עוד לא נגמר השבוע

שאלה נורא חשובה שחשבתי עליה אתמול

בלילה, כשלא הצלחתי להרדם: לו היית בגד, מאיזה בד היית עשויה ובאיזה צבע?

Mנטה

New member
../images/Emo106.gif../images/Emo115.gif../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif

בד כותנה כחול, כמו של חולצה כחולה והיא עולה.

../images/Emo105.gif שאלת ביניים ../images/Emo105.gif

לפני כמה ימים נשמעת מאוכזבת, והרגשת שאת לא מעניינת מספיק, לפי כמות התגובות שנראתה לך לא מספיקה. האם ההרגשה הזו השתפרה? איך את מסכמת בינתיים את הערפדות?

Mנטה

New member
אני קצת מבולבלת

מוזר לי נורא שלקח המון זמן לשרשור הזה לתפוס ושהוא מתפתח לאט אבל איכשהו ממשיך ולא עוצר. אני מרגישה עליו "בעלות"
שזה מצחיק לאללה. וגם אורלי וטל צודקות וכשהן שאלו שאלות יותר רציניות התגובה הראשונה שלי היתה להתחמק וגם זה מוזר לי. היה לי שבוע ממש רע בשבוע שעבר ותהיתי אם זה קשור, הגעתי למסקנה שלא. ועכשיו זה פשוט נחמד כזה. החלק הכי קשה בזה זה לבקש מדי פעם משלי להקפיץ. נורא לא נעים לי.

פּלפּל

New member
Mנטה, יש איזה משהו שאני לא מבין

לפני כמה שבועות היית אצלי, ראינו כמה פרקים של סיינפלד ברצף. למחרת כתבת את זה. למה לא אמרת כלום קודם? היינו יכולים להחליף תחנה, או לשים איזה סרט בוידאו. אגב, מוצאת חן בעיני הדיוידיה שאת כותבת עליה כאן לפעמים. אין לי הרבה מה לשאול. את מיטיבה לתאר את מהלך חייך בפורום. המשיכי כך, בקיטורים ובא-.

Mנטה

New member
כי זה היה ערב כזה של זיפזופים

ונורא התלהבתם לראות סיינפלד, אז הלכתי עם זה. ובכלל, מבחינת הטלויזיה שלך אתה יודע למה אני מחכה

אני אחרונה (בינתיים)

קודם כל מזל טוב. לא ידעתי שהיומולדת הלועזי שלך היה בשבוע שעבר. עוד פחות מזה ידעתי מה זה "ערפד" כי אני חדשה כאן בפורום. ולשאלה: גבוה יותר בדיון כתבת משהו לגבי מתי את "שורפת" חברים. רציתי לדעת אם היית שורפת חברה בגלל שהיא מסרבת ללכת יחפה בחורף.

אפשר להבין את זה

גם אני לא אוהבת את השיטה הזאת. אבל אולי היא נאלצה לעשות את זה רק כי לא ענית לה לאימיילים או למסרים פרטיים.

מצטערת

נתת שם הרבה דוגמאות שונות. לא הבנתי לאיזו מהן את מתכוונת. בעיקר שסה סותר דברים שאמרת בשיחות אישיות בינינו. אבל בכל מקרה, השבוע כתבתי בפעם הראשונה בפורום הזה, ואני לא רואה שמישהו מתעניין במה שאני כותבת. אז כנראה שזה לא המקום בשבילי כרגע. לילה טוב.

השאלות החשובות באמת ../images/Emo140.gif

מה את הכי אוהבת לאכול? מה הספר האחרון שקראת? איזה סוג ספרים את אוהבת? למה לגור דווקא בארץ? באיזה מקום את רואה את עצמך מגדלת את ילדיך? שעון מעורר, טלפון נייד או יקיצה טבעית? בטבע - מוסיקה או שקט? איזה צבע את הכי אוהבת? מה את עושה כשעצוב לך כדי להתעודד? האם היית מעדיפה להיוולד: לדת אחרת? בתור זכר? זכרי תמיד: עדיף להיות בריאה, עשירה ויפהה מאשר חולה, ענייה ומכוערת שבוע טוב רחלי

למעלה