עדכונים - (מאחורי הקלעים של ההופעה בוגאס)
K Kryptonite New member 21/5/07 #2 וידאו של ההופעה של טוקסיק עם הבגד החדש (אמרתי לך שיש להם, שיר ) http://x17online.com/celebrities/britney_spears/britneys_new_costume.php
וידאו של ההופעה של טוקסיק עם הבגד החדש (אמרתי לך שיש להם, שיר ) http://x17online.com/celebrities/britney_spears/britneys_new_costume.php
B Brit22k New member 21/5/07 #8 תמונות מתוך ההופעה ! בריטני פשוט מדהימה !!!! היא חוזרת לעצמה ועושה הופעות כמו שרק היא יודעת לעשות ! היא נראת מצויין קבלו מספר תמונות מתוך ההופעה וגם יש קישור למי שבא להכנס לגלריה!
תמונות מתוך ההופעה ! בריטני פשוט מדהימה !!!! היא חוזרת לעצמה ועושה הופעות כמו שרק היא יודעת לעשות ! היא נראת מצויין קבלו מספר תמונות מתוך ההופעה וגם יש קישור למי שבא להכנס לגלריה!
D DirrtyGirl New member 21/5/07 #18 תודה על התמונות, אבל כמו שכבר אמרו לך פה למה שפשוט לא תשרשר את כל התמונות לאותה ההודעה ממנה פתחת ? ולא שתשרשר תמונה אחת לשנייה ? זה פשוט יותר מסודר ונוח. :]
תודה על התמונות, אבל כמו שכבר אמרו לך פה למה שפשוט לא תשרשר את כל התמונות לאותה ההודעה ממנה פתחת ? ולא שתשרשר תמונה אחת לשנייה ? זה פשוט יותר מסודר ונוח. :]
B Britney Style New member 21/5/07 #19 הבטן שלה ממש לא נראית טוב../images/Emo4.gif והשיער החדש מזעזע...
0 0rin New member 26/5/07 #122 ../images/Emo210.gifהבטן שלה בסדר גמור! מה קרה לכם? הבחורה עברה שתי לידות!!! ותראו איזה פצצה היא נראית אחרי!! אני בטוחה שהחצאית הזו גורמת לבטן שלה קצת לצאת כי אם תשימו [וענק, כן??] בתמונות שלה עם ביקיני השחור תראו איזה בטן מדהימה יש לה
../images/Emo210.gifהבטן שלה בסדר גמור! מה קרה לכם? הבחורה עברה שתי לידות!!! ותראו איזה פצצה היא נראית אחרי!! אני בטוחה שהחצאית הזו גורמת לבטן שלה קצת לצאת כי אם תשימו [וענק, כן??] בתמונות שלה עם ביקיני השחור תראו איזה בטן מדהימה יש לה
0 0verpr0tected New member 21/5/07 #24 ניראתתת ממש ממש ממש טובבב יואוווו איזה חיוך יש לה בכל התמונותתתתתת פשוט משגעתתת אבל היא צריכה להוריד את הבטן הזאת קצתתת
ניראתתת ממש ממש ממש טובבב יואוווו איזה חיוך יש לה בכל התמונותתתתתת פשוט משגעתתת אבל היא צריכה להוריד את הבטן הזאת קצתתת
מ מריה111 New member 21/5/07 #26 היא ניראית ממש טוב אבל כמו שמיהו אמר כבר הפנים שלה נראות לא טוב די שומניות עם נקבוביות מורחבות חח והשיער החדש שלה ממממממממששששששששש מזעזע הוא דליל כזה ואני מקווה שכשה היא תוריד את התוספות ויצמח לה השיער האמיתי שלה הוא יקבל נפח אבל בסך הכל סבבה לגמרי
היא ניראית ממש טוב אבל כמו שמיהו אמר כבר הפנים שלה נראות לא טוב די שומניות עם נקבוביות מורחבות חח והשיער החדש שלה ממממממממששששששששש מזעזע הוא דליל כזה ואני מקווה שכשה היא תוריד את התוספות ויצמח לה השיער האמיתי שלה הוא יקבל נפח אבל בסך הכל סבבה לגמרי
B Britney Style New member 21/5/07 #21 ניראה ממש טוב../images/Emo45.gif האנרגיות מהקהל מטורופות שימו לב למטה איך כולם קופצים ומשתגעים....