עדכונים -

shay08

New member
השיר ריאב על בריטנייייי ?../images/Emo2.gif

אז האלבום של ריאהנה דלך ואיתו גם השיר REHAB, שאותו ג'סטין כתב [לפי דעתי על בריטניי
] מה דעתכם ?

SuperShiro

New member
אני חושבת

שהקול שלה מציק לי באוזן, ושהשיר היה יכול להיות מדהים אם זמרת אחרת הייתה מבצעת אותו כיוון שיש לו הפקה מעולה
סתם [למרות שזה באמת מה שאני חושבת
] אני לא ממש יודעת, אני די חושבת שכן, אבל לא בטוחה. ידוע שהוא דורש תשומת לב בכל דרך אפשרית, אפשר פשוט להתעלם ולתת לבריטני להנות מכך שהוא כמעט באופן תמידי מנסה להשיג את תשומת הלב דרכה

shay08

New member
../images/Emo26.gif

baby baby when we first met i never felt something so strong you were like my lover and my best friend all wrapped in one with a wribon on it and all of the sudden when you lead i didnt know how to follow its like it shocked us from under your ground and im now im hardly i feel so empty and hollow and ill never give myself to another the way i did to you dont even recognize the ways i did with you its going to take a miracle to bring you back and your wthe one to blame and now i feel like ohh youre the reason why im thinking i dont want to smoke no cigaretts no more i guess its what i get for wishfull thinkiong should of neverlet you end on the door next time you wanna go on leave should just let you go on and do it kuz now i use it like i please its like i checked into rehab

YugiBoy

New member
אפשר לשאול מה השיר הזה?

של בריטני? שיר שלה שעומד לצאת? או סתם שיר לא קשור?

little girl3

New member
שיר של ראינה שג'סטין כתב לה ואומרים שהוא כתב

תשיר על בריטני ונראה לי זה נכון ..

Kryptonite

New member
זה יום חדש, השמש שוב זורחת

ואבריל שוב מדברת על בריטני. זה כבר באמת יוצא מפרופורציות :X מה יש לה?! She’s married, she’s got a new album out and she manages to stay out of the tabloids. Unlike her counterparts Britney, Jessica and Lindsay, this Canadian chanteuse tells Cosmo Girl that it’s possible to have a thriving career while maintaing a personal life and staying out of the glossies. Avril on the tabloids: “Britney and Ashlee, they’re really exposed in the tabloids, but you can control that. With Deryck and I being two celebrities in Hollywood, we could be all over those magazines if we wanted to. Some people do that–they go to every red carpet event. [All that stuff] is kind of silly. I have a career. I only go somewhere if I really need to go.” Avril on knowing that Deryck was the one: “You just know,” she blushes. “I was in love with him and he was in love with me. I first kissed Deryck when I was 17, and I have been kissing him ever since.” "בריטני ושאלי, הן ממש חשופות בצהובונים, אבל אפשר לשלוט על זה. אני ודריק שנינו מפורסמים בהוליווד, יכולנו גם להיות בכל המגאזינים אם רצינו להיות. יש אנשים שעושים את זה - הולכים לכל אירוע עם שטיח אדום. כל הדברים האלה די מטומטמים. יש לי קריירה. אני הולכת למקום מסויים רק אם אני באמת צריכה." שתשתוק כבר, באמת יותר יפה לה.

הקנאה אוכלת אותה.

ונראה לי שגם הלכה לכיוון חדש במוזיקה שלה כמו נלי פורטדו [לא באותו סגנון מוזיקה] בעקבות בריטני. הסגנון הפאנק-פופ של גירל פרינד מסביר שהיא עושה קאמבק ושינוי מרענן במוזיקה שלה. כולה היתה מתה להיות בריטני. ההצלחה של בריטני מוציאה לה את העיניים.

היא אמרה דברים נכונים בסה"כ

-בריטני חשופה בצהובונים -בריטני מוזמנת לאירועים עם שטיח אדום -"יש לי קריירה..." טוב,זה אולי לא כ"כ נכון.כל הציפיות שהיו ממנה אחרי UMS ירדו אחרי האלבום החדש.

Shiri from the block

Active member
נו אז? מה רע בלהיות חשופה לצהובונים? לדעתי זה לא דבר רע. רציני. תמיד אומרים שכל פירסום זה פירסום טוב.. וחוץ מזה, טוב זה יהיה קצת חפירה אבל זה משהו שדי מעסיק אותי בנושא.. ראיתי את הסרט "אמריקה מאוהבת" עם קת'רין זיטה ג'ונס ועוד כמה שחקנים, ושם קת'רין היא שחקנית שהיא ובעלה (שהוא גם שחקן) נפרדים. עכשיו המנהל שלהם הוא זה שמפרסם כל מיני לכלוכים וכאלה בצהובונים בשביל לעניין את הקהל בסרט שייצא להם. קיצר אתה מבין? אי אפשר לדעת אם אולי חלק ממה שכתוב שם זה משהו שקשור לחברה שלה שעושים את זה בכוונה בשביל לשמור עליה בתודעה.

Brit22k

New member
היא באמת מדברת רק מתוך קנאה !

היא לא מעניינת אף אחד ! כנראה שהיא מצלטמת בעירום כדי שיכתבו עליה אבל גם זה לא עזר לה ... כי בתמונה רואים שהיא לא שלמה עם ההחלטה שלה וגם רואים שהיא לא מרגישה בנוח עם הגוף שלה! עליה ועל בעלה בכלל בקושי ורושמים.... אפילו על החתונה שלהם בקושי והיה כתבה קטנה ! אז היא מחפש פרסום והכי קל לה זה לרדת על אנשים שיותר טובים ממנה ! היא מרימה את האף שלה יותר מידי והיא חשה את עצמה מלכת המוזיקה !

YugiBoy

New member
ממתי יש לה בעל../images/Emo35.gif היא סיימה תיכון ביכלל../images/Emo35.gif

למעלה