סרט חובה לכל חייל

KatyRose

New member
זה בדיוק מה שאני לא מבינה

אם זה היו ערבים, כל הסרבנים היו פורצים בבכי. אפילו שלפי האידיאולוגיה שלהם בשקל המתנחלים חיים על שטחים על ערבים, אז מה? לגרש אנשים מבתיהם זה נורא, בלי קשר לעדה. כמו שכתבתי קודם בשרשור אחר- גזענות והפליה לטובה.

evilplate

New member
אני בן

וסליחה מה לעשות שאין לי לב למתנחלים.חבורת פנאטים שמשחקים בקקה,בגלל אידיאולוגיות של חצי שקל הם נאלצים לעזוב עכשיו,ואפשר לחשוב,למה שיהיה לב אליהם? הם מקבלים פיצויים ענקיים,לא זורקים אותם לרחוב הם כולה עוברים למקום יותר טוב ויותר בטוח,למה לרחם עליהם בכלל חסר אנשים לרחם עליהם בעולם?סתם סרט תעמולה פופוליסטי ועלוב. ודי להדביק על בנאדם ישר סטריאוטיפים,"אם היו ערבים וכו'",נכון אפשר לעשות סרט בדיוק כזה מהצד השני וגם אליו אתייחס בזילזול כמו שאני מתייחס לזה,סרטוני תעמולה לא שווים בכלל דיון. וזה שאני לא מת על מתנחלים לא עושה אותי אוטומטית ליקיר הערבים,חלאס עם זה.

KatyRose

New member
מה זה משנה פיצויים וכ"ו?

אתה יודע כמה נורא זה שמתנקים אותך בכוח מהמקום שגדלת בו וגרת בו?? אתה חושב שבית זה רק 4 קירות ותקרה? כל האנשים שאתה מכיר, הילדים שלך שגדלים במקום מסויים! נכון,אני לא הייתי מגדלת את הילדים שלי בין פצצות ליריות, אבל הם בחרו שכן. ובית הוא בית, לא משנה איפה. וכואב לעזוב בית (במיוחד להיות מגורש מבית) ולא משנה מי ישב על השטחים האלה קודם או הנסיבות הצורה וכ"ו. אה כן: ואני בעד ההתנתקות. (לא כי זה "של הערבים" אלא כי אני חושבת שהממשלה מבינה קצת יותר מכל הרעיונות היפים פה וכבר חשבה על זה קודם, וכי לדעתי אין ברירה אחרת ) אבל אני מבינה את לב המתנחלים, ולא אכפת לי אם הם גרים מצדי על השטחים של אבא שלי, עדיין היה כואב לי לראות אנשים מגורשים מבתיהם.

evilplate

New member
אם לא איכפת לך שהם היו חיים על

השטחים של אבא שלך אז באמת אין לי מה להגיד. אי אפשר להתעלם מהנסיבות לא משנה כמה את רוצה. זה כאב כשזה קרה בגרמניה בימי השואה,אז הנסיבות היו שנאה טהורה. היום כשהם רק עוברים לעיר אחרת,זה ממש לא מצליח לצבוט לי את הלב.במיוחד שאני לא מזדהה בשיט עם האנשים האלה,פנאטים גיזענים ופרזיטים.

KatyRose

New member
אתה קורא בכלל מה שאני כותבת?

אני בעד ההתנתקות. ב-ע-ד. מה שאומר שלדעתי כן צריך לצאת משם. אבל זה לא אומר שלא כואב לי לראות אנשים מגורשים מבתיהם. מה עם ילד בן 6 שמנותק בכוח מהבית והסביבה שבה הוא גדל? גם הוא פרזיט גזען? (העיקר שהם גזענים, אתה בכלל לא מכליל את המתנחלים כולם רק כי הם מתנחלים) כנ"ל גם לגבי השטח של אבא שלי. היה אכפת לי שהם חיים שם, אבל לא הייתי מתמוגגת מהנאה כשהיו סוחבים את התינוקות של המשפחה בכוח ומעיפים אותם מהבית שלהם קיבינימט.

evilplate

New member
אם הם יהיו בני אדם

ולא ירימו יד על החיילים הם לא יהיו צריכים לעוף בכח,אפשר לעשות את זה כמו בני אדם. וילד בן 6 כבר עבר מספיק שטיפה כדי להיות גיזען,אפילו בסרט רואים (ואין להם בעיה עם זה שהם ככה). חוץ מזה תמיד יהיו יוצאי דופן,אבל מתנחל זה לא עם או מוצא,שאי אפשר להגיד על כולם שהם ככה,זה בנאדם שמעצם היותו מתנחל רוב הסיכויים שהוא מה שאמרתי. אני קורא מה שאמרת ויופי שאת מסכימה על ההתנתקות,אני רק לא חושב שזה כואב או מרגש יותר מדי מהסיבות שציינתי.

KatyRose

New member
אני רוצה לראות אותך במצב כזה במקומם

אני רוצה לראות כמה אכפת יהיה לך כשאותך יעיפו מהבית (עוד מעט זה יקרה אל דאגה, הערבים יגיעו גם לבית שלך)

evilplate

New member
טוב לא יודע למה פתחתי איתך דיון

את קיצונית מדי ואטומה. ביי.

evilplate

New member
רק להוסיף

שימי לב שאת זאת שלא מתייחסת למה שאני כותב. את אטומה וממשיכה בשלך לא משנה מה כתבתי,תתייחסי בעינייניות להודעה ותפסיקי להיות קיצונית כ"כ,קיצוניות לא טובה לאף צד והערבים הרשעים לא יגיעו לבית שלי,לא לדאוג אני גם בתחומי ארץ ישראל כחוק.

KatyRose

New member
אני קיצונית ואטומה?

אתה זה שאין לו לב לבני אדם רק כי הם "מתנחלים" שים לב מי אטום יותר- מי שהולך בצורה עיוורת אחרי הצד שלו ללא טיפת אנושיות? או מישהי שמבינה את המצב כמו שהוא, מגלה אנושיות וכאב (אתה יודע, מתנחלים הם לא רובוטים. יש להם גם דבר קטן כזה שנקרא רגשות) אבל עם זאת מבינה את ההכרחיות של המצב. ואתה תמים חמוד, אם אתה באמת חושב שמה שהערבים רוצים זה רק שלום ואחווה. הם לא היו מנופפים בדגלי צלב קרס אם זה היה אחרת.

אני מצטער להגיד לך אבל היא צודקת

זה לא שאין לה לב אליהם בגלל שהם מתנחלים.. זה שלא מגיעה להם תשומת לב מיוחדת מעבר לכל בנאדם אחר בגלל שהם מתנתקים... צריך לצאת משם.. צריך ליצור ניתוק בינינו לבין הערבים.. אין שום צורך להתנחל שם עכשיו.... את רוצה להתכחש לזה תתכחשי.. זאתי עובדה.. אבל אי אפשר להצדיק את ההשארות שם לא ב "ארץ ישראל" השלמה... כי יש דברים שיותר חשובים מזה כמו שלום ובטחון ... ואותם אפשר להשיג רק ע"י הפרדה.... וגם לא ב"זה הבית שלי" כי ה3-4 מיליון שכל אחד שם מקבל זה מספיק בשביל לחיות חיים באותה רמה ואף גבוהה יותר...

KatyRose

New member
שנייה, אז אני צודקת או טועה?

כי מה שכתבת בהודעה ממש מההתחלה ועד הסוף מסכם בדיוק את הדיעה שלי אז למי אמרת "אם את רוצה להתכחש לזה תתכחשי?"

תלוי במה

אני חושב שהמתנחלים יותר חשובים מהערבים בגלל שאתה לא יכול לנסות לשמור על האוייב שלך (בגדול.. נכון ש30% מה אולי יותר רוצים שלום אבל הם אוכלוסייה שלמה) אבל אני חושב שזה ניסיון לרמות את הציבור להגיד שמפרים להם את הזכויות שלהם בזה שמעבירים אותם.. זה מקום שיש בו יותר ערבים.. הנוכחות היהודית שם רק מעצימה את הסכסוך.. אני בעד לתת להם לחיות שם בשקט.. ואם אז ייתקפו אותנו? אז באמת יהיה לגיטימי מצדנו להחזיר.. כי נתנו להם את הזכויות שלהם והם בחרו לנסות להלחם.... אבל את לא יכולה להשאר שם ביחד איתם ולצפות שמשהו ישתנה ... \:

KatyRose

New member
ושוב

אני ב-ע-ד ההתנתקות אני גם חושבת בדיוק כמוך ב100 אחוז... אבל זה לא אומר שאני לא מרחמת על האנשים שצריכים לעזוב את הבית שלהם... אז במה בדיוק אני טועה?

לא מבין את הסיבה שלך לרחמים עליהם

אבל אם זאת הדעה שלך אז את לא טועה..... ואין סיבה להתווכח על הרחמים עליהם... ברור שאף אחד לא ירצה לעזוב את ביתו סתם כך.. אבל א. הם מפוצים בסכומים לא נורמליים...אז כלכלית הם לא בדיוק יוצאים מסכנים ב. ההצדקה היחידה שעוד נשארה להם היא האמונה שאלוהים יעניק לנו את הארץ ישראל השלמה וזה יהיה חטא לוותר עליה... וזה מגוכח.. גם להם יש זכות קיום.. הם גרים כאן היום... אין מה לעשות נגד זה כרגע... וזה רק מעיד על העליבות של המדינה הזאת שעוד אין בה הפרדה בין דת למדינה כמו בכל מדינה מתוקנת... אז למה בדיוק הם מסכנים כל כך?

למעלה