עדכונים 10/7

SuperShiro

New member
קול אדיר זה לא טעם וריח, אלה עובדות. קול יפה

זה טעם וריח. היא כן אמרה משהו רע, וזה בכלל לא היה במקום מצידה. אם לא יודעים, לא מדברים. היא אמרה את זה בבטחה בראיון ברדיו, בריטני בטח לא תדע מזה וריהאנה בטח לא תתנצל. למרות שהיא צריכה להתנצל וללמוד להישאר בשקט לפעמים

YugiBoy

New member
קול אדיר זה טעם וריח.

אדיר = תואר... ואני בוחר לתאר משהו לפי דעתי. אני יודע שזה ממש לא היה במקום וגם אמרתי את זה... סה"כ בריטני לא הייתה שפויה באותה התקופה... אבל עכשיו הכל בסדר איתה... כולנו יודעים בדיוק למה היא הייתה אבודה, כל מי שקרא את המכתב שלה

SuperShiro

New member
אדיר זה לא טעים וריח כיוון שאדיר בדרך כלל

מתאר יכולת ווקואלית [כן, בטח טעיתי באיות של המילה הזו]. היכולות הווקואליות של ריהאנה הן לא אדירות. אפשר להגיד שהקול שלה יפה/מדהים/מרגש וכדומה, אבל באדיר רצוי להשתמש פחות
זו הנקודה שלי.

YugiBoy

New member
אין תואר כזה

"אדיר" זה סלנג... אדיר זה עצום\גדול\כובש... אני חושב שהוא כזה... שמעתי המון שירים שלה ויש לה קול ממש עצום... תשמעי , תכלס את לא אובייקטיבית אחרי מה שהיא אמרה... אני פשוט אוהב אותה זה הכל... כמו את כריסטינה, את נלי ואת כל השאר... לא נראה לי שיש זמר\ת כלשהו שאני שונא......... אולי מייקל ג'קסון... אבל הוא לא זמר
(סתם....חח)

YugiBoy

New member
בתור מעריצה של בריטני

את אמורה לדעת שלא כל מה שאומרים בתקשורת זה אמת...

SuperShiro

New member
בטח שאני אובייקטיבית. על פי כל מדדי איכויות

הקול לריהאנה אין לא קול אדיר ולא קול עצום. זה ידוע, ואם זה עוזר, גם אני שמעתי לא מעט שירים שלה. לביונסה יש קול עצום, לוויטני יוסטון יש קול עצום, למראיה קארי יש קול עצום, לריהאנה אין. שוב, אתה יכול להגיד שיש לה קול מדהים/מרגש/יפיפה, אבל עצום ממש לא. כיוון ששוב, במוזיקה משתמשים בתארים הללו לתאר איכויות קול מדהימות, דבר שלריהאנה אין. אתה מוזמן לבדוק ולשאול "מומחים" בעניין אם אתה לא סומך על דבריי
דרך אגב, אם מייקל לא זמר, כנראה שאין לנו זמרים בעולם בכלל

YugiBoy

New member
לדעתי..

העוצמה של הקול שלה יכולה עם פיתוח נכון גם לעבור את ביונסה... . חכי היא רק ילדונת... (= בכל מקרה אין טעם להתחיל לדבר על ריהאנה בפורום בריטני....

SuperShiro

New member
אבל זה לא עניין של דעה. הקול של ריהאנה

הוא פשוט לא קול אדיר ועצום. פיתוח קול מלמד את האמנים להשתמש בקול שלהם כמו שצריך, ומקסימום יכול להעלות את האיכויות שלו בחצי אוקטובה [כן, בטח גם טעיתי באיות של המילה הזו]. ריהאנה, גם עם פיתוח קול, לא תגיע לחצי מאיכויות הקול שיש לביונסה - זו עובדה ואין סיבה לנסות ולהתווכח איתה, עם כל אהבתך לריהאנה.

YugiBoy

New member
מה הקשר

להתווכח...ריהאנה יכולה להגיע לעוצמות של ביונסה... את לא יכולה לדעת מה היכולות שלה ע"פ שירים... (ת'אמת שגם אני לא) כי הם לא משקפים את היכולת האמיתית.... ופיתוח קול יכול לשפר את הקול הרבה יותר מחצי אוקטבה...תלוי גם באיזה מצב הקול שלך...

SuperShiro

New member
ריהאנה ל א יכולה להגיע לעוצמות של ביונסה וזו

עובדה. במקום להמשיך ולהתווכח איתי אתה מוזמן לבדוק את העניין עם מי שאתה רוצה ולהיווכח שאני צודקת. אתה מוזמן לחשוב שלריהאנה יש קול מדהים/מהמם/מרגש/יפה, אבל עצום הוא לא, והיא לא מסוגלת להגיע לעוצמות של ביונסה, זו עובדה. פיתוח קול לא יכול לפתח את הקול ביותר מחצי אוקטובה כיוון שהקול שלך נמצא במצב מסוים כאשר אתה נולד איתו, ואת הקול הזה ניתן לפתח עד לרמה מסוימת התלויה ברמה בה אתה כבר נמצא. במקום להמשיך ולהתווכח איתי באשר לטיב הקול של ריהאנה, תבדוק בעצמך ותיווכח שאני צודקת.

Britney Style

New member
דעתי

לריאנה יש מבטא יפה בקול היא באה מהאיים הקרביים (משהו הזוי כזה) והמבטא שלה ממש יפה מעבר לזה הקול שלה לא עצום ולא אדיר ולא בטיח. ואם כבר ההשוואה לביונסה תשמעו את LISTEN של ביונסה ואת Unfaithful של ריאנה ביונסה ממש שרה את השיר וריאנה סתם צווחת למיקרופון.

SuperShiro

New member
../images/Emo45.gif תודה רבה../images/Emo3.gif

קול יפה אולי יש לה, אדיר ועצום הוא ממש לא [על בסיס עובדתי
].

Kryptonite

New member
../images/Emo45.gif

המילה "אדיר" זה לא סלנג, זה שם תואר. Oo זה בא לתאר משהו גדול/ענק/גדול מימדים וכו', משהו שהקול של ריהאנה בפירוש - לא. היא ממש לא עומדת באותה שורה עם כל הזמרות הגדולות כמו מאריה, וויטני סלין וכו'.

למעלה