עדיין בדיון

זה לא פרדוקס

תפקידו של האינדקס הוא לאנדקס כרכים ועמודים אחרים ולא את עצמו זה כמו בבחינה אמריקאית עם ארבע תשובות ואז ה- כל התשובות נכונות ואז ו - אף תשובה איננה נכונה מובן שה ' לא כוללת את עצמה ואת ו וכך נכון לגבי ו'

ailag

New member
לא ממש

בפרדוקס הגדירו שמה שאתה אומר לא נכון. בפרדוקס יש בספריה אינדקסים, וכאלה שמכילים גם אינדקסים. בד"כ אומרים את זה במפורש. האינדקס הספציפי הזה מכיל אינדקסים שאינם מכילים את עצמם.

mili999

New member
נוסיף עוד

וזה סתם לקטע ובגלל שהשרשור לא קופץ. 1 - לזכות בתחרות הלוזרים. (מי יותר לוזר מי שניצח בתחרות או מי שהגיע למקום שני גם בתחרות הזאת, לפרטים לפנות למר שמעון פרס). 2- חינוך לדמוקרטיה. ובדמוקרטיה הכונה היא לא לשלטון עם, אלא לתת לאדם לחשוב מה שהוא רוצה מבלי לשטוף לו את המוח ולכוון אותו להחלטה על אורח החיים המתאים.

פרדוקס השרשור

ככל שנוסיף יותר הודעות השרשור ירד יותר למעלה ולא יעלה לתחילת העמוד האין זה פרדוקס ? אולי באמת כדאי לגנוז את השרשור ולהתחיל מבראשית. רק אם ידעתי מי התחיל אותו - זה היה עוזר לי

זה כמו שפעם

פעם מישהו שלח לי קובץ ב ZIP מכווץ. אבל לא היה לי winzip אז הוא שלח לי winzip מכווץ ב ZIP

עוד פארדוקס אחד מעניין

נסתכל על המספר הטבעי הכי קטן שאי אפשר להגדיר בפחות מעשרים מלים בעברית. אבל בעצם, כרגע הגדרנו בדיוק את המספר הזה על ידי "המספר הטבעי הכי קטן שאי אפשר להגדיר בפחות מעשרים מלים בעברית", והגדרה זו מכילה פחות מעשרים מלים!

../images/Emo63.gifפרדוקסים בספרות

הגדרה מילונית: paradox, statement that appears self-contradictory but actually has a basis in truth, e.g., Oscar Wilde's "Ignorance is like a delicate fruit; touch it and the bloom is gone." Many New Critics maintained that paradox is not just a rhetorical or illustrative device but a basic aspect of all poetic language.

נו דיי!! ../images/Emo46.gif

לא נימאס לכם כבר מהשירשור המעצבן הזה? אולי תיתנו הזדמנות גם לשירשורים אחרים שממתינים למטה ואף אחד לא מתייחס אליהם? משתמש

2_be

New member
לא להתעצבן ../images/Emo24.gif

חוץ מזה שכולם בפורום תמיד מגלגלים את העמוד עד קצהו כדי לקרוא הכל
המשך יום נעים

../images/Emo20.gif פרדוקסים באומנות

מפל המים של אשר הוא פרדוקסלי מבחינה גיאומטרית מצורף קישור (יש בעיה להעלות את התמונה) http://www.wapol.org/down/images/escher_waterfall.jpg

תגידו, לימדו אתכם מה זה "פרדוקס"

זה ממש מצחיק, אני קורא בשירשור הזה לא מעט סיפורים שאין שום קשר בינם לבין המילה פרדוקס... פרדוקס הוא משהו שנראה לפחות במבט ראשון כדבר "לא הגיוני"! למה שרשמת כאן אין שמץ של קשר למושג פרדוקס! אנשים כאן סתם רושמים שטויות שבכלל לא קשורות לשירשור הזה, כנראה צריכים להסביר לאנשיםכאן מה זה פרדוקס כי נראה שהרבה כאן לא ממש מבינים מה זה וחבל. משתמש

להלן הגדרה מילונית לפרדוקס

Paradox 1. A seemingly contradictory statement that may nonetheless be true: the paradox that standing is more tiring than walking. 2. One exhibiting inexplicable or contradictory aspects: “The silence of midnight, to speak truly, though apparently a paradox, rung in my ears” (Mary Shelley). 3. An assertion that is essentially self-contradictory, though based on a valid deduction from acceptable premises. 4. A statement contrary to received opinion.

למעלה