עובדה

Governor

New member
`והחוק השני של התרמודינמיקה מראה

שהיקום שואף לאי סדר וזהו חוק בפיזיקה` לא. קרא שוב את הגדרת החק השני, או בקש מחבר יודע אנגלית שיסביר לך. כדה"א אינו מערכת סגורה, לכן אין לישם עליו, כמערכת, את החק השני `ואמור לי כיצד השמש תוכל להשפיע על ה"מרק הקדמוני` חם השמש מעלה את הטמפרטורה של בריכות רדודות במדה ניכרת בשעות היום, וחומן נופל משמעותית בשעות הלילה. משמע, בבריכות רדודות של `מרק` עשויות שעות היום לזרז תהליכים. גם קרינה אולטרא סגולה עשויה לשמש לזרוז תהליכים `האם אתה מתכחש לכך שאנטרופיה, היא גודל המשמש מדד למידת האי-סדר במערכת פיסיקלית רבת מרכיבים?` קרא שוב את ההגדרה המדויקת `יפה שאתה מודה בזה` עדיין `ובל נשכח כי החיים אינם תלויים באויר` אם אין סמן לכך שטלפיו של יהוה היו מעורבים בהתהוות היקום הפיסי - מדוע להניח שנקף טלף ליצירת הצומח והחי? `לא לא לא-בבקשה` בבקשה `הבאתי לך קישור למה שמתרחש עיין גם בספר הזוהר אשר מספק הסבר למה שמתרחש` לא הצגת הסבר. הזהר חובר בסוף המאה ה- 13 `התער של אוקהם נעדיף את התאוריה הפשוטה יותר` `בורא ברא` אינו מספק כל הסבר, אולם מכניס נעלם נוסף לתמונה `תאוריתך היא מגוכחת ומעלה גיחוך על שפתיי` כיוון שנשרת טרם-עת ממערכת חנוך ראויה... ______________________________________________________________ 0284392570

Governor

New member
`1.לחיים דרושים שני סוגים שונים של

מולקולות: משכפלות (כיום ממלאים את התפקיד הזה גנים עשויים מדנ"א) וזרזים חלבוניים (אנזימים )... 2.מבין כל החומצות האמיניות הרבות והשונות שיש בטבע, החיים משתמשים רק ב-20; מדוע לא יותר...` הנה מכאן נלקחו שאלותיו של אימפוטנס150 (לחפש `הביצה והתרנגולת`) טענתי בדבר התהוות היקום הפיסי בלא מעורבות טלפיו של יהוה - שרירה! טענתי בדבר היות האבולוציה עובדה נצפית - שרירה! באבולוציה מולקולרית (מעבר מדומם ל`חי`) - עדיין יש בעיות, אולם, לאור אי המעורבות הברורה של טלפי יהוה בשני נושאים ראשונים, אין זה סביר שהיה מעורב בנושא האחרון... ______________________________________________________________ 0284392570

נו באמת אתה עושה צחוק מעבודה

בחוזה שלך רשום שתתן תשובה אפילו אם אתה יודע שהיא לא נכונה(כלומר תשקר) ומזה צריך להיות אימבציל חסר חיים? "הנה מכאן נלקחו שאלותיו של אימפוטנס150 (לחפש `הביצה והתרנגולת`) " אתה מעתיק את השאלה שלי לך ואחר כך מביא לי את הקישור ממנו לקחתי שאלה זו? אני ציפיתי לתשובה מה זה אמור להביע? האם החלטת לחזור בתשובה גופירינור? כי הקישור שהבאת רק מוכיח עוד יותר שטענותיי נכונות כמו שכבר הודת:"באבולוציה מולקולרית (מעבר מדומם ל`חי`) - עדיין יש בעיות" "טענתי בדבר היות האבולוציה עובדה נצפית - שרירה" איך הרי אמרת שאין לכם קצה של חוט לא מצאתם את הקצה של החוט לכן המצאתם דרכים עקיפות והתעלמתם מזה שאין לכם אפילו קצה של חוט ומכל כשל לוגי היתעלמתם והמשכתם הלאה לא כך גופירינור? "התהוות היקום הפיסי בלא מעורבות טלפיו של השם יתברך - שרירה" כמובן בטעה ש? סכום כל האנרגיה ביקום שווה לאפס? נו באמת.... האם ההודעה הבאה שלך תיהיה"כבר נטען וכבר הופרך" בקישור להודעה שמעליי? אממ מעניין מה תעשה....

Governor

New member
בהתיחס לקשור אותו ספקת במלה

`הפרכה`: (א) כבר הצגתי את המחויבות המגוחכת של `מדעני` Creation Science (ב) עיין ב- footnote בתחתית אותו דף `הפרכה`. מובא שם הצטוט: Many ...believe in evolution for the simple reason that they think science has proven it to be a `fact' and, therefore, it must be accepted... In recent years, a great many people...having finally been persuaded to make a real examination of the problem of evolution, have become convinced of its fallacy and are now convinced anti-evolutionists." -- Henry Morris, former evolutionist הנה Henry Morris מה עשה אותו אבולוציוניסט בעבר? הרי אין לו אף תאר בתחום רלבנטי. רשימת כשוריו כוללת Hydraulic Engineering, משפטים (.LL.D), ספרות (.Litt.D), ותו לא... ______________________________________________________________ 0284392570

נו ו...?

האם אני אמור לרשום עוד נסיון התיחמקות שלך גופירינור? באבולוציה עסקינן ולא בהתחיבות של המדענים מדוע אתה מנסה שוב לשנות נושא? האם היתכן שאינך יכול להיתמודד עם העובדות שמצוינות שם? ורק להזכיר לכם צופים נכבדים גופירינור כבר הודה שאין לו ול"מדעניו" _שום_ תשובה לשאלות שהצגתי לפניו ולכן החליט _שוב_ לשנות נושא ולנסות לעבוד עלינו שנית כאשר ניסה לפתח תקוות שווא ובקשר לנסיון לפתח תקוות שווא,צופים יקרים אני רוצה להזכיר לגופירינור שהתאוריה על האבולוציה המולקולרית פותחה ב-1854 בערך על ידי לואי פסטר ומאז _איש_ עדין לא הצליח להוכיח שטענותיה נכונות ושימו לב לטענתו של גופירינור "ב- 16 בדצמבר 1903, עדיין סברה האנושות כי אף פעם לא יבנה כלי-טיס כבד מאויר. סברה זו נתרסקה 24 שעות מאוחר יותר, לאחר הטיסה המוצלחת של האחים רייט בקיטי-הוק, צפון קרולינה" שימו לב צופים נכבדים אחרי _24 שעות_ הצליחו לרסק את הסברה הזאת כמה זמן עבר מאז שלואי פסטר הגה את התאוריה הזאת? ועוד לא הצליחו להוכיח שהיא נכונה? אמממ 150 שנה!(2004-1854=150) שימו לב גבירותיי ורבותיי את הסברה שהאנושות לא תבנה אף פעם כלי טייס כבר מאוויר ריסקו אחרי 24 שעות ולעומת זאת מאז הסברה שיצליחו מתישהו להפוך דומם לחי עבר יותר ממאה שנה ו_עדיין_ איש לא מצליח להוכיח שאפשר ואיש לא צופה שיצליחו(חוץ מכמה אנשים שמנסים לשכנע את עצמם כאשר הם מפתחים לעצמם תקוות שווא) נו גופירינור יש לך משהו לאמור להגנתך? חוץ מ"כבר נטענה וכבר נענתה"(חחחח)

עוד התחמקות נרשמה....

איך אומרים... אם כל היתחמקות שלך גופירינור היתה שקל....הייתי מליונר להבא נסה לענות לעניין קפיש?

s u p e r mind

New member
אוקיי גאון שיודע הכל

מכיוון שאני בתקופה עמוסה כרגע אז אין לי הרבה רגעים שאני יכול להקדיש לך את מלוא זמני כדי לענות לך בע"פ על השאלות ששאלת (ואני לא חייב -קרא לבד). השאלה הראשונה שלך בעצם מכוונת למולקולות האורגניות הראשונות שנוצרו, תוכל ללמוד כיצד הם התהוו כאן. השאלה השנייה שלך מוכרת לי קרא את התשובה (שלא יהיה לך קל להבין). אם לא תבין את ההסבר מחמת היותו כתוב בשפה האנגלית, אז לך למד אנגלית. בפעם הבא כשתקרא משהו באנציקלופדיה של YNET (שממנה לקחת דילמות אלה) דע לך שהם לא חיפשו תשובות (שכבר נמצאו) אלא העתיקו מתוך מקורות שחלקם מלפני עשרות שנים.

אוקיי ,לא גאון,ולא בטיח

מיכוון שאני כרגע עסוק בלקרוע לגופירינור את הצורה הרגשתי גם את הצורך לקרוע גם לך את הצורה "השאלה הראשונה שלך בעצם מכוונת למולקולות האורגניות הראשונות שנוצרו, תוכל ללמוד כיצד הם התהוו כאן. " כנראה שלא קראת את המאמר עד הסוף שים לב לקטע הבא שנלקח מן המאמר "כיצד,אם כן, היתהוו החיים על פני האדמה? מתברר כי שאלה זועדיין מחכה למענה.עדיין _איננו יודעים_ כיצד יכולים תהליכים חומריים להוביל ליצירת מכלול אורגני,שמרכיביו תלויים אלה באלה הדדית לצורך קיומם ופעילותם." מדוע טענת שאנו יודעים כיצד היתהוו החיים? "השאלה השנייה שלך מוכרת לי קרא את התשובה (שלא יהיה לך קל להבין). אם לא תבין את ההסבר מחמת היותו כתוב בשפה האנגלית, אז לך למד אנגלית." וואי נכון אתה צודק אני לא מבין אנגלית קדימה הבא לפני את את התשובה לשאלה השניה שלי אני מחכה....חכם בלילה "בפעם הבא כשתקרא משהו באנציקלופדיה של YNET (שממנה לקחת דילמות אלה) דע לך שהם לא חיפשו תשובות (שכבר נמצאו) אלא העתיקו מתוך מקורות שחלקם מלפני עשרות שנים. " ראשית אתה הוא האחרון שצריך להטיף לי על זה,לא כך סופר מוח? שנית אני לא רואה בזה שום דבר רע(וגם אתה) מדוע לא להציב לכם את האמת בפנים היש סיבה שאומרת שאני לא צריך להציב את הדילמות האלה בפניכם ופני הנוכחים בפורום? ובקשר לטענה שלך שמצאו כבר תשובה וש-אלה דילמות ישנות... אתה שיקרת,ואפילו המאמר שהבאת אומר שאין לנו תשובה אז עוד כמה הוחכות אתה רוצה בשביל להשלים עם זה שהתאוריה שלך היא הבל הבלים?

s u p e r mind

New member
קרא את המאמר עד הסוף!

הקטע שהבאת בא להדגיש כי אין אנו יכולים להגיד בוודאות כי כך אכן התרחשו הדברים, כלומר אלה הם תאוריות שקיבלו אישוש מניסויים מדעיים. וכדי שלא תתאמץ רבות מר אינטלגנציה מפונקת הבאתי לך קטע מהבלוג שלי ברשומת ביולוגיה שנלקח מספר ביולוגיה (לא זכור לי שמו כי הסיכום שלי נלקחו מספרים רבים): ב1955- ביצעו הרולד אוריי וסטנלי מילר מאוניברסיטת שיקגו ניסוי שהדגים כיצד עשוי היה להתרחש הצעד הראשון של האבולוציה הכימית. הם ערבבו מתן, מימן, אמוניה ופחמן דו חמצני – החומרים שהיו, כך אנו חושבים, רכיבי האטמוספירה בימיה הקדומים של האדמה – וחשפו את התערובת לניצוצות חשמליים (וכך דימו את פעולת הברק). כעבור שעות אחדות הבחינו שמרכיבים אלו של האטמוספירה הקדומה החלו ליצור מולקולות המוכרות לנו כחומצות אמינו – אבני הבניין הבסיסיות של החלבונים. החלבונים, בתורם, הם המולקולות המבצעות את מרבית העבודה הכימית במערכות החיים. במילים אחרות, מילר ואוריי לקחו חומרים לא חיים ויצרו מהם את החומרים הפשוטים ביותר המרכיבים את התא החי. ניסויים שנעשו אח"כ הראו שלא רק ברקים, אלא גם חום (מהרי געש, למשל) וקרינה על סגולה (מן השמש, למשל) יכולים להפיק חומצות אמינו מאותם חומרים. חוקרים מודרניים גילו שתגובות מן הסוג שקיבלו מילר ואוריי יכולות לייצר לא רק חומצות אמינו, אלא מרק בראשיתי שלם של מולקולות ביוכימיות. הדרך היחידה שבה יוכלו חומצות אמינו להתפתח למשהו מורכב יותר היא מצב שבו ריכוז חומצות האמינו יהיה כה גבוה שיהיו אזורים שהמים לא יוכלו לחדור אליהם ולפרק את המולקולות המורכבות יותר. בשל כך מתמקדת החשיבה המקובלת בעניין התפתחות התא בדרכים שבהן יכלו חומצות האמינו להגיע לריכוז גבוה. הריכוז הזה היה יכול להיווצר בבריכות מי גיאות, שהמים נשטפים אליהן בעת הגיאות ומתאדים אח"כ, בעת השפל, ומשאירים אחריהם חומצות אמינו. אם עומק הבריכה הגיע לעשרה מטרים, הקרינה העל סגולה שהגיעה לקרקעית היתה מסוננת במידה שאפשרה לצירופים של חומצות האמינו להישאר כמות שהם. אפשרות חלופית: חומו של הר הגעש יכול היה לאדות מים ולאפשר היווצרות ריכוז של חומצות אמינו. אפשרות שלישית: הצירופים הכימיים של חומצות האמינו היו יכולים להיווצר בין שכבות של מינרלים חרסיתיים בקרקעית הים. ייתכן גם שהתא הראשון נוצר בכתם שמן בראשיתי. יש חומרים שומניים שכאשר שמים אותם במים, הם יוצרים בועות באופן ספונטאני. עובדה זו משמשת בסיס להצעת תרחיש אחר להיווצרות התא הראשון, לפיה הכיל הים הקדום כמה מאותם חומרים שומניים – מעין כתם שמן בראשיתי. החומרים יצרו בועות, והתגובות הכימיות שאפשרו לחומצות האמינו ליצור חלבונים, התרחשו בתוך הבועות הללו, מוגנות מפני המים. יתרונו של התרחיש הזה: הוא פותר שתי בעיות עיקריות הקשורות להיוצרות התא הראשון: הוא מסביר איך יכולות להיווצר מולקולות מורכבות, והוא מסביר גם איך בודד התוכן של התא מן הסביבה לאחר היווצרות המולקולות המורכבות. "אתה צודק אני לא מבין אנגלית קדימה הבא לפני את את התשובה לשאלה השניה שלי אני מחכה...." תגיד לי אני פרשן שלך? ומה יצא לי מההשקעה הזאת? ממילא תבטל את ההסבר על הסף ותמציא איזה תירוץ עלוב. כרגע אני בתקופה לחוצה (מבחנים ומתכונות, עבודות אקדמאיות) כך שאפילו אם הייתי רוצה אני לא עומד בלוח הזמנים, על כן אני אחשוב על זה בתקופה לחוצה פחות. מר אינטלגנציה, תאמין לי שאם היית צודק, המדע היה תומך בדעותיך וכך גם אני, לא כך הם פני הדברים.

שוב אתה מסלף?

"הקטע שהבאת בא להדגיש כי אין אנו יכולים להגיד בוודאות כי כך אכן התרחשו הדברים, כלומר אלה הם תאוריות שקיבלו אישוש מניסויים מדעיים." שים לב ל-מה שכתוב! "כיצד,אם כן, היתהוו החיים על פני האדמה? מתברר כי שאלה זו עדיין מחכה למענה.עדיין _איננו יודעים_ כיצד יכולים תהליכים חומריים להוביל ליצירת מכלול אורגני,שמרכיביו תלויים אלה באלה הדדית לצורך קיומם ופעילותם." ה"איננו יודעים" אומר לך משהו? מדוע טענת שניתנה תשובה? ושוב נראה שלא ענית לי על השאלה שהיא מדוע רשמת שאנו יודעים את התשובות לשאלות האלו? כאשר הינה בהודעתך זו אתה מודה שלא ניתנה תשובה או במילים אחרות מדוע שיקרת לנו? " "אתה צודק אני לא מבין אנגלית קדימה הבא לפני את את התשובה לשאלה השניה שלי אני מחכה...." תגיד לי אני פרשן שלך? ומה יצא לי מההשקעה הזאת? ממילא תבטל את ההסבר על הסף ותמציא איזה תירוץ עלוב. כרגע אני בתקופה לחוצה (מבחנים ומתכונות, עבודות אקדמאיות) כך שאפילו אם הייתי רוצה אני לא עומד בלוח הזמנים, על כן אני אחשוב על זה בתקופה לחוצה פחות. מר אינטלגנציה, תאמין לי שאם היית צודק, המדע היה תומך בדעותיך וכך גם אני, לא כך הם פני הדברים" שוב ניסת לסלף את דבריי ולגרום למשפט זה להישמע אמיתי כאשר הוצאת את המילה "וואי" שנועד לבטא ציניות ואת המילים "חכם בלילה" שנועד לדרבן אותך לתת לי תשובה ואם אתה בתקופת מבחנים אז אל תתטען טענות שאין לך בסיס להן או זמן לענות עליהן ומי אתה שתדבר בשם המדע? כל עוד אמיתות התאוריה שלך עוד לא הוכחה אין לך זכות לדבר בשמו

s u p e r mind

New member
אתה יודע מה?

ניצחת- יש אלוהים והוא נברא מהחרא של עצמו ואח"כ רצה כבוד ומתנות מבני אנוש טיפשים אז ברא את היקום, את העולם ואת החיים עליו- נתן לאנשים חוקים בספר בעל סילופי היסטוריה, שמאדיר את שמו, שמתיר רצח של כל אדם המתנגד לו, שפוקד להרוג מכשפות, שמפלה את האישה, שנותן לגיטימציה לאפלייה על רקע לאומי, שמתיר רצח בהמה אם תקפה אדם, שטוען שיש קסמים ונפלאות בעולם, שהכניס את כל מיני בע"ח לתיבה מינימלית ללא תנאי מחייה, שמראה את רשעותו של אלוהים ואת חוסר הסבלנות ואי המוסריות שלו- פקיד על אנשים לחיות בסבל ולהקדיש את כל חייהם לו ולעולם הבא אחרי המוות-גרם לשואה לקרות ולכל שאר המלחמות-יצר אדם לא מושלם בעל אופי דפוק ומגבלות אישיותיות רבות-יצר מחלות ופגעי טבע. לא הבנת דבר וחצי מהלינקים שהבאתי לך ומההסבר שהוספתי לך. IQ 150? מתחת לאפס אולי... במקום לשאול שאלות על התוכן אתה מתמקד בהבהרה שהיא אולי 1/50 מהמאמר עצמו. אני לא מתכוון לקיים דיון עם אחד כמוך, אשאיר את גוברנור לטפל בך (למרות שזה מיותר מאוד)- אתה רוצה את כניעתי? אתה יכול לרצות, אין פה נצחון או הפסד- ההפסד כבר נמצא בצד המפסיד והוא הצד שלך ואתה עצמך. יש אמת או שקר, בחרת לחיות בשקר, חיים נעימים (או יותר נכון חיים שלאחר המוות...).

אתה יודע מה?

אתה איש לא שפוי "ניצחת- יש אלוהים והוא נברא מהחרא של עצמו ואח"כ רצה כבוד ומתנות מבני אנוש טיפשים אז ברא את היקום, את העולם ואת החיים עליו- נתן לאנשים חוקים בספר בעל סילופי היסטוריה, שמאדיר את שמו, שמתיר רצח של כל אדם המתנגד לו, שפוקד להרוג מכשפות, שמפלה את האישה, שנותן לגיטימציה לאפלייה על רקע לאומי, שמתיר רצח בהמה אם תקפה אדם, שטוען שיש קסמים ונפלאות בעולם, שהכניס את כל מיני בע"ח לתיבה מינימלית ללא תנאי מחייה, שמראה את רשעותו של אלוהים ואת חוסר הסבלנות ואי המוסריות שלו- פקיד על אנשים לחיות בסבל ולהקדיש את כל חייהם לו ולעולם הבא אחרי המוות-גרם לשואה לקרות ולכל שאר המלחמות-יצר אדם לא מושלם בעל אופי דפוק ומגבלות אישיותיות רבות-יצר מחלות ופגעי טבע" מטומטם אחד אתה חקרת משהו? שאתה טוען את כל הטענות שלך כלפיו ככה חתיכת כסיל אם היית פותח לו פתח כחודו של מחט הוא היה פותח לך פתח כפתחו של אולם כל מה שיש לך זה לטעון טענות מטומטמות... למה ככה ולמה ככה כאילו שאתה איזה מלך גדול אתה בסך הכל בנאדם אידיוט צא תחקור אידיוט במקום לשבת ככה רגל על רגל ולטעון דברי הבל שאין לך מושג על מה אתה מדבר בכלל "לא הבנת דבר וחצי מהלינקים שהבאתי לך ומההסבר שהוספתי לך. IQ 150? מתחת לאפס אולי... במקום לשאול שאלות על התוכן אתה מתמקד בהבהרה שהיא אולי 1/50 מהמאמר עצמו" ויש לשאול מדוע היא 1/50 מהמאמר? ומצוינת רק בסוף? אתה יודע כמו מה זה זה בדיוק כמו שבפרסומות של חברות גדולת שיוצאות במסע פירסום ומציעות זה וזה והכל בכל רם ויפה והינה תקבלו ככה וגם מזה תקבלו ומה הם רושמים בכתב קטן ככה למטה בצד?"כפוף לחוקי התקנון"(חחח) או למשל בחוזה שחותמים עליו כל הפרטים הכי חשובים שיכולים להשפיע על חתימת החוזה נמצאים באותיות הכי קטנות שיש בכדי שהחותם על החוזה לא יבחין בזה הבנת כסיל? זה מסע הפירסום של התאוריה המגוכחת שלך וכנראה שהיא הצליחה ללכוד את דעתך שלא כמוך אני לא נפלתי ברשת שלהם "אני לא מתכוון לקיים דיון עם אחד כמוך, אשאיר את גוברנור לטפל בך " גופירינור אינו מצלייח להיתמודד עם האמת ואני יודע מדוע אינך מתכוון לנהל איתי ויכוח זה מיכוון שאתם האתאיסתים בפורום כאן אוהבים לנהל דיון עם אנשים שאין להם ידע רב באבולוציה או במדע אנשים שלא יכולים להעמיד אותכם במקום זה למה נכון? אבל עם הזמן הם ילמדו להעמיד אותכם במקום כי ככה זה(אבולוציה אתה יודע...) אתם סתם חבורה של אנשים שמתיימרים להיות עליתות ולדבר בחוכמה ובתבונה והינה כאשר אתם ניצבים מול אתגר אתם בורחים הינה כאשר אתם נותרים עירומים כביום היוולדכם אתם נסים ואומרים אין תשובה עד להודעה חדשה אתם לא יותר מחבורה של אנשים מגוחכים בעלי ידע מינימלי(חלק מקסימלי) על אבולוציה ותו לא ואתם מתיימרים לדבר בשם המדע מה שלא קשור לתחום עיסוקכם(אבולוציה) " אתה רוצה את כניעתי? אתה יכול לרצות, אין פה נצחון או הפסד- ההפסד כבר נמצא בצד המפסיד והוא הצד שלך ואתה עצמך. יש אמת או שקר, בחרת לחיות בשקר, חיים נעימים (או יותר נכון חיים שלאחר המוות...). " בוא נראה. כידוע לך אמת יש רק אחת נכון? אזי או שיש עולם הבא או שאין עולם הבא אם יש עולם הבא אני אנצח כי אני אזכה בעזרת השם לכל ההטבות ואתה תפסיד כי אתה תלך לגיהנום או אפילו לכף הקלע אם יש חידלון אז אני לא אפסיד כי אני אלך לחידלון ולא ארגיש שום תחושה של הפסד בשני המקרים אני לא אפסיד לעומת זאת אתה יכול להפסיד במקרה אחד קפישוס?

Governor

New member
`אם יש עולם הבא אני אנצח כי אני

אזכה בעזרת השם לכל ההטבות ואתה תפסיד כי אתה תלך לגיהנום או אפילו לכף הקלע` זהו נסח מוסווה של Pascal's Wager, אשר הופרך מזמן ההפסד והנזק במקרה שאין יהוה הוא עצום וברור: גזרת על עצמך חיי טמטום חסרי תקדים, בסגידה להזיה נוירופסיכואלקטרוכימית המצויה אך בתבן אשר בין שתי אזניך, תוך השתעבדות לה ואמוץ ריטואלים משפילי כבוד האדם וצלמו... ______________________________________________________________ 0284392570

Governor

New member
קיום נשמה טרם הוכח. אתה יכול להתקים

גם ללא מודעות (ללא הכרה), כל זמן שה- life supporting systems שלך מתפקדות (הן נשלטות ד"כ מגזע המח). במצב זה, הגוף פועל, אולם ללא תהליכים קוגניטיביים. מצב זה יכול להמשך זמן רב, עד מות לבסוף. לפעמים גם מתרחשת התאוששות לאחר זמן רב. כאמור, נשמה, אין כאן. אולם הנשמה דרושה לפאגאנים כחלק מן ה- plot בענין קיום חיים לאחר המוות סכום: מכיוון שלא ניתן לטעון לאלמוות פיסי, נסוגים הפאגאנים למחוזות האימטריאליים של עולם הלימבו, וטוענים שקיים אלמוות לא-פיסי, ולשם כך הם זקוקים לקיום `נשמה`, אלא שאין נסוי מבוקר המוכיח זאת, לכן מתעקשים הפאגאנים לטעון כי מעשיות חויה אישית אנקדוטליות הן בבחינת הוכחות... ______________________________________________________________ 0284392570

למעלה