נתפרסמה ב-יום חמישי, 11 בספטמבר 2003, 0:03 מאת: רויטרס, מערכת וואלה! עדין לא הודיעו אם המחקר הצליח(אני עדין מחכה) אך מה שנאמר היה. "במהלך השנה אנחנו מקווים להגיע ל-100 איש ש'עזבו' את גופם", זה נאמר על ידי פיטר פנויק, נוירופסיכיאטר עדין לא עברה שנה מאז לא עקבתי אחרי זה אני רק מחכה לידיעה שתצא ממערכת וואלה על תוצאות המחקר
מחקרים אחרים (מבוקרים), על פי הודאתך, במו פיך. איך, אם כן, מלאך לבך לטעון כי הענין הוכח? משמע, שקרת, כאשר טענת כי הענין הוכח... ______________________________________________________________ 0284392570
שים לב למה שאני אמרתי "סוףףףף סוף האמת _תצא_ לאור" שים לב אמרתי _תצא_(לשון עתיד) _לא_ יצאה(לשון עבר) _לא_ יוצאת(לשון הווה) לא אמרתי שהיא יצאה אמרתי _תצא_ וכל חברי הפורום יכלו לערער אותי ככל שירצו וזה מה שעשה גוססי שאמר לי"אל תשמח מוקדם מידי" אכן הייתי נלהב שראיתי את המחקר ולפי תפיסת עולמי יש חיים אחרי המוות ואם כך אזי ברור שיגלו שיש חיים אחרי המוות אז הודעתי שהאמת _תצא_ (לפי דעתי, עצם היותי אדם מאמין) הבנת? גופירינור רק אחרי שנראה את תוצאות המחקר נדע אם טעיתי כאשר אמרתי"שהאמת תצא לאור" או צדקתי ברגע זה אין לך שום זכות לטעון ששקרתי האדם היחיד שניסה לעבוד על כולם היה אתה מעצם היותך נוכל ושקרן האם הודעתך הבאה תיהיה"כבר נטענה וכבר הופרכה"? (עם קישור להודעה שמעליי את זה רק את יודע ורק אתה תחליט 99% אומרים שזאת תיהיה הודעתך הבאה 1% אומר שאתה תודה בנסיונך לשקר ולעבוד עלינו אמממ מענין במה תבחר.....
אם לא היו מכריחים אותך לשמור על הדברים האלה, היית הולך ורוצח, בוזז ואונס? לא הייתי רוצה להכיר אותך. "אתאיסט אמיתי הוא אדם ללא מצפון מוסר ורחמים כי הוא יודע שזה בסך הכל משחק" למזלנו יש אנשים חכמים, שיודעים שכדי למנוע כאוס ואנרכיה, צריך לשמור על חוקים מסוימים. תפסיק לזבל את השכל.
אצל דוסטוייבסקי זו שאלה רטורית: "ואם אין אלוהים - הכל מותר?" משמע, אפילו אם אין אלוהים לא הכל מותר. לא צריך את אלוהים בשביל להבחין בין טוב ורע. אגב, דוסטוייבסקי היה נוצרי הדוק (וגם די אנטישמי). בכל מקרה הוא לא היה אתאיסט. וחוץ מזה, מה רע בלהנות כמה שיותר?