סשן פורומי 10/6/6

מוטי ש

New member
וואלה,

אז גם אתה מותנה,הודה באמת! :) תאר לעצמך איך הרגשתי כאשר הסתובבתי כמו דרקולה קטן כמה ימים עד שתיקנו לי את השיניים,יש לך מושג איך זה השפיע על התדמית העצמית שלי?..:) וגם צחקו עלי,קראו לי "שיני זהב"...:) אז האם על זה אלך לראות את המונדיאל או אם במשחק שכזה לא תתנקם נפשי(נו,נו,באיזה מקום בתנך נאמר משהו דומה סכימטית ובידי מי:)

בארס

New member
מוטי

אני בקושי קראתי איזה פרק בתנ"ך לפני הבגרות שלפי דעתי עברתי בקושי. אני לא ממש מותנה עם נושא הכדורגל זה סתם משעמם אותי בדרך כלל, חחח אבל לפעמים נושבת איזו רוח ואני צופה.

מוטי ש

New member
גם אותי זה משעמם,אז מה...:)

אבל אני סוג של פסיכולוג בגרוש וכדי לא לעצבן את האחרים,(חשבון חיצוני שלפעמים מתחלף בחשבון פנימי:)אני מעצבן את עצמי כדי לאתגר את עצמי..:)

אני גבר-גבר

הטלוויזיה מסובבת, כך שאני עושה מולטי-טסקינג ולכן גם יכולתי להבטיח השתתפותי ולא להבריז הפעם. לא נראה שמישהו אחר כאן מלבד שובט.. כלומר roi, מתעניין ואגב, זאת הערה סקסיסטית! יש הרבה בחורות שאוהבות כדורגל (השד יודע למה! ואיזה שד? הבודהיסטי!) ויש הרבה בחורים שלא מבינים על מה כל המהומה, ביניהם אני מניח בבטחון מסוים 90% מחברי הפורום מצב רוח מצוין. אז בסוף סטינג כן הזמין אותך למלון?

alissa

New member
מה רע בסקסיסטיות?

מוסד הפמיניזם פשט את הרגל מבחינתי. סקסיסטיות זה מגניב
. אז זהו שסטניג מציק לי פה (עוקב אחרי הנשימות ותנועות הצוואר שלי - קצת אובססיבי הבחור), בגלל זה אני כותבת בהפסקות. אני מוכנה להתפשר על כדור סל ורק בפיינל פור.

את יודעת כמה סוגי פיינל פור יש?

השיר הכי פופולרי שלו העוקב אחר נשימותייך, נהוג לחשוב שהוא שיר אהבה, ויפה שלא נפלת בפח - זהו שיר קנאה אובססיבי מהסוג הפסיכופטי

alissa

New member
../images/Emo13.gif טרחתי להקשיב למילים

אם לא מקשיבים למילים, נופלים בקטע של המלודיה הרכה והרומנטית. אבל יש יותר גרוע - המבלבלים בין אובססיה לאהבה. תתפלא, אבל שמעתי את השיר די הרבה פעמים (חתונות וזה) בהקשר רומנטי. האוהבים האובססיבים משוכנעים שהם אוהבים והנאהבים בוכים אח"כ שהאהבה חונקת ושורפת. אולי אני אכתוב שיר שמתחיל ככה: אם זה חונק ושורף - זו לא אהבה. אתה מוזמן להמשיך.

כנ"ל גם

mad about you יש גם כמה שלו שהמסר שלהם הפוך לחלוטין set them free נגיד טוב.. להמשיך..רגע..אוקיי... אם זה חונק ושורף זו לא אהבה אם זה טוב רק על תנאי תבוא אכזבה

barak001

New member
מכירים את השיר הגאוני הזה?

"Fortress Around Your Heart" Under the ruins of a walled city Crumbling towers and beams of yellow light No flags of truce, no cries of pity The siege guns had been pounding all through the night It took a day to build the city We walked through its streets in the afternoon As I returned across the field's I'd known I recognized the walls that I once made I had to stop in my tracks for fear Of walking on the mines I'd laid And if I built this fortress around your heart Encircled you in trenches and barbed wire Then let me build a bridge For I cannot fill the chasm And let me set the battlements on fire Then I went off to fight some battle That I'd invented inside my head Away so long for years and years You probably thought or even wished that I was dead While the armies are all sleeping Beneath the tattered flag we'd made I had to stop in my track for fear Of walking on the mines I'd laid And if I built this fortress around your heart Encircled you in trenches and barbed wire Then let me build a bridge For I cannot fill the chasm And let me set the battlements on fire This prison has now become your home A sentence you seem prepared to pay It took a day to build the city We walked through its streets in the afternoon As I returned across the fields where I'd once played I had to stop in my tracks for fear Of walking on the mines I'd laid And if I built this fortress around your heart Encircled you in trenches and barbed wire Then let me build a bridge For I cannot fill the chasm And let me set the battlements on fire

כן

וזה גם השיר סולו היחיד שלו שהגיע לראש מצעדי הפזמונים, מפתיע לא? ועוד פרט פיקנטי, היתה בחורה בהופעה שהחזיקה שלט, מצד אחד כתבה אולי "סטינג תעשה לי ילד" ומהצד השני ביקשה את השיר הזה. אבל לא קיבלה

barak001

New member
../images/Emo6.gif

אני בטוח שהוא הצליח לקרוא את השלט במהלך ההופעה וגם להבין אותו...:) הייתי בהופעה שלו בארץ לפני 12 שנה בערך. היה טוב. האמת, מפתיע שזה הגיע לראש מצעד הפזמונים, כי זה שיר קצת אזוטרי...

alissa

New member
את השיר היא לא קיבלה

אולי את הילד כן?
את זה אתה לא יכול לדעת. השיר אכן גאוני ומלא עומק ומשמעויות נסתרות. הבריטים האלה... בכלל, שהייתי באמריקה שמתי לב לעובדה מעניינת. כשמניתי את כל האומנים הטובים , המוכשרים ביותר והמשפיעים באמת, הם היו או קנדים או בריטים. מעטים מאוד אמריקאים. coincidence?

בארס

New member
נראה לי שכדאי

לנסות ולהגביל את הסשן לשעתיים כדי שיתרכזו בו "הכוחות" אבל לא בטוח.

נראה לי בן-אדם

שממילא המשתתפים הקבועים (אם אני כלול) הם אותן דמויות בודדות, ובדרך כלל לוקח איזה שעה רק להתחמם ובכלל, מה עם הפולסים המפורסמים? טוב, לא יודע אם יהיה סשן רביעי. ואשמח למילה העברית!

בארס

New member
אתם אנשי ה"מילה" כאן בפורום.

לי אין שום בעיה עם המילה סשן. לגבי הדמויות הקבועות ...זה לא אומר כלום, באופן תיאורטי "היד נטויה". אבל בהחלט יש מה לשקול בקשר לנסיון הזה של הסשן מצד אחד יש לו השפעות חיוביות מסויימות ומצד שני גם השפעות לא כל כך חיוביות. לא הייתי עוסק בניתוח ההשפעות האלו ע"ג הפורום עצמו, כי כמו עם מוטי, גם לניתוח עצמו יש השפעות. באופן עקרוני אני חושב שזה אחלה רעיון (לא רק לפורום שלנו) באופן קונקרטי...מן הסתם זה תלוי בחברי הפורום. כך או כך...הביקור ה"עונתי" שלי בפורום מתקרב אל קיצו לא "מחר" אבל מתישהו בקרוב. :)

עוד משהו

there is so much יש גבול למה שאפשר לדון בו לאורך זמן, בתקופה קצרה יחסית. לכן לדעתי יועיל אם ייקבעו שני נושאים שמעניינים מספר רחב של אנשים מראש. נושאים שעדיין לא נטחנו פה בצורה זו או אחרת את הפרידה שלי ממך אני אגיד עכשיו - להתראות!

למעלה