תודה
K Kryptonite New member 21/5/07 #4 עם המפות האהובות שאר התמונות - http://www.britneyres.com/thumbnails.php?album=2372
B Britney Style New member 21/5/07 #22 זה ממש מזכיר את החולצה הזאת שהיא הופיעה איתה עם טוקסיק באיזו תוכנית לא זוכר והופעה הייתה בחוץ ובאו אלפים לראות אותה מופיעה [רק עם שיר אחד]
זה ממש מזכיר את החולצה הזאת שהיא הופיעה איתה עם טוקסיק באיזו תוכנית לא זוכר והופעה הייתה בחוץ ובאו אלפים לראות אותה מופיעה [רק עם שיר אחד]
I Invisible Boy New member 21/5/07 #25 זה?../images/Emo26.gif http://www.youtube.com/watch?v=K3cOsuLLpYc
B Brit22k New member 21/5/07 #6 מדהימה!!!!! D:::: אהבתי מאוד את התמונות החדשות ! !| והיא גם לבושה ממש סבבה פשוט חמודה דרך אגב תגדילו את התמונה היא פשוט מדהימה!!! וגם סתכלו על הפאלפון שלה ...
מדהימה!!!!! D:::: אהבתי מאוד את התמונות החדשות ! !| והיא גם לבושה ממש סבבה פשוט חמודה דרך אגב תגדילו את התמונה היא פשוט מדהימה!!! וגם סתכלו על הפאלפון שלה ...
א אני לי מי לי New member 21/5/07 #23 גוף טוב+סטייל טוב אבל: לא אהבתי ת'פנים... העור שלה נראה מחורר כזה, וקצת שומן מיותר בפנים... ואזור העיניים נפול כזה... היא צריכה ללכת לעשות טיפול לדעתי בעור ומתיחת העור..
גוף טוב+סטייל טוב אבל: לא אהבתי ת'פנים... העור שלה נראה מחורר כזה, וקצת שומן מיותר בפנים... ואזור העיניים נפול כזה... היא צריכה ללכת לעשות טיפול לדעתי בעור ומתיחת העור..
T ToGia89 New member 21/5/07 #30 הגבות . אההה בלאט הבלונדיני הגס הזה כלכך לא מחמיא לה ברור שהיא ניראת מעולה יחסית לפעם, אבל יותר אהבתי את הפיאות מאשר את הדבר תופסות האלה .. ועוד בצבע הזה =\
הגבות . אההה בלאט הבלונדיני הגס הזה כלכך לא מחמיא לה ברור שהיא ניראת מעולה יחסית לפעם, אבל יותר אהבתי את הפיאות מאשר את הדבר תופסות האלה .. ועוד בצבע הזה =\
B Brit22k New member 21/5/07 #29 עוד תמונות !!! ../images/Emo192.gif תמונות חדשות של בריטני ! לא ממש ברור ... נראה לי שהיא במועדון והיא לובשת בגד ים .. אז לא ממש ברור לי מה קורה שם עם מישהו הבין , שיגיב לחצו על הקישור כדי להכנס
עוד תמונות !!! ../images/Emo192.gif תמונות חדשות של בריטני ! לא ממש ברור ... נראה לי שהיא במועדון והיא לובשת בגד ים .. אז לא ממש ברור לי מה קורה שם עם מישהו הבין , שיגיב לחצו על הקישור כדי להכנס