עדכונים 10/7

xtina 4 ever

New member
טוב? חח אני לא נראית טוב.../images/Emo210.gif

בפעם הראשונה מזה הרבה זמן, היא נראית מצויין!!!!!!!!!!!!

xtina 4 ever

New member
היא*../images/Emo210.gif

ושימו לב- היא אפילו התלבשה נורמאלי! זהו, נגמרה תקופת ה..סדינים או מה שזה לא יהיה. D:

Britney Style

New member
אוקיי שיניתי את הדעה שלי

הקעקוע של השפתיים ממש חמוד ^_^ (תגדילו)

SuperShiro

New member
בריטני לא יכולה לעמוד תחת המטריה של ריהאנה

Rihanna disses Britney Ok she(Rihanna) was just on the radio and the guy asked why she titled her album GGGB? And she was like "Well its not like I went crazy and shaved my head, I just wanted ppl to know I'm coming out of my shell."
תרגום אתמול [שלשום], ריהאנה התארחה בתוכנית רדיו והמראיין שאל אותה מדוע היא קרה לאלבומה Good Girl Gone Bad? והיא ענתה, "טוב זה לא כאילו השתגעתי וגילחתי את ראשי, רק רציתי לתת לאנשים לדעת שאני יוצאת מהקונכייה שלי [נפתחת]." ממש חומד של אדם
אני בטוחה שהיא ובריטני חברות מאוד טובות כך שהיא יודעת בדיוק מה עבר על בריטני.

../images/Emo4.gifיאוו איזה "נשמה"..

תמיד ידעתייי שהיא מכשפה לא קטנה...האמברלית הזאת... עדיף שתסתום את הפה שלה..

candyheart

New member
גם אני לא מבינה את השם...

מתי היא הייתה Good Girl? היא לא שרה באלבום הקודם שיר שלם על איך היא בוגדת בחבר שלה שוב ושוב? ממש מלאכית קדושה זאת.

עדידי15

New member
זה רק שיר!../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

וחוץ מזה ני יו כתב את השיר הזה. זה לא שהיא כותבת את השירים שלה או משהו כזה.

candyheart

New member
וזה השם של האלבום...

כל העניין הזה הולך ביחד... ואני סתם צוחקת,זה לא באמת מפריע לי...לא שמה עליה בכלל.

עדידי15

New member
סתם אחת../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

עזבו לא צריך להתייחס לכל פוצה קטנה.

Invisible Boy

New member
../images/Emo45.gif

ההצלחה עלתה לה למוח שהיא חושבת פתאום שהיא יכולה לרדת על אומנים הרבה יותר גדולים ממנה.

עדיף שתחזור לקונכיה שלה...

לריאנה יש קול מגעיל ולא חזק..אם תקשיבו טוב היא שרה כאילו היא רועדת אז בכל הקליפים שלה היא הולכת על מוטיב החשפנות ופרצופי הייחום שאלו הדברים היחידים שמחזיקים אותה היום.

YugiBoy

New member
אממ

לדעתי ריהאנה לא צריכה לדבר מעל הפופיק שלה, אבל יש לה קול אדיר... מה שכן, אי אפשר לדעת מה היא אמרה ומה היא לא.. אחרי שבריטני כתבה 666 על הקרחת, ניסתה לרצוח מישהו בהופעה, ניסתה להתאבד, ניסתה לרצוח את התינוק שלה, וכל הדברים שהיא לא באמת עשתה.... אתם יודעים שלפעמים מסובבים לגמרי מה שאנשים אומרים
בכל מקרה אני ממש עצוב שהיא אמרה את זה, אם היא אמרה. גורם לי להעריך אותה פחות.

SuperShiro

New member
לריהאנה אין קול אדיר. לביונסה יש, לריהאנה ממש

אין. כל הדברים המגוכחים האלה שאמרו בריטני [למרות שכרגע המצאת חלק
] כבר הוכחו מספיק פעמים כלא נכונים, ואני בטוחה שריהאנה שמעה גם על כך שהם אינם נכונים אם היא טרחה לשמוע תקרית הקרחת. ריהאנה צריכה להישאר במקום המתאים לה ולא לדבר על דברים בהם היא לא מבינה. We're not asking for too much.

YugiBoy

New member
חחחח

"אם היא טרחה לשמוע על התקרית"... גם מי שמאוד לא רוצה לשמוע עליה שמע.... בקשר לקול שלה, טעם וריח. אני לא אומר שמה שאמרו על בריטני נכון, חס וחלילה... חח אני יודע ששום דבר לא נכון, אני אומר: אנחנו יודעים כמה העיתונאים יצירתיים, כמה הם יודעים לעווט כל מילה של -לא\משנה\מי- לזוועת עולם, אז בואו לא נשפוט..... באמת שאני לא רוצה להתחיל לשנוא מישהי סתם... אם היא באמת אמרה את זה, אז מה אני יגיד לכם.. לא שהיא אמרה משהו רע על בריטני... אבל השימוש בדוגמא מעצבן. אז קיצר, אם היא אמרה את זה באמת, בדיוק כמו שזה כתוב, היא באמת צריכה לקחת את המילים שלה בחזרה ולהתנצל...

למעלה