שאלות כייפיות ! ../images/Emo9.gif
הכי בעולם אוהבת שזיפים, אלו שאדומים בחוץ ואדומים בפנים ואפילו שהם רכים נשמרת בהם חמצמצות נעימה כזאת
. חוצמיזה אוהבת פחממות מכל סוג
ואוכל יפני... ואוכל בריא ובאופן כללי מאוד קרניבורית. קראתי אחרות את "הברדלס" של למפדוזה. אוהבת המון סוגי ספרים אבל הכי בעולם קלאסיקות של המאה ה19, אנה קרנינה זה הספר הכי טוב שנכתב איי פעם לדעתי. באופן כללי לא מבזבזת זמן על ספרות טיסה ומעדיפה להתאמץ ולקרוא ספרות מופתית. השנה קראתי כמה ספרים חדשים שממש ממש אהבתי, אבל בד"כ מעדיפה לנבור בספריות. לא קוראת אימה ולצערי הרב גם מאוד מתקשה לקרוא ספרות מקצועית
. למה לגור דוקא בארץ ? כי זה הבית. השפה. התרבות. המנטליות. הנופים. הריח. היער. הכל. אחרי פחות משבוע בחו"ל אני מתה מגעגועים. לנופים, לריחות, לשפה, לכל. אני ממש אוהבת את הארץ וממש לא יכולה בלעדיה. מגדלת את ילדי ? ההתלבטות הנצחית שלי. אני ממש אוהבת את ת"א ורואה את עצמי גרה בה לנצח. אבל יש לי כל הזמן צורך להיות גם מחוץ לעיר באיזה מצפה בגליל כזה (חולמת על הרי צפת בד"כ
). אני מניחה שזה עוד נושא שיוכרע מתוך הזוגיות ושלא יהיה רק החלטה שלי. בכל זאת אני חושבת שבסוף בשורה התחתונה נורא חשוב לי לגור קרוב להורי. בד"כ שעון מעורר. אבל כמובן הכי קלאסי זה להתעורר בטבעי. בטבע רק שקט. רחש הרוח, הגלים, העלים כל זה. זה בדיוק מה שאני הכי אוהבת
כחול. כשעצוב לי אני שומעת מוזיקה, מסתובבת קצת בחוץ, שותה קפה עם חברים, עושה אמבטיות ארוכות מאוד וגם מסתגרת לתוך עצמי. דת אחרת ? בד"כ טוב לי איפה שאני. אבל תארו לכם שהיתי נולדת דרואידית או משו מדליק מהסוג הזה ? קטעים.... בתור זכר ? אולי כן. היתי טום בוי ולא ממש הצלחתי להפנים כל מיני חלקים של נשיות כמו פלירטוט ועפעופים וכאלה. אלו דברים שמאוד לא נוח לי אתם. אז אולי היה קל יותר בתור זכר. מצד שני... אני אוהבת גם את הצד הנשי. בקיצור, היה נחמד להיות גבר ליום אחד ובעיקר ללילה אחד, אבל אני מעדיפה להישאר אשה.
הכי בעולם אוהבת שזיפים, אלו שאדומים בחוץ ואדומים בפנים ואפילו שהם רכים נשמרת בהם חמצמצות נעימה כזאת