עובדה

s u p e r mind

New member
comment

"הנשמה היא אתה ואתה הוא זה שמחליט מה לעשות עם האנרגיה שהגוף מיצר" באמת? אתה מכוון את התהליכים בגופך? אתה חושב שזה רצוני? האם אתה מתעסק כל שנייה לאן להפנות האנרגיה הטמונה באט"פ? האם כל שבריר שנייה אתה מפנה את האנרגיה למוחך ולשאר האיברים בגופך כדי לתפקד? האם אתה שולט על זה? "גם אתה התחלת לפתח תקוות שווא כמו גופירנור היום המדע שלנו הוא לא כמו שהיה לפני 150 שנה היום אנחנו יודעים כמעט הכל ומסוגלים להעריך דברים בדיוק מדויק בהרבה מהמדע שהיה לפני 150 שנה קדימה בוא נראה אם יצליחו ליצור תוכנה כזאת למרות שנראה שהסיכוים לזה שואפים לאפס" גם לפני 50 שנה היו שאמרו שהאנושות מיצתה עצמה ואין מה להמציא או להבין יותר ושאנו יודעים הכל. בדוק את התתפתחות המדעית המרשימה ב-50 השנה האחרונות ותבין כמה הם טעו. אתה עושה את אותה טעות, נחכה ונראה. "מי אמר לך שאני ממציא? כל מה שאני אומר מתבסס על אמת " רק חזק, לבלתי אכל הדם, כי הדם, הוא הנפש; ולא-תאכל הנפש, עם-הבשר(דברים,יב כג)" הצחקת אותי... אתה מתבסס על ספר? זאת הראיה שלך? אוקיי... אז אני מתבסס על ספרו של ניטשה שזאת האמת וטוען שאין אלוהים. כדי להוכיח טענה יש לבדוק אותה בצורה מדעית- מחקרית ואמפירית.

ENTER

"הנשמה היא אתה ואתה הוא זה שמחליט מה לעשות עם האנרגיה שהגוף מיצר" באמת? אתה מכוון את התהליכים בגופך? אתה חושב שזה רצוני? האם אתה מתעסק כל שנייה לאן להפנות האנרגיה הטמונה באט"פ? האם כל שבריר שנייה אתה מפנה את האנרגיה למוחך ולשאר האיברים בגופך כדי לתפקד? האם אתה שולט על זה?" לא אינני שולט אך לפני כמה זמן אמר כאן אחד האתאיסתים בפורום שהסינים הצליחו להאט את דפיקות ליבם בעזרת ריכוז או משהו כזה לא זוכר... אתה יודע טוב מאוד למה התכוונתי אז אל תנסה להתחמק מזה אני התכוונתי להזזת היד או לרוץ או לעשות דבר זה או אחר וכל מה שתיארת נעשה בצורה אוטומתית מבלי היתערבותי בשביל לאפשר לי לעשות את הפעולות שאני ואתה עושים ביום יום(אם זה לרוץ או ללכת או לשרוד או להנות או לעשות צרכים וכל זה נעשה ונברא רק בשבילינו) ולא התכוונתי לשלוט על ראקציות(תגובות)כימיות שבגופך ה' כבר דאג לזה כפי שתוכל לראות אם תעיין בעולם הביולוגיה להבא תנסה לענות יותר לעניין ואל תנסה לברוח למקומות אחרים "גם אתה התחלת לפתח תקוות שווא כמו גופירנור היום המדע שלנו הוא לא כמו שהיה לפני 150 שנה היום אנחנו יודעים כמעט הכל ומסוגלים להעריך דברים בדיוק מדויק בהרבה מהמדע שהיה לפני 150 שנה קדימה בוא נראה אם יצליחו ליצור תוכנה כזאת למרות שנראה שהסיכוים לזה שואפים לאפס" גם לפני 50 שנה היו שאמרו שהאנושות מיצתה עצמה ואין מה להמציא או להבין יותר ושאנו יודעים הכל. בדוק את התתפתחות המדעית המרשימה ב-50 השנה האחרונות ותבין כמה הם טעו. אתה עושה את אותה טעות, נחכה ונראה." המדע שלנו היתפתח והוא נמצא בשיאו היום אנחנו יודעים כמעט הכל היום ולפני חמישים שנה עדין ניסו למצוא פיתרונות ועדין לא הצליחו מאז שפסטר, לואי הגה את הרעיון ב-1854 בערך מאז ניסו הרבה מדענים לפתח הרעיון אך כולם נעצרו ברמזור באור האדום _אף מדען_ לא הצליח להפוך דומם לחי ולהראות כיצד אפשר ליצור מולקולה משכפלת-עצמה בלי עזרת אנזימים ולא הצליח להראות כיצד אפשר לבנות אנזים בלי עזרתה של משכפלת אפילו לפני 50 שנה ניסו ולא הצליחו והינה המדע היתפתח מעבר לכל התצפיות ורק בתאוריה הזאת עדין דורכים במקום ונראה שימשיכו לדרוך במקום לעולם ""מי אמר לך שאני ממציא? כל מה שאני אומר מתבסס על אמת " רק חזק, לבלתי אכל הדם, כי הדם, הוא הנפש; ולא-תאכל הנפש, עם-הבשר(דברים,יב כג)" הצחקת אותי... אתה מתבסס על ספר? זאת הראיה שלך? אוקיי... אז אני מתבסס על ספרו של ניטשה שזאת האמת וטוען שאין אלוהים. כדי להוכיח טענה יש לבדוק אותה בצורה מדעית- מחקרית ואמפירית. " אני הבאתי לך עדות מהתורה שניתנה לנו בהר סיני מיכוון שלא האמנת לי

s u p e r mind

New member
...

"אתה יודע טוב מאוד למה התכוונתי אז אל תנסה להתחמק מזה אני התכוונתי להזזת היד או לרוץ או לעשות דבר זה או אחר וכל מה שתיארת נעשה בצורה אוטומתית מבלי היתערבותי בשביל לאפשר לי לעשות את הפעולות שאני ואתה עושים ביום יום(אם זה לרוץ או ללכת או לשרוד או להנות או לעשות צרכים וכל זה נעשה ונברא רק בשבילינו) ולא התכוונתי לשלוט על ראקציות(תגובות)כימיות שבגופך ה' כבר דאג לזה כפי שתוכל לראות אם תעיין בעולם הביולוגיה להבא תנסה לענות יותר לעניין ואל תנסה לברוח למקומות אחרים" אבולוציה שמעת על מושג כזה? זה מסביר עד הפרט האחרון כיצד התפתחנו לכדי אורגניזם עילאי כמו שאנו כיום. אל תתחמק מעובדות בפעם הבאה שאתה טוען טיעון מופרך כזה.

כן שמעתי על זה

ולמעשה זה התאוריה הכי דבילית שיש כיום שחוק פיזיקה בסיסי כמו החוק השני של התרמודינמיקה מפריך(אפילו אם מדובר על מערכות סגורות) היא _הופרכה_ כליל אבל כנראה שאת ממשיך לא לתת מענה לכל התהיות הבאות: 1.לחיים דרושים שני סוגים שונים של מולקולות: משכפלות (כיום ממלאים את התפקיד הזה גנים עשויים מדנ"א) וזרזים חלבוניים (אנזימים ). איש לא הצליח עדיין להראות כיצד אפשר ליצור מולקולה משכפלת-עצמה בלי עזרת אנזימים, ואיש לא הצליח להראות כיצד אפשר לבנות אנזים בלי עזרתה של משכפלת.האם אתה יכול להראות לי איך עושים את זה גאון אבולוציה? 2.מבין כל החומצות האמיניות הרבות והשונות שיש בטבע, החיים משתמשים רק ב-20; מדוע לא יותר, או אם כבר, פחות? לכל החומצות האמיניות שתי צורות כירליות , ימנית ושמאלית, שסיכויי היווצרותן שווים אבל החיים משתמשים רק בחומצות אמיניות שמאליות. גם חומצות גרעין באות בשתי צורות כירליות אך החיים משתמשים רק בימניות. מדוע? קדימה גאון אבולוציה ענה לי על לפחות אחת (דרך אגב יש עוד חורים בתאוריתך ואתאיסתים כאן הודו בזה שיש חורים והתחילו לפתח תקוות שווא (אפילו אתה)) והינה שוב לא ענית לעניין ושוב ברחת למקומות אחרים כל פעם שאתה מקבל תשובה אתה בורח למקומות אחרים ושואל שאלות אחרות שכמעט ולא קשורות לדיון מעניין מה תעשה הפעם....

Governor

New member
`שחוק פיזיקה בסיסי כמו החוק השני של

התרמודינמיקה מפריך` מה בדיוק מופרך על ידי החק השני של התרמודינמיקה, אמפוטנס150, והאם אתה מסוגל לצטט את החק בלי לשלוף פתק מקפלי שרוולך? `היא _הופרכה_ כליל` מה הופרכה? שים לב להצהרת `מדעניך` מן האתר עליו הצבעת. הנשמע אי-פעם על מדענים הנאלצים לחתום על שבועת אמונים לכתבי קדש? `...איש לא הצליח עדיין להראות כיצד אפשר ליצור מולקולה...` עדיין? קרא זאת בנוגע ל`עדיין`! וגם זאת טרם ראית כיצד נוצרה מולקולה אחת ע"י יהוה, אולם אין זה מפריע לך לרגע קט לטעון שהוא יצרה. אני קובע בפסקנות שאיש לא הצליח עדיין להראות איך יהוה יצר מולקולה, ולו אחת ______________________________________________________________ 0284392570

החוק השני של התרמודינמיקה הוא

ה_פרכת מופת_ לתאורית האבולוציה החוק הזה אומר שהיקום תמיד שואף לאי סדר, ולכן התנאי ההכרחי לכל הריאקציות שמתרחשות יהיה שהאנטרופיה ביקום תגדל. קפיש גופירינור? עכשיו הקישור שלך הוא בשביל לנסות לפתח תקוות שווא אצל הקוראים בפורום וזה לא יצליח לך אך אני שמח שאתה עדין מסכים שלא הצליחו להפוך דומם לחי לפני כמה זמן טענת כאשר קישרת אותנו לקישור אשר מתאר "היתכנות מעבר דומם לחי " כשאר ידעת בעצמך שזה בלוף אחד גדול וזאת אומרת שהינה שוב נרשם עוד נסיון שלך לשקר לנו ועכשיו אני שואל את קוראי הודעה זאת האם אחרי כל השקרים של גופירינור עדיין אפשר להאמין לבן אדם הזה עבודתו היא לשקר עלינו זה עיסוקו "טרם ראית כיצד נוצרה מולקולה אחת ע"י השם יתברך, אולם אין זה מפריע לך לרגע קט לטעון שהוא יצרה. אני קובע בפסקנות שאיש לא הצליח עדיין להראות איך השם יתברך יצר מולקולה, ולו אחת" חובת ההוכחה היא עליך ועל מדעניך אשר טוענים שכל זה נוצר _לבד_ שימו לב אתם טוענים שהמולקולה נוצרה לבד (ואינכם מצליחים להראות כיצד) ואני טוען שהיא נוצרה בעזרת יד מכוונת שיצרה אותה אז מה יותר הגיוני? אתם עם כל המאמצים שלכם לא מצליחים ליצור אותה ואתה עוד באים אלינו בטענות שאתם לא מצליחים ליצור אותה? חחח אתה ממש פסיכי גופירינור

Governor

New member
`החוק השני של התרמודינמיקה הוא

ה_פרכת מופת_ לתאורית האבולוציה החוק הזה אומר שהיקום תמיד שואף לאי סדר, ולכן התנאי ההכרחי לכל הריאקציות שמתרחשות יהיה שהאנטרופיה ביקום תגדל` הנה תשובה עבורך, אימבציל חסר-תקנה, וגם הסבר על המתרחש ביקום. אגב, אנטרופיה אינה אי-סדר כדה"א אינו מערכת סגורה. הוא קולט כמויות אנרגיה אדירות מן השמש. השמש במדה מסוימת צועדת בכוון של אי-סדר ותכלה עם הזמן קפיש אימפוטנס150? `אתה עדין מסכים שלא הצליחו להפוך דומם לחי` עדיין. אולם כבר ראינו self replicating peptides `"היתכנות מעבר דומם לחי " כשאר ידעת בעצמך שזה בלוף אחד גדול` יתכנות היא רק...יתכנות. המאמר נועד להפריך טענות כי הסתברות היווצרות של תא חי מדומם כה זעומה עד כי לא צריכה להישקל (קריטריון Borel). הנה המאמר מוצג שוב לנוחיות הקוראים, בתוך הודעתי, למטה, בכתובות אינטרנט נילוות `ואני טוען שהיא נוצרה בעזרת יד מכוונת שיצרה אותה` האם כוונתך לטלפיו של יהוה? תאר לנו בבקשה את התהליך... ______________________________________________________________ 0284392570

תגיד,

למה אתה מבזבז כל כך הרבה אנרגיה על הוד אינטילגציתו. אתה באמת חושב שהשטויות שלו ראויות לתשובה עניינית? הוא בסך הכל מנסה בדרכו הילדותית להרגיז אותך. הרי כבר הסבירו לו מליון פעם על החוק השני של התרמודינמיקה, ואם הוא מעלה את זה שוב זה רק לשם קינטור. בעצם נראה לי שכבר אף אחד פה חוץ ממך לא מתווכח איתו.

Governor

New member
מצאתי הרבה מקרים של טענת דבר והפוכו

כך שכל מסיונר יוכל למצא נמוקים לטענותיו, בבחינת `אלה ואלה יש להם על מה שיסמכו` דוגמא נוספת: בבלי, מועד, יומא דף פג א משנה: "מי שנשכו כלב שוטה _אין_ מאכילין אותו מחצר כבד שלו..." בבלי, מועד, יומא דף פד ב גמרא: "מי שנשכו כלב שוטה מאכילין אותו מחצר כבד שלו..." כך יכולים מסיונרים לטעון דבר והפוכו, הכל לפי הענין, ולא זאת בלבד, אלא שהידברות אפילו טוען שלואי פסטר שאב את רעיון החסון נגד כלבת מן המקורות התלמודיים היית מאמין? ______________________________________________________________ 0284392570

שמע שייח נכבד

אחת הסיבות שהוא ממשיך לענות לי היא מיכוון שזאת עבודתו ומעסיקיו אמרו לו במפורש שהוא חייב להגיד את המילה האחרונה בכל דיון(ראה את החוזה שלו) והינה אני נותן לך גם סיכוי להראות לי איך הקרינה שכדור הארץ סופג מן השמש תוכל לעזור לדומם להפוך לחי ובכך במקום לשאוף לאי סדר היא תגרום שאיפה ל-סדר קדימה נסה את מזלך ותשמע רשום "ענה כסיל כאוולתו" אז אני מנסה לרשום לגופירינור הודעות מן הסוג שהוא דוגל בהן ורשום גם"אל-תען כסיל, כאולתו: פן-תשוה-לו גם-אתה" יפה ששמת לב לזה שאני עונה לגופירינור בילדותיות (כמו שהוא עונה) ואתה החשבת אותי לו "אתה באמת חושב שהשטויות שלו ראויות לתשובה עניינית? הוא בסך הכל מנסה בדרכו הילדותית להרגיז אותך." " בעצם נראה לי שכבר אף אחד פה חוץ ממך לא מתווכח איתו" למה? גם s u p e r mind ניסה את מזלו

אתה צריך להחליט

אם אתה מעוניין לשמוע תשובות ולנהל עליהם דיון, או שאתה רוצה סתם להתנצח. הדבר האלמנטרי ביותר בדיון רציני זה לא להעלות מחדש טיעונים אחרי שכבר קיבלת עליהם תשובה. הרי הסבירו לך כמה וכמה פעמים שהחוק השני של התרמודינמיקה חל רק על מערכות סגורות, וכיוון שכדור הארץ איננו מערכת סגורה החוק הזה בכלל לא רלוונטי לגביו. אין שום מניעה מבחינת חוקי הפיסיקה שהסדר יגדל במערכת פתוחה. הבאתי למשל את הדוגמה של פתית שלג שהוא הרבה יותר מסודר מטיפת המים ממנה הוא נוצר. אז מה? פתית שלג מפר את חוקי התרמודינמיקה? עכשיו, אם תעלה פעם נוספת את הטיעון כאילו האבולוציה עומדת בסתירה לחוק השני זה יוכיח שאין טעם לענות לך.

אוקיי את זה הבנתי

את זה שכדור הארץ אינו מערכת סגורה עיכלתי עכשיו רק נותר לך להסביר לי איך השמש תשפיע על המרק הקדמוני ובכך תגרום לו לשאיפה לסדר וכמעט בכל שירשורי עם גופירינור, בסוף הוא טען את אותה טענה למרות שנתנה לו תשובה ואני לעומת זאת נתתי לו תשובה והתיחסתי לכל קטע בהודעתו אך משום מה הוא לא סיפק לי אותם וכל פעם הוכיח מחדש שצדקתי

טוב

מחר, בלי נדר, אשתדל לכתוב פה בפורום הודעה שנותנת הסבר פיסיקאלי כללי כיצד נוצר סדר מאי סדר. אני מקווה שזה יעשה קצת "סדר" בעובדות.

כנס גופירינור עוד לא סיימתי

להשתעשע איתך "ה_פרכת מופת_ לתאורית האבולוציה החוק הזה אומר שהיקום תמיד שואף לאי סדר, ולכן התנאי ההכרחי לכל הריאקציות שמתרחשות יהיה שהאנטרופיה ביקום תגדל` הנה תשובה עבורך, אימבציל חסר-תקנה, וגם הסבר על המתרחש ביקום. אגב, אנטרופיה אינה אי-סדר כדה"א אינו מערכת סגורה. הוא קולט כמויות אנרגיה אדירות מן השמש." האנטרופיה היא מדד האי סדר והחוק השני של התרמודינמיקה מראה שהיקום שואף לאי סדר וזהו חוק בפיזיקה ואמור לי כיצד השמש תוכל להשפיע על ה"מרק הקדמוני" ובכך תגרום לו לשאוף לסדר ולא להפך?(נגד חוק פיזיקה חשוב) ומדוע אתה מפנה אותי לאתר הזה בכדי לספק לי תשובה האם אינך יכול להביא לפני את התשובה ? קדימה גופירינור הבא לפני את את הטענה (שבאה מאתר שתומך באבולציה) ונראה מה היא שווה ולא ביקשתי שום הסבר על המתרחש ביקום מדוע אתה מביא לפני את הקישור הזה? "`אתה עדין מסכים שלא הצליחו להפוך דומם לחי` עדיין. אולם כבר ראינו self replicating peptides " יופי אני רואה שהתקדמנו עכשיו אתה מביא לי משהו יותר טוב מאשר תקוות שווא מגוחכת יפה גופירינור עכשיו נסה לספק תשובות לשני הטעיות האלו: 1.לחיים דרושים שני סוגים שונים של מולקולות: משכפלות (כיום ממלאים את התפקיד הזה גנים עשויים מדנ"א) וזרזים חלבוניים (אנזימים ). איש לא הצליח עדיין להראות כיצד אפשר ליצור מולקולה משכפלת-עצמה בלי עזרת אנזימים, ואיש לא הצליח להראות כיצד אפשר לבנות אנזים בלי עזרתה של משכפלת.האם אתה יכול להראות לי איך עושים את זה גאון אבולוציה? 2.מבין כל החומצות האמיניות הרבות והשונות שיש בטבע, החיים משתמשים רק ב-20; מדוע לא יותר, או אם כבר, פחות? לכל החומצות האמיניות שתי צורות כירליות , ימנית ושמאלית, שסיכויי היווצרותן שווים אבל החיים משתמשים רק בחומצות אמיניות שמאליות. גם חומצות גרעין באות בשתי צורות כירליות אך החיים משתמשים רק בימניות. מדוע? "`"היתכנות מעבר דומם לחי " כשאר ידעת בעצמך שזה בלוף אחד גדול` יתכנות היא רק...יתכנות. המאמר נועד להפריך טענות כי הסתברות היווצרות של תא חי מדומם כה זעומה עד כי לא צריכה להישקל (קריטריון Borel). הנה המאמר מוצג שוב לנוחיות הקוראים, בתוך הודעתי, למטה, בכתובות אינטרנט נילוות " "הייתכנות" הזאת היא בלוף אחד גדול ויפה אני רואה שיש למאמר הזה מטרות והן:"להפריך טענות כי הסתברות היווצרות של תא חי מדומם כה זעומה עד כי לא צריכה להישקל (קריטריון Borel)" יש מאין חחח בכמה גרמים הם הצליחו לעלות? "`ואני טוען שהיא נוצרה בעזרת יד מכוונת שיצרה אותה` האם כוונתך לטלפיו של השם יתברך? תאר לנו בבקשה את התהליך" בראשית ברא ה' את השמים ואת הארץ.......

Governor

New member
`האנטרופיה היא מדד האי סדר והחוק

השני של התרמודינמיקה מראה שהיקום שואף לאי סדר וזהו חוק בפיזיקה ואמור לי כיצד השמש תוכל להשפיע על ה"מרק הקדמוני"` לא. קרא זאת. כדור הארץ אינו מערכת סגורה, ולכן כמערכת - אין החק מגביל תהליכים בו עדיין לא נוצר תא חי, אולם כבר קוצר משך הזמן הנחוץ לבנית וירוס משלש שנים לשבועיים, ובל נשכח כי החיים אינם תלויים באויר. אם נבחן את אפן התהוות היקום נראה כי אין שם סמני טביעת טלפיו של יהוה, ואם אינו מעורב בהתהוות היקום הפיסי - מדוע להניח שנקף טלף מטלפיו לצרך יצירת הצומח והחי? ענין הכירליות? בבקשה `בראשית ברא ה' את השמים ואת הארץ` הסבר מה התרחש שם. בבחננו שתי תאוריות המתחרות על הצעת הסברים - נעדיף את זו המספקת יותר אנפורמציה בפחות נעלמים. הסבר לנו איך טלפיו של יהוה מספקים לנו יותר אנפורמציה בפחות נעלמים... ______________________________________________________________ 0284392570

לא ענית לי על השאלה שלי (כמו שאתה

עושה תמיד) "האנטרופיה היא מדד האי סדר והחוק תוכן: השני של התרמודינמיקה מראה שהיקום שואף לאי סדר וזהו חוק בפיזיקה ואמור לי כיצד השמש תוכל להשפיע על ה"מרק הקדמוני"` לא. קרא זאת. כדור הארץ אינו מערכת סגורה, " אוקיי טענת טענה עכשיו אמור לי בבקשה כיצד השמש תוכל להשפיע על ה"מרק הקדמוני"? אני מצפה לתשובה ממך על זה ומה פשר "לא קרא זאת" האם אתה מתכחש לכך שאנטרופיה, היא גודל המשמש מדד למידת האי-סדר במערכת פיסיקלית רבת מרכיבים. ? " עדיין לא נוצר תא חי, " יפה שאתה מודה בזה "אולם כבר קוצר משך הזמן הנחוץ לבנית וירוס משלש שנים לשבועיים, ובל נשכח כי החיים אינם תלויים באויר" נו ו..? "ענין הכירליות? בבקשה " לא לא לא-בבקשה "`בראשית ברא ה' את השמים ואת הארץ` הסבר מה התרחש שם." הבאתי לך קישור למה שמתרחש עיין גם בספר הזוהר אשר מספק הסבר למה שמתרחש "בבחננו שתי תאוריות המתחרות על הצעת הסברים - נעדיף את זו המספקת יותר אנפורמציה בפחות נעלמים. הסבר לנו איך טלפיו של השם יתברך מספקים לנו יותר אנפורמציה בפחות נעלמים" התער של אוקהם נעדיף את התאוריה הפשוטה יותר תאוריתך היא מגוכחת ומעלה גיחוך על שפתיי

למעלה