עדכונים 10/7

YugiBoy

New member
אני יודע

שזה שם תואר. אני השתמשתי בזה כסלנג... כמו שאומרים "את נריאת פצצה" לא מתכוונים לזה שאת נראית כמו פצצה... ובכל מקרה... השיר ליסן, הוא הרבה יותר עוצמתי...מאנפייפול תנו לה להשתפשף...

Kryptonite

New member
ממש יובל המבולבל

"אדיר" הופך לסלנג כשאתה משתמש בו לתאר משהו שאי אפשר למדוד, כמו שהייתה לך חוויה טובה ואתה אומר "היה אדיר". קול כן ניתן למדוד (באוקטבות, נפח וכו') אז אדיר חוזרת להקשר המקורי שלה, שזה גדול. בכל מקרה אין מה להשוות בין היכולות של ביונסה לריהאנה. אני אישית מאוד גם אוהב את הקול של ריהאנה, יש לה קול מיוחד לפי דעתי.

YugiBoy

New member
כן אבל גם אני

לא יכול למדוד את הקול שלה... אז השתמשתי בזה... לפעמים, גם לא על כל אות שיוצאת מהפה אני חושב אם זה יכול לחזור לשמעות המקורית וכל זה... אתה יודע... פשוט כתבתי חח (=

YugiBoy

New member
אי אפשר לבדוק דבר כזה...

בכל מקרה... לא את ולא אני מומחי תואר שני במוסיקה או בפיתוח קול... מה שאני אומר זה עובדות שלדעתי הן נכונות, ומה שאת אומרת, כנ"ל. באמת לא צריך להתווכח..

SuperShiro

New member
בטח שאפשר לבדוק דבר כזה, ונכון

אני לא מומחית בעיניני מוזיקה, אבל אני די מבינה בדברים האלה, ואני גם קוראת אודות הנושאים האלה המון. אי אפשר להגיד "עובדה שלדעתי היא נכונה" כיוון שעובדה זהו דבר מוצק שלא ניתן להתווכח איתו, בניגוד לדעה. העובדות הן, כמו שצחי אמר, שאת ריהאנה לא ניתן לשם באותה השורה עם וויטני, סלין, מאריה וכדומה כיוון שאין לה את איכויות הקול הפנומנליות שלהן יש - זו עובדה [היא גם לא ממש מתקרבת לאיכויות האלה] זה לא משהו שאני קבעתי, אלו הן העובדות בשטח. שוב, במקום להתווכח איתי אתה מוזמן להריץ חיפוש באינטרנט אודות האיכויות הווקואליות של ריהאנה ולהיווכח שאני צודקת. ושוב, אתה מוזמן לחשוב שיש לה קול יפה/נדיר ומה לא - אבל קול אדיר ועצום אין לה, זהו לא דבר שנתון לדעה.

YugiBoy

New member
הבנתי

שמותר לי לחשוב שיש לה קול יפה חחח ועכשיו גם הבנתי למה את מתכוונת כשאת אומרת יכולות אדירות... כנראה שלא ממש שידרנו על אותו הגל... באינטרנט אני אמצע רק דעות של אנשים. כשאמרתי "עובדה שלדעתך היא נכונה" הכוונה הייתה, שאנחנו לא באמת מקצועיים מספיק כדי לקבוע, ולכן הוספתי את ה'דיעה'. מה שכן, בשירים שלה כרגע, לא רואים יכולות לקול עוצמתי ומלא שיכול להגיב לגבהים,פשוט כי היא לא שרה כאלה... ולפי הקול שלה אני מאמין שהיא יכולה להגיע, אבל זה פשוט יחריש את האזניים כי הקול שלה מאוד חד... יכול להיות שכשהיא תתפתח (עם ההתפתחות וההתבגרות משתנה הקול, וזה יכול להשתנות לה גם אחרי קטע נפשי חזק או הריון) .... לסיכום כמו שאמרתי, כשאני התכוונתי קול אדיר, זה לא היה למה שאת התכוונת... טוב מה זה משנה.. לאן זה כבר יכול להוביל אותנו .... נסגור את זה בלחיצת יד חחח (= ובמובנים שאת מדברת עליהם את גם צודקת.

tali44

New member
לאיימי לי יש קול אדיר../images/Emo99.gif

למשל ב- Sweet Sacrifice היא עולה עם הקול שלה שחבל"ז, ובעוד הרבה שירים... לא ככה?

נגיד שיש לה קול אדיר...

היא אף פעם לא הצליחה מ מ ש שים לב שבחופש שעבר יצא UNFAITHFUL שנחרש קשות אבל אחריו,לא היו לה שום להיטים מצליחים ולא שמעו ממנה בכלל. וזה מה שהולך להיות בקיץ הזה עם UMBRELLA. בקשר לרדיו- תמיד טענתי שכל אלה בתעשייה שיורדים על בריטני,מפחדים ממנה פחד מוות. זה נשמע מצחיק,אבל האמנים האלו באמת מפחדים על הקריירה שלהם. ריאנה יודעת שהשם שלה יימחק בשנייה שהסינגל הבא של בריטני רק ידלוף אז היא צוחקת עלייה כדי להרגיש ביטחון. נ.ב. בכלל,לצחוק על בעיות של מישהו זה הדבר הכי נמוך ועלוב שיש.

YugiBoy

New member
לא כל כך נכון...

שמעי... היא סיימה להוציא סינגלים לאלבום הקודם שלה, היא לא נעלמה, היא התחילה לעבוד על האלבום הבא פשוט, והתוצאות עכשיו... היא לא מכונת סינגלים..... הסינגלים שלה, לא משנה איזה, נטחנים כמו לא יודע מה, אם זה אמברלה, אנפיית'פול, SOS, PDR, או האחרים.... לריהאנה אין מה לפחד מבריטני אנחנו לא בשנת 2001, וגם אם כן, מקסימום היא תהיה מקום 2 בפלייליטס...(ריהאנה) לא מה שיהרוס לה את החיים....בריטני , תאמינו או לא, כבר לא נחשבת לדבר הכי גדול הבא, הכי מאיים והכי מפחיד על כל התעשייה... בריטני נחשבת אחת שאוטוטו מוציאה אלבום חדש, היא תישתחל לפלייליסט כמו גדולה ותפציץ.... כל פעם מישהי אחרת בטופ.... סתם מיותרים כל הדיונים האלו לדעתי... סתם מריבה מיותרת...

xtina 4 ever

New member
חחח טוב.../images/Emo210.gif

מישהי פה למדה קצת יחסי ציבור, ומישהי פה מנסה לרכב על השם "בריטני ספירס". אני חושבת שזה בסדר. ממילא היא תיעלם אחריי האלבום הזה כשבריטני תחזור.

Upgrade U

New member
סתם רוצה צומי.

נראה שהיא נפתחה הרבה בזמן האחרון (תרתי משמע).

חכו שבריטני תחזור...

ישכחו מי זאת ראינה בכלל והמטריה שלה... ואז היא באמת אינשאללה תחזור לקונכיה שלה..

קצת..

כי אם זה נכוןן מה שהיא אמרה.. מה היא חושבת שהיא יותר טובה מבריטני?אם בריטני לא הייתה עוברת את כל מה שהיא עברה...אף אחד לא היה זוכר אותה בכלל ובריטני הייתה עוקפת אותה בכל המצעדים... חוץ מזה שריאנה לא עברה חצי ממה שבריטני עברה בחיים שלה ובכלל במוסיקה..

למעלה