עובדה

באהבה1

New member
../images/Emo20.gifסלח לי אבל זה שקר!!!!!!!!!!!!!!!

הנה פילוסופית וד"ר קצת יותר מומחית ממך בפילוסופיה (חילונית מובהקת כמובן) שאומרת הפוך ממך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נ.ב: זה כבר בשורה הראשונה! לא קראתי שאר השטויות!

טעות נפוצה

נניח שמישהו היה בא אליך ואומר: "יש לך שתי אפשרויות. הראשונה היא שאתן לך עשרה שקלים עכשיו והם שלך, והשניה היא שאתן לך מיליון שקלים ושבוע לבזבז אותם, ובתום השבוע ייעלם הכסף, כל מה שקנית ייעלם ואפילו לא תזכור שכל הדבר הזה קרה". במה תבחר? רק אוויל יבחר באפשרות השניה. הרי יכול להיות, למעשה, שכבר בחרת באפשרות השניה בעבר, ומה יצא לך מזה? מכיוון שהמוות הוא אכן חידלון סופי שאין אחריו שום זיכרון, השאיפה "ליהנות מהרגע" *לאורו* היא מטופשת לחלוטין, ומי שחושב ששאיפה כזו אמורה להניע את מי שאינו מאמין בעולם הבא טועה בגדול.

../images/Emo41.gif אוריאל ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif לאן נעלמת ../images/Emo35.gif

מכיוון שכתבת "שאפשר להשיג כסף בחינם", אני חוזר ושואל: איך, איפה ומתי?! גם אני רוצה!

Dark Muse

New member
אוי כמה נכון... אפילו לא צריך ללמוד

גלוש באינטרנט מאיפה הם ידעו מה אתה עושה...

אין בעלי חיים אתאיסטיים! למשל

הכלבים דתיים! למה לו לקשקש בזנבו ולחבב בני אדם? קורה שהם אפילו מחבבים זה את זה (אמנם לא תמיד). למה להם, אם אינם מאמינים באלוהים? למה הם לא הורגים ותוקפים תמיד? למה הם לפעמים מגלים חיבה ואף יותר מזה, ולעתים ללא כל תמורה חומרית? יש בהם משהו מוסרי. כלומר הם דתיים. הרי לוּ הם היו אתאיסטים אמיתיים הם היו אמוּרים להיות אכזריים וחסרי חמלה.

לאוריאל היקר

תודה תודה שהארת את עיני בתגובה אינטליגנטית אמיתית מבין כל השטויות שיהודים אבודים כותבים כאן. ברוך השם על אנשים כמוך. יהודיה'

למעלה