אני מסכים חוץ מהעניין של התאריך
יציאה,אתה יודע שזה לא ריאלי. כמה שגם אני הייתי רוצה שנעשה את זה ככה,אין מה לעשות,אתה לא יכול להפקיר את החיים שלהם,גם אם הם בחרו בכך. הרי גם בנאדם שבוחר להתאבד לא מאפשרים לו זאת.אני לא חושב שיש פתרונות חוץ מפינוי. אם לא פינוי תהיה שם מלחמה עם הרוגים ואז בכל זאת נצטרך להיכנס ולך תדע עוד איזה גורמים ייתערבו במה שיקרה שם,וגם נחטוף כמובן ביקורות ממדינות זרות,בקיצור אין מה לעשות אי אפשר להשאיר אותם ולתת לעניינים להתחמם שם,צריך לפנות כמה שזה מעצבן. ולא נגעתי אפילו בשאלות המוסריות של הבחירה בתאריך יציאה,כמו למשל האם יש להורים בעלות על חיי הילדים שלהם להשאיר אותם שם ולסכן את חייהם כשצה"ל לא מגן עליהם? עולות עוד הרבה שאלות דומות,כמה שהפיתרון שהצעת נשמע טוב הוא נאיבי ולא ריאלי. לכל השאר,בייחוד לך קטי,את לא מספיק רצינית שאנהל איתך ויכוח,זה כמו שאנסה לשכנע פעיל חמאס שכולו שנאה למה הוא צריך לאהוב אותי,אני מוותר ואני מעדיף לא להיכנס איתך לוויכוח כמו שאמרתי את אטומה וקיצונית ואת חיה יותר מדי מקלישאות של כהנא ומהטלוויזיה אז אין לי מה לדבר עם אחת כזאת.אני לא בא לפה לשנות דיעות קיצוניות אני מעדיף לנסות לשכנע בנאדם הגיוני עם דיעות שאני לא מסכים איתן לנטות יותר לכיוון שלי וכמובן ללמוד מאחרים ואולי להיפתח לדברים שונים,בשביל הדיעות שלך אני יכול להוריד עוד סרטי תעמולה של כהנא אז לא תודה. גם הבחור עם הניק שדומה לשלי,מצטער אבל השאלה שלך כ"כ לא קשורה ולא אותו דבר בכלל שפה אני מנחש שתוכל להבין לבד מה ההבדל בין טרנספר הערבים לזה.