשך המון זמן שאם אהיה במצב שמישהו ירצה לצאת (או משהו בסגנון) איתי בעתיד אני חד וחלק אומר לו בבירור שאני 'אסקסואל'. 'אסקסואליות' הפכה להיות מילת קסם עבורי שפותרת את ההסברים הארוכים ללמה אני לא מוכן לצאת עם אנשים או למה לא נוח לי לדבר על יחסי מין או למה אני בכלל לא רוצה. אני ככה וזהו. ואכן, למזלי, כשאמרתי לו את זה הוא עצר ואמר- "טוב, ניסיתי...". *ניסיתי! זה כ"כ מעצבן אותי, בכלל לא דיברת על מה אתה מרגיש, בכלל לא דיברנו אף פעם על נושא של זוגיות, בכלל לא שאלת אותי מה אני רוצה*. למחרת הוא ניגש אליי בספרייה ושאל אותי אם בכ"ז אם אני רוצה לצאת איתו. הוא אמר לי שהוא קרא קצת באינטרנט על אסקסואליות ושיש מקום לדבר על רומנטיקה. אלא שאני מכיר את הבנאדם, ואני יודע שהוא מקווה שאני אשתנה ושהוא ינסה 'ללמד אותי' ו'לשנות אותי' כן לרצות לקיים יחסי מין. אני מעריך את ההתעמקות שלו בנושא, אבל, שוב, כפי שאמרתי, אני מכיר את הבנאדם, הוא חושב שאני סתם 'תמים'.

a sullen girl

New member
התסכול שלך כל כך מובן ומוצדק

אבל למה אפשר לצפות מחיות-אדם שרואים את העולם דרך עיניים שטופות סקס? הם לא רואים שום דבר אחר, הבהמות. (מה שעצוב הוא שגם נתח גדול מהמין הנשי הפך לכזה) אני פשוט הפסקתי לנסות. אבל אסור להפסיק לנסות... מקווה שתמצאי גבר שראוי לך

orald

New member
אה...

"(מה שעצוב הוא שגם נתח גדול מהמין הנשי הפך לכזה)" - אני מצטערת לומר, אבל נראה שהוא לא "הפך" אלא תמיד היה כזה. רק שנורמות חברתיות/דתיות הכריחו את הרוב להיות שקט ודיסקרטי בנוגע לזה, ומי שלא כמובן קיבלה ומקבלת תארים נחמדים כמו "שרמוטה".

אממ... יש הבדל בין ~לרצות~ סקס לבין להסתובב

ולהתנהג כאילו ברור ~שמגיע~ לך סקס ומי שלא מספקת לך את הסחורה היא... שרמוטה! רגע, שרמוטה זו לא זו שאוהבת סקס ושוכבת עם הרבה גברים? אממ.. מוזר. איכשהו בנות הן תמיד שרמוטות. וגברים? הם גבר-גבר! תותחים! דפקו 8 בנות בלילה אחד! מה את יודעת..

orald

New member
מה שאני אומרת זה...

שנשים הן לא טלית שכולה תכלת. לגברים יש יותר דחף מיני בממוצע, ולכן חברה שנשלטת על ידיהם נראית כך ומעודדת אותם, אך לנשים גם לא חסר. ואני חושבת ש"שרמוטה" היא כבר קללה בעלת אופי כללי, כמו "כלבה" וכו', למרות השימוש הספציפי שלה לתיאור אישה שנותנת דרור ליצריה כמו שגבר "אמור" לעשות.

a sullen girl

New member
בואי נגיד שהמין הנשי נהיה דוחה, בין אם זה כי

החברה של היום מתירנית הרבה יותר ולכן מאפשרת חופש פעולה וביטוי מיני גם לנשים, ונשים זורמות היום בצורה כזו שגברים נשארים פעורי פה ובשוק, ואני יודעת את זה משיחות עם גברים. אני חושבת שאם כבר, אישה צריכה להיות סקסית אבל קשה להשגה- זה לפחות משדר עוצמה נשית מסוימת, אבל לא כזו שדופקת וזורקת רק כדי להראות שהיא אישה שמסוגלת להפריד בין הצורך הפיזי לרגשי. זה בולשיט, וזה תקף גם לגבי גברים מבחינתי. אני חושבת שהיום נשים מנסות להראות בכוח שגם להן מגיע סקס, וגם הן יכולות לנצל בחורים בשביל זה, ושהן אוהבות סקס. אבל לדעתי, ואולי אני טועה, הן עושות את זה רק כדי להתגרות ולהראות כאילו שהן לא תלויות בגבר. בקיצור, זה מטופש, כמו כל המשחקים המפגרים בחברה שלנו. משחקי כוח מטומטמים בכל אופן, גם גבר ששוכב עם כל מה שזז ממש לא עושה לי את זה. אבל אישה? קצת כבוד, בכל זאת.

אנשים, אל תהיו כ"כ קיצוניים לצד השני

אין שום דבר רע באנשים שאוהבים סקס, אין שום דבר רע באנשים שאוהבים סטוצים, אין שום דבר רע בלאהוב סקס. ואין שום דבר רע לדעתי בלעשות הרבה סקס, עם הרבה פרטנרים, אם שני הצדדים מודעים למה בדיוק הצד השני רוצה, ואף אחד לא מרמה את הצד השני או לוחץ עליו. זה לגיטימי שזה לא מתאים לכם, אבל אם זה מתאים לאנשים אחרים, והם לא פוגעים באף אחד, לא מבינה מה נותן לאנשים אחרים זכות לשפוט אותם. אין לי בעיה אם אנשים שרוצים לעשות סקס בלי מחויבות. הדבר שמפריע לי זה כשהסקס הוא המטרה העיקרית, ובשמו יש לגיטימציה להתעלם מרצונות של הצד השני, להפעיל מניפולציות, ללחוץ ואפילו להפעיל כוח. אבל אם שני אנשים רוצים את אותו דבר ואף אחד לא מרמה אף אחד, מה בדיוק הבעיה? אולי נצא מהימים החשוכים שבהם אישה ששוכבת עם הרבה גברים היא אישה בלי כבוד?

a sullen girl

New member
גם גבר ששוכב עם הרבה שנים הוא לא בדיוק אחד עם

כבוד מבחינתי. זו דעתי. זה לא שאני נגד סקס, אני נגד משחקים מפגרים. וככה זה נראה לי מהצד בכל מקום שאליו אני הולכת. לדעתי- סקס בלי רגשות הוא משחק, זה הכל. ושוב, זו דעתי...

אבל מה משחק בזה?

אם שני הצדדים רוצים אותו דבר איפה המשחק? אני גם נגד משחקים. אני גם נגד מניפולציות ונגד ללחוץ אנשים, אבל אם שני אנשים כנים לגבי מה שהם רוצים, איפה המשחק פה? זה בסדר גמור שאת לא רוצה את זה. אבל קצת קשה לי ששופטים אנשים שלא עושים רע לאף אחד..

a sullen girl

New member
את רוצה להגיד לי שיש דבר כזה *רק* סקס?

בלי אגו? בלי משחק? בלי רגשות שמתעוררים (לחיוב ולשלילה)? באיזה עולם בדיוק? זה מנוגד לצורך האנושי שלנו, אני לא חושבת שאפשר לעשות רק סקס, אנחנו לא רובוטים. אנחנו יצורים שחיים בתוך חברה, שאנחנו זקוקים לפידבק שלה, לשיתוף פעולה שלה, למעורבות שלה. איך ייתכן שסקס יהיה רק סקס? זה נשמע לי מוזר. אבל אם זה קיים, זה טוב. אני לא שופטת אף אחד, אם ככה זה נשמע, אז לא. אלה פשוט הסטנדרטים שלי כלפי עצמי. כל אחד שיעשה מה שטוב לו :)

תשמעי, אני לא נכנסת לראש של אנשים ויכולה לנתח

את הסיבות לפעולות שלהם. להגיד לך שאין שיקולים אחרים שנכנסים לפעולות, אני לא יכולה. להגיד שבנוסף להרגשה טובה לא עושים סקס גם בשביל אגו, בשביל להרגיש נחשקים, בגלל כל מיני סיבות, לא יכולה כמובן להגיד שלא. אבל זה אומר בדיוק מה שזה אומר- אני לא יודעת. לכן גם בלתי נמנע ממני להניח שיש אנשים שנהנים רק לעשות סקס, בלי רגשות, בלי רצון לדברים אחרים מהפרטנר מלבד סקס. גם אם סקס נעשה בשביל אגו, בשביל להרגיש שמישהו אחר רוצה אותי, מה בדיוק הבעיה עם זה, ברגע שברור לשני הצדדים מה העניין? אם שני הצדדים רוצים אותו דברים, ושני הצדדים מבינים בדיוק מה הצד השני עושה, מה זה משנה למה זה נעשה. במי זה פוגע? גם לי נשמע מוזר למשל שיש אנשים שאוהבים שוקולד עם צימוקים
, אבל מסתבר שיש אנשים כאלה, מה לעשות.

a sullen girl

New member
אני מאוד מתוסבכת מבחינה מינית, אז אולי זו

הסיבה שאני לא יכולה להבין את הרעיון. אבל בשורה התחתונה, אני חושבת שאנחנו רק אנושיים.. ומצד שני, יש הכל מהכל בעולם. אז אולי גם זה קיים, ואם ככה, אני רוצה שיגלו לי את הנוסחה!

למעלה