אפשר בתשלומים ?
השנה נפל לי היומולדת על יום שישי, אז פשוט חגגתי בחיק המשפחה. תמיד עושים אצלנו בערב שבת ארוחה חגיגית למי שיש לו יומולדת, אז פשוט הסתפקתי בזה. ולמחרת יצאתי לטיול נורא שווה עם שוKולד. הברכה הכי שווה היתה מאחת שעובדת אתי שאיחלה לי למצוא מישהו משורש נשמתי או משו דומה, זה נורא ריגש אותי. והברכה הכי מצחיקה היתה מפלפ. אני אראה לך בהזדמנות, זה בא בסמס. מה רציתי לקבל ? הממ... אני עדין חיבת תשובה לאחים שלי מה אני רוצה, למישהו יש רעיון ? אני לא זוכרת מה חשבתי לבקש
מליון דולר זה משהו שהיה מאוד משמח אותי
היומולדת הכי שווה... אולי זה שביום שלו השתחררתי מהצבא. חשבתי אתמול על כל ימי ההולדת שלי מאז גיל 30 והחלטתי שזה הולך ומשתפר. אני בכלל מאוד שמחה להתבגר. איזה היה הכי לא שווה ? הממ.. אני חושבת שזה של יומולדת 29. היתי נורא בבעסה ונורא רציתי שיהיה משהו אבל לא היה לי כוחות לארגן (שונאת לארגן ויש לי פחד קהל גם כן) אז הרגשתי נורא מסכנה ובכלל זאת היתה שנה נוראית. בסוף דוקא יצא ממש ממש מוצלח, ירד שלג בירושלים ונסעתי עם חברה ועשינו מלחמות שלג וגם אכלנו באיזה מקום ואז חזרנו והיא ארגנה לי הפתעה את כל החברים שלי למסיבונת. אז יצא שווה אבל התחושה היתה די מסכנית. שנה איומה זאת היתה... בת כמה אני רוצה להיות ? היתי רוצה להתחיל מנקודת מוצא טובה יותר ולהגיע למה שאני היום לפני 10 שנים. אבל היות שאי אפשר, אני שמחה שכל שנה יותר טוב לי. אני די מפחדת מהקטע של ההזדקנות אבל ההתבגרות מאוד נעימה לי, אז אני מקוה שאני פשוט אתבגר עד שאמות
כשהיתי קטנה הגיל שלי היום היה נראה לי מעבר להררי החושך, לא בטוחה שיכולתי לדמיין אותו בכלל. אבל אני מניחה שאם היתי או אם דמיינתי אז היה לי די ברור שבשלב הזה של חיי כבר אהיה אמא לכמה וכמה ילדים. רציתי די הרבה ילדים. בענין עבודה אני יותר קרייריסטית ממה שדמיינתי את עצמי פעם, פעם חשבתי שארצה לעבוד רק חצי משרה ולהשקיע את עיקר המרץ שלי באימהות, אבל החיים גלגלו אותי כך שאני יותר נהנית מהעבודה ומוכנה לעבוד קצת יותר ואימהות לא כל כך נראית ברקע בינתיים
בעוד עשר שנים אני מקוה שיהיה לי יותר כסף על פחות עבודה והיתי רוצה לראות דברים שלי מתפרסמים עד אז. היתי גם רוצה להיות יותר מקצועית בקטע של ההילינג עד אז וגם יותר פעילה פיזית. אני מאוד אשמח שלא יצטרפו אלי כל מיני מחלות ואשאר בבריאות כמו היום וצפונה. ובענין משפחה, למדתי לא לדמיין לכאן או לכאן, אלא פשוט לקבל מה שיש ולשמוח על כך. אני לא רואה את עצמי חד הורית. לשנה הקרובה אני מאחלת לעצמי להיות חרוצה יותר בכתיבה, להתחיל לפרסם ולדחוף וכמובן למצוא אהבה יציבה שתתאים לי
. יש גם דברים בנאליים יותר כמו להתמקצע בכל מיני דברים בעבודה, להיות יותר ביער וכאלה, אבל העיקר זה באמת הכתיבה ואהבה.