עובדה

dafnaleh

New member
ודאי.

וזאת לא ההגדרה ל"אתאיסט". זאת ההגדרה לאדם מתנשא.

preacher

New member
לא, זו ההגדרה לכל אדם

כל אחד חושב שהוא צודק ואחרים שמחזיקים בדיעות אחרות טועים. "מתנשא" הוא השם שאנשים נותנים לאנשים שבטוחים בעצמם אבל שאת הדעות שלהם הם לא מקבלים. איך לעזאזל הוא מעיז לחשוב שהוא צודק כש*ברור* שהוא טועה? מה זו ההתנשאות הזו?

dafnaleh

New member
אבל

לא מדובר על אדם שחושב שהוא צודק, אלא על אדם שחושב שהוא נאור יותר מאחרים, ושהאחרים הם פרימיטיביים.

L7

New member
דאגה לנוער שלא יושחת באלילות דתית

ובחזרה בתשובה. ישנם היבטים רבים - כגון איכות הסביבה שאנו דואגים לדורות הבאים מתוך אחריות ללא אלוהים , עולם הבא ,ושאר אמונות תפלות.

L7

New member
אתה מצביע על עוד סיבה להמצאת דת

היכולת להתענג לאחר המוות. הדת מלאה בהבטחות כזב- ולכן נימכרת היטב למאמינים שוטים.

אל תשנה נושא

בדיבור עסקנו באיך אתה לא כל כך בטוח שאין חיים אחרי המוות וזה נמצא בתת מודע שלך תמיד אתה יכול להגיד כל מה שאתה רוצה להגיד על הדת אך זו היא אך ורק דעתך אני אומר את העובדות והעובדות מדברות בעד עצמם

L7

New member
הדת מלאה בהבטחות כזב למאמינים שוטים

זה בדיוק הנושא.

אם כך מדוע אינך אתה מבזבז את זמנך

הכל כך יקר בפורומנו? כאשר אתה "יודע" שאין חיים אחרי המוות ולא תוכל להיתענג על המחשבה שהצלחת לדאוג לנוער שלא יושחת באלילות דתיתו ועכשיו שאלה אשר תוכיח שאינך אתאיסת אלא רק זיוף שלו אם היו אומרים לך שאתה עומד למות בעוד כ-6 ימים האם תמשיך לרשום כאן בפורום?

L7

New member
לאתאיסט מידה גדולה של אחריות

כאשר אני רואה דתיים המיתפתים לחיות במיסגרת הכופה אלילות כל יום כל היום כאשר החיים- הקיום קצר ואין מיקצה שיפורים אסור ליפול בפח הדתי המבטיח הבטחות שוא ומביא לביזבוז חיים על אלילות תפלה.

והתשובה לשאלה שלי היא??

אני עדין מחכה לתשובה שרץ האם אוכל לקבל תגובה ענינית מידי פעם ממך?

Governor

New member
`כנראה שיש משהו בתת מודע שלכם שעדין

אומר לכם שיש משהו אחרי המוות, ולא יכול להיות שנעלם סתם ככה אחרי המוות` אין להשערה, שמקורה בספקולציה מחשבתית, על רקע תפישת עולם חולנית, הצומחת מנכות נפשית, כל ערך כלשהו במנותק מאימות. אימות - אין! מעולם לא נצפתה נשמה שחזרה `משם`. מעולם לא הוכח קיום `עולם אחר`. כל הענין הומצא כהכחשה לחדלון, ומכיוון שלא ניתן להכחיש חדלון מטריאלי, מוכחש החדלון האימטריאלי. זה ס"ה פטנט לשמירת בריאות הנפש והשפיות אצל אלה המכחישים חדלון, ואיני נוהג להתווכח עם תרופת הרגעה אפקטיבית. חשוב שגם נכי הנפש, נכאי הנפש יוכלו לתפקד, והפטנט הזה עוזר להם. `אם אתם לא חושבים ככה הסבירו לי מדוע אתם מבזבזים את זמנכם היקר בפורום ?` אולי השאיפה לזכוי הרבים? `אוריאל 1 צדק אתם לא באמת אתאיסתים אמיתיים` אוריאל פאגאן אמיתי. אנו אתאיסטים אמיתיים... ______________________________________________________________ 0284392570

חזרת שוב לקבל בראש,אימבציל חסר חיים

טוב אם זה רצונך אז שיהיה זה לא סוד שאנחנו לא יכולים לקבל את החידלון זה לא מתקבל על הדעת אנחנו לא יכולים לחשוב שאחרי המוות יש חידלון ופשוט נפסיק להיתקיים עם הרגשה זו בראנו ה' וכנראה שיש סיבה שהוא נטע את זה בנו _אתאיסת אמיתי_ אשר מאמין ב_אמונה שלמה_ שאין חיים אחרי המוות יעשה את הכיף שלו בחיים ויהנה כמה שאפשר וכל חפצו יעשה ומה אתם עושים? מתבטלים,כן שמעתם טוב אמרתי מתבטלים אתם יושבים כאן וטוענים שאין חיים אחרי המוות בזמן שאתם לא באמת מאמינים בזה שאין חיים אחרי המוות עכשיו בקשר להוכחות שיש חיים אחרי המוות 1.מתים קלינים מוכיחים זאת 2.היפנוט אדם יכול להוכיח זאת 3.סיאנס ללא ספק מוכיח את זה כפי ששמת לא הוכחות לא חסר, על כל הוכחה שציינתי יש חיזוק של מליוני בני אדם שטוענים לאמיתותה ונכחו באירוע זה או אחר(היפנוט,סיאנס,מוות קליני) "`אם אתם לא חושבים ככה הסבירו לי מדוע אתם מבזבזים את זמנכם היקר בפורום ?` אולי השאיפה לזכוי הרבים? " שטויות במיץ דבר לעניין אימבציל חסר חיים אם אין לך תשובה פשוט תגיד..... "`אוריאל 1 צדק אתם לא באמת אתאיסתים אמיתיים` אוריאל פאגאן אמיתי. אנו אתאיסטים אמיתיים... " לא אתם לא,ראה את ההוכחה לכך למעלה

dafnaleh

New member
הרמפף

אני אכן עושה את ה"כיף שלי בחיים", ולדון בדיונים מעמיקים זה בהחלט אחד מהדברים שאני נהנת לעשות אותם.

הרי הכל הבל.לא שמעת?

הבל הבלים הכל הבל. מה-יתרון, לאדם: בכל-עמלו--שיעמל, תחת השמש (קוהלת) אבל אוקי את יודעת מה אפשר להבין את זה שנכנסים מידי פעם ומשוחחים עם אנשים אך לא כל היום... מתישהו זה ישעמם או שזה יהיה מגוזם לכל אחד יש את ההפסקות שלו אבל לאתאיסתים כאן אין(לפחות לכמה מן האתאיסתים), הם כאן ללא הפסקה ו"מחמיצים את חייהם" קחי לדוגמא את Govrenor הוא כל היום מסביב לאינטרנט נראה שהוא לא יוצא מהבית הוא לא שורץ רק בפורומנו הוא שורץ בעוד כמה פורום ברחבי האינטרנט(שמתעסקים באמונה) הוא מועסק על ידי כמה עוכרי ישראל אשר משלמים לו בשביל שיפיץ את השקרים שלהם ויש עוד כמה אתאיסתים שנמצאים בפורום הזה בתדירות גבוהה מאוד וזה לא מסתדר עם הטענה שלהם ש"חיים רק פעם אחת"

s u p e r mind

New member
הטענה שלך טיפשית

אתה טוען שמכיוון שיש כאן אתאיסטים שמבלים זמן רב בפורומים, אזי הם בטח לא מודעים לעובדה שהם חושבים שיש עולם הבא... שטויות במיץ אינטלגנציה. חשבת על כך שיש סיבות אחרות שאתה לא יכול להבין? אולי סיבות פסיכולוגיות למשל? אולי סיבות אישיות? אולי כמה כאן מרגישים צורך להתווכח? כל מחשבותיך ומסקנותיך מסתובבים סביב הדת, תגוון קצת.

טענתי היא האמת ואתה לא מסוגל

להיתמודד איתה "אתה טוען שמכיוון שיש כאן אתאיסטים שמבלים זמן רב בפורומים, אזי הם בטח לא מודעים לעובדה שהם חושבים שיש עולם הבא... שטויות במיץ אינטלגנציה" קרא שוב את מה שכתבת זאת לא היתה כלל וכלל טענתי אני טוען שיש כאן אתאיסתים שמבלים את זמנם בפורום וטוענים ש"אין עולם הבא" ו"חיים רק פעם אחת" בעוד שהם מבזבזים את זמנם היקר מפז בפורום לדעתי הם לא מאמינים באמונה שלמה בכך שאין עולם הבא איפשהו העולם הבא נמצא להם בתת מודע ואלה לא שטויות אלה עובדות שיש לשים להם לב "חשבת על כך שיש סיבות אחרות שאתה לא יכול להבין? אולי סיבות פסיכולוגיות למשל? אולי סיבות אישיות? אולי כמה כאן מרגישים צורך להתווכח? כל מחשבותיך ומסקנותיך מסתובבים סביב הדת, תגוון קצת. " יכול להיות שיש כמה אתאיסתים כאן עם בעיה פסיכולוגית(גוברנור לדוגמא) וסיבות אישיות? אני לא מוצא סיבה אישית שמסבירה בזבוז של חיים שלמים על ישיבה מול הפורום הזה ואם אני הייתי במקומכם(מזלי שלא) אני לא הייתי נוהג כמוכם כי ישר הייתי מגיע למסקנה שזה ביזבוז זמן של חיי צורך להיתווכח? גם לי יש צורך להיתווכח עם אנשים לכן אני רושם כאן שמזדמן לי אך אני לוקח הפסקות מידי פעם יש ימים שאני רושם כמעט כל היום ויש ימים שאני אפילו לא נכנס לדף הפורום כי זה פשוט נמאס כל מסקונותיי ומחשבותיי מסתובבים סביב האמת וכידוע לך אמת יש רק אחת "אמת מארץ תצמח"

למעלה