סשן פורומי 10/6/6

בארס

New member
כמובן שה"מפתח" הוא

המשמעות הנכונה של המילה 'מזון' :) ולא אני לא הולך להכניס אותה למילון המונחים ;)

חחחחח

אני כנראה משתמש באינטואיציה שלי לדברים טריויאליים מדי... ועל זה יש לי.. איך לא.. סיפור על הפעם הראשונה ששיחקתי trivial pursuit. אבל.. המממ.. חשבון חיצוני? האם באמת מישהו ירצה לשמוע כזה סיפור שולי?

לא לפי ההסבר של מוטי

לא משנה לי מה תחשבו עליי, ואני לא פוחד מכם (בהקשר הזה בלבד!) אבל אני מתחשב במוגבלות שלכם

מוטי ש

New member
כן,יא מוגבל! :)

אל תעשה לי חשבון פנימי עכשיו ותחשוב לעצמך,"מי זה האפס הזה שיקרא לי מוגבל?"..:)

מוטי ש

New member
לא

פעם אחרונה:) המילה הראשונה זאת הגדרתה: צמרת, פסגה, שיא, קצה עליון; צמרת העץ, ענפים עליונים, ענף עילי, קצה עליון בעץ. אדם כמוך שרוצה להאמיר בהתפתחותו חייב לגלות זאת..:) ומילה השנייה,היכן היית מטייל כאשר היית ילד,נו,להיכן היו לוקחים אותך לראות את הפריחה באיזשהו עמק....:)

מוטי ש

New member
אמרתי ליד עפולה.....איזה עמק

אתה עובר בדרך לעפולה ואילו הרים נמצאים לא רחוק משם?..נו..נו.. באמת ניסיון אחרון...:) טוב אגלה לך לפחות את השם הראשון:אמיר...עכשיו תגלה את שם המשפחה.

מוטי ש

New member
טוב,חברה,

אי אפשר לדבר על התפתחות ללא קצת מאמץ מודע,מבלי להפעיל את המוח...:) אני אקח על עצמי את החלק הזה מהיום והלאה בסשנים..:) יאללה,אני פורש,אתה היית כמו תמיד חתיכת גאון,בדיחה קוסמית איכזב קשות,אבל הוא יקבל ממני עוד הזדמנויות בעתיד הקרוב..:)

חחחח

לא הבנתי האם טעיתי לגבי השיר עם אדם קם בבוקר? ועל זה אקבל תשובה אולי כשאתה תקום בבוקר? שן, קשת ענן

השיר

נכתב על דב"ג? (בן גוריון) שר אותו שלמה ארצי כמדומני. השם של השיר הוא לא אותו משפט? חחחח אולי

מוטי ש

New member
אוי,אתם מאוד מאכזבים

מוטי נותן כרגע דוגמא לסוג של חשבון פנימי,משום מה נראה לו שאנשים חייבים להתאים את עצמם לציפיות שלו וכו...:)

כי בא בן אדם

ואמר שהוא יכתוב מאמר על סמך הדברים שנאמרו ואז חשבתי, רגע אחד.. יכול להיווצר הרושם שמדיטציה היא תרופה לפוביות. מודעות והתבוננות בתחושות חזקות של דחייה. מה שבפועל עשוי להיות בדיוק ההיפך

Sambodh Rana

New member
כמה דברים

א. זה שבא בן-אדם ואמר שיכתוב מאמר, לא אמור לעניין אותך יותר מדי... (אני הבן-אדם
) ב. מדיטציה שתעשה כיאה - (כיאה!!) אכן יכולה להיות כלי להפטר מפחדים , ואני דוגמא לכך. ג. לפני שאני כותב מאמרים אני בודק הרבה וחוקר הרבה ורק אחר-כך כותב , אז זה שמשהו נכתב לא אומר שהוא ייכנס... ד. אשמח להערות נוספות ה. אני אראה לכם מאמר אחר שכתבתי ואשמח לביקורת (לא בסשן, אלא בעמוד הראשי של הפורום)

למעלה