סשן פורומי 10/6/6

בארס

New member
מי נגד מי?

בדיחי - תן לנו תקציר של המונדיאל הבא עלינו לא לטובה ולא לרעה כולל 'מי ינצח?'. :)

אתה רוצה חזון מיסטי או רציונלי?

כי במונדיאל הקודם הצלחתי לשלב את שניהם יפה
הפעם השילוב עדיין מוקדם מדי בשלב הזה "אבל זוהיר, מי הבקיע למי?"

בארס

New member
מי החזקות

אותן קבוצות שהיו מאז ומתמיד? צרפת, ברזיל, גרמניה, איטליה ?

אכן

גם ארגנטינה (שברגעים אלה מובילה 2:0 על חוף השנהב האיכותית - פשוט שתיהן הוגרלו ל"בית מוות"), גם אנגליה (למרות שהיא תמיד מאכזבת) אני אוהב לבחון את הצד המנטלי של ה"קבוצה", ובדרך כלל החזקות מנטלית הן השורדות. גרמניה וברזיל הן כנראה החזקות ביותר, מה שהוכח במרוצת הדורות ונשאלת השאלה, בסגנון הניסוי עם הקופים והזץ החשמלי.. האם הם למדו אחד מהשני את החוסן המנטלי גם מבלי שהיו צריכים להתנסות בעצמם? (כלומר גם הצעירים הבלתי מנוסים למדו בתת-מודע)

בארס

New member
שאלה טובה

אבל לדעתי יש כאן גם עניין של גנטיקה והשפעות של המקום על האדם. פתאום אני נזכר שכשהייתי בצבא היה אצלנו איזה מילואימניק דוס ושוחחנו על "מוצא האדם" (בעיקר היהודי ;) ואני טענתי שבטח היהודים בגולה התערבבו על ימין ועל שמאל עם המקומיים כי ברור שהיהודים הרוסים נראים כמו רוסים והיהודים האתיופים נראים כמו אתיופים וכן הלאה. הבן אדם (אפרופו יחזקאל) היה מזועזע ושלל את הגרסא שלי לחלוטין הוא אמר שהיהודים כמעט ולא התערבבו עם בני המקום אז שאלתי אותו אז מאיפה העיניים המלוחסנות והעור השחום??? הוא אמר שעם הזמן המקום משנה את האדם כלומר...האדם מסתגל למקום שהוא נמצא בו ומשתנה...משהו בנוסח התיאוריה של למארק. לך תבין.

שלום לכם

בדיחי בלבלת אותי כתבת סשן פורימי ולא היתה לי תחפושת אז לא באתי בזמן..

הייתי כל השבוע בבית

כשיצאתי קצת ביוםחמישי לאיזה שעה זה היה נראה כמו לצאת מאיזה סרט .. או להיכנס אליו.. והיה לי שקט מדהים

alissa

New member
אהלן ושבוע טוב, מבורך ומשופע באור

יש לי מצב רוח מצוין. תגידו, בדיחי,ברק , בארס, מוטי...אין לכם איזה מונדיאל לראות?

מוטי ש

New member
מונדיאל?

אל תפחידי אותי עם המילה הזאת,מאז ששברתי את שתי השיניים מכדור רגל כאשר הייתי ילד אינני מסוגל לשחק יותר את המשחק הזה,כל שכן לראות אותו :) הנה לך התניה עמוקה,שאינני רוצה לשנות בכלל,לפחות לא כרגע..:) מה יצא לי מזה? :)

בארס

New member
אני פעם באתי לבעוט

בכדור...ובעטתי באיזה מוט ברזל קטן שבצבץ לו מהאדמה ואני כמו שאתם בטח יודעים, כשאני בועט זה בכל הכוח :) אבל הייתי שוער מהולל דוד שלי אימן אותי לזנק אל הכדור גם כשיש זכוכיות על הרצפה. נו...באר-שבע, שכונה קשוחה P:

למעלה