עדכונים 10/7

Britney Style

New member
בריטני יצאה למסיבה עם כמה חברים בפאה ורודה

כן כן היא הורידה את התוספות והפאה ממש מכוערת
נמסר שהיא עזבה את המסיבה מוקדם. שאר התמונות כאן

0rin

New member
../images/Emo210.gifהיא נראית ממש מתוקה כזאת!!

הפאה הזאת מצחיקה אבל מוסיפה ..חח

Britney Style

New member
../images/Emo207.gif שמעתם את השיר החדש של ניקול?

(הסולנית של הפסויקט דולס) היא מוציאה אלבום סולו (כאילו עד עכשיו היא לא שרה לבד
) וזה הסינגל הראשון לדעתי באלבום הבא של בריטני יהיה שיר או שניים באותו סטייל http://www.hernameisnicole.com הייתם רוצים לשמוע את בריטני בכזה שיר? אני חושב שזה אחלה בשביל האלבום רק לא בשביל סינגל. אז מה אתם אומרים?

אממ..

חחחחחחחחח סינגל ראשון לאלבום סולו שני התכוונת.. אבל יש לה קולל מדהים לניקול.. אם יהיו לבריטני שיר כזה באלבום זה יהיה נחמד..אבל לא בכל האלבום..

זה שיר של פרחות.

"אני אעשה מה שתאהב,אני אעשה מה שתאהב..." נכון שבריטני גם מעבירה דברים בוטים לפעמים,אבל לא בכזאת צורה זולה. ההפקה גרועה-עניין ה'אזעקות' כבר ישן והבתים לא מופרדים מהפיזמון בכלל.

Britney Style

New member
ואת בריטני שומעים אימו

מה נסגר
וגם בריטני שרה הרבה יותר בוטה, השיר הזה ממש peanuts בשבילה. ההפקה בת זונה ואם השיר היה בביצוע של בריטני הוא היה הרבה יותר טוב מ:Showdown,'Early Mornin & Brave New Girl בתור שיר לאלבום זה יהיה אחלה בתור סינגל על הפנים

SuperShiro

New member
Showdown ממש מגניב, Early Mornin' פשוט

לא מופק טוב, הרימיקס שלו מאלבום הרימיקסים גורם לו להשמע הרבה יותר טוב [מצויין למען האמת
]. את Brave New Girl אני ממש אוהבת, שיר מגניב כזה. אני לא כל כך מבינה למה כולם שונאים אותו
קיבלת את המסר ששלחתי לך?

Britney Style

New member
כן עכשיו ראיתי../images/Emo24.gif

ואת כל השירים שציינתי אני אוהב במיוחד גם את הבי סיידים של ITZ אני אוהב בכלל ITZ הוא שלמות
אבל אם היינו שומעים את השיר של ניקול בביצוע של בריטני אני בטוח שכולנו היינו מתלהבים ולא מקשקשים שטויות על אזקות ופרחות

SuperShiro

New member
יופי../images/Emo3.gif

אממ אני חושבת שכרגע לא משנה איזה שיר היינו שומעים בביצוע של בריטני כולנו היינו מתלהבים
העניין הוא שהשיר הזה הוא לא שיא המקוריות ואני מאוד מקווה שבריטני, כמו תמיד, תביא איתה משהו מיוחד ושונה

tali44

New member
נכון, הרימיקס של erly morning פשוט מצויין!

וגם הרימיקס של breath on me יותר טוב מהשיר עצמו לפי דעתי. וגם אני ממש לא מבינה למה הרבה שונאים את- Brave New Girl זה אחלה שיר!!

EM לא מופק טוב? ../images/Emo12.gif

אחד השירים הכי חמודים באלבום. הוא גם ממש מתמצת את כל תקופת הPARTING שלה ואת כל התחושה והאווירה שהיא מנסה להעביר בITZ. אני גם מתה על הפיהוקים שלה כשהיא אומרת - passed out on the couch I'm yawning
אבל אין מה לומר שהרימיקס באמת מעולה ועושה חסד לשיר :] *שומעת תוך כדי
* so I said what the hell, let's go got up, got on the dancefloor hooked up with a guy named Joe when the music was fast and slow but what happend next? guess oh you don't wanna know!

למעלה