סקר-יונתן:

תשובות.

1) לדעתי כלנית עשתה את הבחירה הנכונה (אני מקווה שהבנתי את השאלה...). היא החליטה להסגיר את עצמה לפני שמישהו אחר חשב לעשות זאת, והרגשות שלה הזכירו את אלו של ורדה - המצפון לא מאפשר לחיות עם הידיעה שניתקו בין אנשים את הקשר. 2) יפה עד סבירה+. 3) לדעתי היא דמות נייטרלית, היא מהווה השתקפות של דמויות אחרות (כמו סמדר, יונתן, שלומית...) אלא שלפעמים מעשיה מוקצנים יותר. היא מושכת תשומת לב ומוצגת כמישהי שתלטנית אך גם אוהבת ותומכת בכל מצב.

נכון!

1.נכון,מסכימה איתך,בהחלט.חבל שהיא נזכרה רק בסוף.......... טוב נו,זו טלנובלה,אני לא אקח ללב....... אבל,אתה לא חושב שסמדר הייתה צריכה לנהוג כמוה? 2.חחחחח אוקיי 3.נכון...........נראה לי שהיא הדמות הכי אמיתית בסדרה,לא?

yuli c

New member
תשובות לסקר כלנית

1. ההחלטה שלה טובה כי לדעתי היא לא יכולה להחזיק את גידי בשקרים וטוב שהיא הבינה שהוא כבר לא אוהב אותה כי אי אפשר לכפות על מישהו שיאהב אותך. 2. לדעתי היא לא יפה היא קצת חמודה. 3. לדעתי היא טובה כי כל מה שהיא עשתה נבע מאהבה לגידי.

pompii

New member
תשובות לסקר כלנית

1. יצאה ממש גדולה! סוף סוף הראתה לגידי שהיא באמת אוהבת אותו... 2. כן, לדעתי היא נראית הכי טוב מכל הצעירות בסדרה. אבל רונה ניראת יותר טוב, אני חושבת. 3. סך הכל היא טובה, הדבר היחיד שרע בה הוא שהיא אובססיבית וקנאית, אבל היא פסדר...

תשובות סקר כלנית...................

1. לדעתי היא לא היתה צריכה לוותר למאיה, לא מבין אותה. 2. אכן כן. 3. התחילה בתור דמות טובה נהפכה לרעה וחזרה למטוב כמו שאומרים.

Snitch

New member
../images/Emo88.gif תשובות- כלנית ../images/Emo88.gif

1. לדעתי זאת החלטה ממש אידיוטית. היא כנראה שתתה יותר מדי יין. למה לה לשדך בין גידי למאיה!? 2. לא יפה ולא מכוערת. 3. חכמה. היא הצילה את גידי הרבה פעמים, והחזירה אותו אליה בחוכמה רבה.

casperit

New member
כלנית

1.כל הכבוד לה! 2.מאוד הכי יפה בסדרה 3.רעה,אבל אני סולחת לה בגלל שהיא בסה"כ רוצה את גידי והיא מאוד צודקת שעד שהמאיה הזו הגיעה הם חיו חיים מאושרים ביחד... יעל

העקשנית

New member
תשובות לכלנית.../images/Emo68.gif

1.נבונה ואמיצה. 2.כן. 3.גם וגם.הטוב ניצח.

../images/Emo41.gif

1- טוב מאוד שהתוודתה על מעשיה, אבל חבל שמלכתחילה עשתה את מה שעשתה. 2- כן יפה מאוד-מאוד-מאוד-מאוד-מאוד-מאוד-מאוד-מאוד-מאוד-מאוד
3- דמות טובה כיוון שרק בסוף הטלנובלה תמיד מגלים את האמת על הדמויות ונראה שהאמת היא שהיא טובה.

תשובות.

1) לדעתי היקב מגיע לו, אך מכיוון שכל היקב מושתת על עקרונות כלכליים (ובנוסף כמה שיותר כסף), לא מגיע לו שאלכס ייתן לו את היקב. 2) לדעתי, סמדר הייתה צריכה לזרוק את דורון מוקדם יותר לטובת יונתן, שגם הרגיש אליה הרבה יותר מאשר דורון. הוא זה שמתכתחילה התאהב בה עוד לפני שהתאהבה בדורון - אך הזמן עשה את שלו ויונתן מאוהב במישהי אחרת. 3) לדעתי הוא עשה את הבחירה הנכונה, והויתור על היקב מוכיח על הדבקות במטרתו - להיות מה שהוא וללכת בעקבות הלב. רק חבל שסמדר לא איתו... 4) כן, משום שהוא ישיר, כן, לא נותן לאחרים להשפיע על דעותיו ובעל רצון לעזור (רק חבל שזה נגד סמדר, חבל, עם כישורים כאלו עוד יכל לצאת ממנו משהו...). 5) לדעתי הוא עשה את ההחלטה הנכונה (ראו סעיף 3). 6) יונתן הוא דמות טובה.

בחינה חיצונית=מראה חיצוני...

ולדעתי,יותן וסמדר יכלו להיות זוג מושלם! אבל מה לעשות שסמדר אהבה את דורון.......

yuli c

New member
תשובות לסקר יונתן

1. לדעתי לא מגיע לו היקב. 2. היחסים בין יונתן לסמדר פתטיים וטוב שהוא התבגר והבין את זה. 3. מבחינה מקצועית הסוף דווקא טוב בשביל יונתן רק חבל שלא הראו שהוא מעניק את היקב לדורון. ומבחינת אהבה היה עדיף שהוא היה נשאר עם גלית במקום הקטע הפתטי שלו עם אתי שלדעתי הייתה צריכה להשאר עם מיכאל. 4. כן למה לא הוא אמיתי ואפשר לאמר שהוא השתנה לטובה. 5. בקשר ליקב כן כי זה באמת לא מתאים לו ובקשר לאתי ממש לא לדעתי הוא היה צריך להשאר עם גלית. 6. הוא בסה"כ טוב. 7. וכאן המקום לציין שנתי רביץ הוא החתיך של הסדרה!!!

pompii

New member
תשובות

1. ברור שמגיע לו! 2.ליונתן מגיעה מישהי הרבה יותר טובה וטוב מאוד שהוא השתנה והחליט שהיא לא בשבילו! 3. כל הכבוד לא, הוא השתנה לטובה, והפך לנהיות מסחטן וילדותי לגבר מדהים ורגיש ומהימן. 4.דההה.... 5.דהההה.... 7. הוא נראה מצויין, הייתי משנה לו תספורת ומגלחת לו את הזיפים שלו.

עזית1

New member
תשובה סקר יונתן

ליונתן לא מגיע היקב היתה צריכה להיות פשרה משפחתית, שיחה משפחתית והיו מגיעים איתה להבנה, אבל קדמי לא יודעים לדבר אחד עם השני יונתן ראה בסמדר משהו לא מציאותי אהב את הסירוב שלה נמשל לאנטי שלה יונתן הפך מבחור פוחז לבחור מקסים יציב רגיש ושונה מההורים שלו יונתן שאחרי חמוד פתוח מוכן לעזור ומאמין בצדק ובאדם לא רק בגלל כספו יונתן עשה החלטה נכונה כי נפתחו לו העיניים והבין שהיקב אינו מטרת חייו יונתן הוא דמות טובה וחיובית בחלק השני ובחלק הראשון ניסה להיות מי שהוא לא!! מבחינה חיצונית יונתן נתי רביץ יפיוף אמיתי מלא חוש הומור היחיד שחייך באמת בסדרה

תשובות סקר יונתן ..................

1. לא, מגיע לי. 2. עכשיו הוא עם אתי אז מה זה משנה? 3. היה צפוי, ודי לא מציאותי. 4. לא מכיר אבל נשמע סבבה של בן אדם. 5. אכן כן. 6. שאלה מטומטמת. 7. אין תגובה.

אתה משעמם!

.......................... הכוונה היא לדעתך,בלי שום קשר לעלילה,תשכח לרגע שזו סדרה,ותן לדמיון שלך לזרום......

למעלה