עדכונים -

טעויות:

-על בריטני מחליטים לבד לכתוב בצהובונים -לכל אירוע הולכים אחרי בריטני עם שטיח אדום. -קריירה? לאבריל? נראה לי שפיספסית משהו...

Shiri from the block

Active member
וואיייייייייייייייייי קרציייהההההההה!!!! מה יש לה??? אין לה משהו אחר לדבר עליו?????? אם היא טוענת ש "יש לה קריירה" אז שתדבר על הקריירה שלה!!! גאדדד, היא כל כך מעלה לי את העצבים שזה לא יאומן!!!! וזה ממש לא מטומטם להיות על השטיח האדום../images/Emo4.gif מה לעשות, צריך לפרסם את עצמך בדרך כלשהי ולהראות נוכחות על השטיח האדום זה חלק מזה. שתסתום כבר הכלבה הזאת.

SuperShiro

New member
עזבי../images/Emo3.gif מתי לאחרונה בריטני הייתה על השטיח

האדום? לפני חצי שנה? שנה? אין מה לעשות, בריטני היא בריטני ומעצם היותה בריטני היא תמיד תהיה בראשי הכותרות, עם כל הדברים השליליים והחיוביים שכלולים בעובדה זו

DirrtyGirl

New member
גם פינק אמרה עליה

דברים רעים.. באיזה מגזין, אמרה שהיא טיפשה וזה.. ככה אמרו בE.

SuperShiro

New member
פינק תמיד מפרגנת לה אז אני מניחה שמה שאמרו

ב E לא בדיוק נכון. חוץ מזה, כל עוד אין ראיון/וידאו של פינק אומרת את זה, זה לא בדיוק אמין, כמו 95% מהשמועות הקשורות לבריטני

DirrtyGirl

New member
כן, אבל אל תשכחו

שהיא גם ירדה עליה בקליפ שלה stupid girls.. ואמרו על זה משהו שם.. ושהיא אמרה שהיא ילדה טיפשה עם כל מה שהיא עושה עכשיו.. משהו כזה
יש מצב שזה סתם שמועות..

אממממ, ממש לא.

היא ירדה על פאריס הילטון / לינדזי לוהאן / הילארי דאף / פרחות בקליפים של פיפטי סנט למינהן. על בריטני לא [זה גם היה לפני התקופה האהבלית שלה, כך שלא הייתה סיבה].

אבל יש קטע בקליפ

שממש מזכיר את הסצינה בקליפ של אאטורייג'ס שהיא עם סנופ דוג במגרש כדורסל..

Kryptonite

New member
אני בטוח שפינק ישבה

וראתה את התוספות המיוחדות ב - DVD של בריטני. וחוץ מזה הסצינה ממש לא ניראתה ככה.
זה היה באור יום, בריטני לבשה מדים של כדורסלנית בכלל... פינק לובשת רצועות שחורות כאלה. זה יכולה להיות כל בלונדינית שרוקדת עם ראפר בקליפ שלה, או סתם לצחוק על הבלונדיניות בקליפים של הראפרים.

little girl3

New member
כי היא סתומה [אבריל]

היא רק מדברת על אחרים וכמה שהם "לא מוצלחים"

Kryptonite

New member
מה זה עיוותו את הדברים

שאלו את פינק בכלל על התקרית כלא של פאריס הילטון, ואז בדיווח על זה דחפו את השם של בריטני. פינק תמיד אהבה את בריטני. יש את הראיון המפורסם הזה מפופ וורלד שהיא אומרת שבריטני היא מתוקה, ומגיע לה את כל הטוב שבעולם וזה מלפני פחות מחצי שנה בערך. גם בזמן שבריטני הייתה במכון גמילה, דווח שפינק התקשרה אליה ועודדה אותה.

BRITNEY MY STAR

New member
יא אללה לא נמאס לה?

פרת צומי\: [בעצם לא פרה.אנורקסית צומי..למי שראה את התמונות המזעזעות שלה] שתלך לפזז בעקבים ולחוש אותה פריקית ו"מאגניבה" במקומות אחרים הקנאה אוכלת אותה..

xtina 4 ever

New member
חחחחחח!../images/Emo210.gif

אופס, זה נשמע בדיוק כמו "אם הייתי רוצה להתפשט כמו בריטני, הייתי עושה את זה. יש לי אחלה גוף, יותר משל בריטני." היא כל כך עלובה שזה כואב.

למעלה