סקר-יונתן:

סקר-אתי:

1.מי יותר מתאים לה:מיכאל או יונתן? 2.מה אתם אומרים על הדרך בה עזבה את מיכאל? 3.האם היא יפה לדעתכם? 4.מה אתם אומרים על השקפת עולמה האופטימית? 5.מה דעתכם על החברות שלה עם רונה? 6.מה דעתכם על ההחלטה שלה,לוותר על יונתן,כדי להגשים את חלומו?

סקר-גלית:

1.מה דעתכם על כל מה שעשתה ליונתן? 2.האם אתם מזדהים איתה? 3.האם היא יפה לדעתכם? 4.האם מה שקרה לה בסוף,הגיע לה? 5.האם היא טובה או רעה?

סקר-עמרם:

1.הוא יפה? 2.הוא טוב או רע? 3.מה אתם אומרים על ניסיונות השידוך שלו בין ענת ודורון? 4.האם הוא חבר מספיק טוב לדורון? 5.מה דעתכם על מה שהוא עשה לרונה בתחילת הסדרה?

יש כאן מישהו???????

הלו?????????.חוץ מא.י.צ ועזית........אף אחד לא עונה לי....... עכשיו בדיוק היה אמור להסתיים עוד פרק של "לחיי האהבה".......... זוכרים שהייתה פעם סדרה כזו?

לא משנה......חחח.....

עוד חודש אתם תשכחו כבר,זה בטוח.כבר הסברתי לכם את היחס שלי לסדרה,לא? צפיתי,אך לא הייתי מכורה,צפיתי תוך כדי גלישה באינטרנט אז לא יודעת אם זה נקרא צפייה......

עזית1

New member
לאורנית בטח ציניות...

פשוט העברתי את המחשבה לצורתה המוחשית!!!

סקר-אבנר:

1.מכוער או חתיך? 2.טוב או רע? 3.מה דעתכם על יחסו למאיה? 4.מה דעתכם על יחסו לגידי? 5.מה לדעתכם יקרה איתו עכשיו?

pompii

New member
תשובות לסקר אבנר

1. חתיך 2. רע,מניאק!!!!! 3. הוא רצה אותה רק בגלל הכסף שלה, הוא כל הזמן השוויץ בכסף שלה כאילו שזה שלו, והוא כמעט אנס אותה אז אם אתם זוכרים, אני במקומה הייתי משפילה אותו כל כך לפני כל החברים שלו שהוא לא היה רוצה לצאת מהבית חודשיים! 4. סתם חרא של בנאדם, מה אני יכולה להגיד, הוא ממש התגרה בגידי הייתי זורקת אותו מהבניין של היקב ומורחת אותו על הרצפה
5. יתעלק על מישהי אחרת.

עזית1

New member
סקר אבנר תשובות

אבנר לא מכוער אבל גם לא יפההההה אבנר סתם נצלן יחסו למאיה : מנצל את תמימותה שיהיה לו יותר נח מצא חן בעניו הכסף שלה יחסו לגידי זלזול על מנת להשיג את מטרתו מה שיקרה איתו ממש לא מעניני לא אהבתי אותו מהתחלה לא אוהבת טיפוסים כמו אבנר

Snitch

New member
../images/Emo88.gif תשובות- אבנר ../images/Emo88.gif

1. מכוער עם פוטנציאל. 2. רע. כל החיים שלו זה לחשוב על כסף ובילויים, והוא בוגד במאיה. 3. הוא דווקא היה בסדר אליה, אבל זה לא עזר לו... 4. הוא הגזים. 5. הוא יחיה במחסן המחבוא של רונה ויעבוד עם ספיר ב"מניקור של רחל"

העקשנית

New member
אבנר../images/Emo150.gif

1.חתיך אבל לא בדיוק הטעם שלי. לא אהבתי את התסרוקת של הליצן. 2.רע. 2.איום ונורא. 3.מגעיל.מקנא. 4.טוב-כבר ראינו.

../images/Emo41.gif

1- חתיך. אבל דוחה אותי. 2- רע ברור ככה הוא נתגלה בסוף הסדרה לכן זה הוא האמיתי. 3- זנזון מניאק סרסור חוצפן מטומטם מתלהב. 4- כל הלמעלה פחות זנזון וסרסור. 5- למי אכפת??

עזית1

New member
סקר עמרם תשובות

עמרם לללללללללא יפה אבל היופי זה לא הכל בחיים עמרם בחור בסה"כ חיובי רק הבעיה שהוא מלקט את השאריות ערם קרציה מצויה מה הוא מנדנד לדורון, כמו אמא פולניה עמרם חבר נאמן אבל ממש.... ההתנהגות שלו לרונה היתה מגעילה , אבל הכוונה שלו היתה טובה כי הבין שרונה מאוהבת בדורון

pompii

New member
תשובות לסקר עמרם

1. פחחחחחחחחח, הוא צב, צבים יפים??? 2. הוא טוב, הוא גם חבר טוב ונאמן. 3. נסיונות שווא, חבל על המאמץ...אבל יפה מצידו 4. כן, חבר ממש טוב. 5. שוב, הוא עשה את זה בשביל דורון וכמו שכולם עושים טעויות ולכולם יש סטיגמות גם לא היו אבל הוא גילה שהוא טעה והודה בזה.

r i p l y

New member
אז ככה!

1- הוא מגעיל(מותר לרשום ככה...?). 2- מגעיל 3-מגעיל 4-מגעיל 5- מה לגבי זה שהוא התחיל איתה ואתי ורונה בדיוק דיברו על החמור והוא הגיעה ואז הם צחקו.. אולי "בשבתות וחגים" יש לו תפקיד יותר אטרקטיבי..

../images/Emo41.gif

1- לא יפה. הוא לא מכוער בצורה קטסטרופולית.... אבל מכוער. 2- טוב. לא עשה שום דבר רע ובסה"כ רק במטרה לעזור ולהיות נאמן לדורון. זה ששכנע את גלית לא הכי שבעולם מתקטלג כמעשה רע. טוב בעצם כן. סתם ניצל אותה. המניאק!!! 3- אממממ... בסדר. מה שבא לו בעניין הזה. בסה"כ זה היה מעשה לא אנוכי ובניסיון לעזור, ואני מניחה שבאמת עזר איכשהו לדורון, בכך שעזר לו להבין מספר דברים. 4- כן טוב מאוד. 5- וואלק שחכתי מזה! הקטע הוא שלא הבנתי... הוא באמת רצה לבחון אותה בשביל דורון או שבאמת רצה לנצל אותה? בשתי המקרים חבל על הטראומה שעשה לה.

עזית1

New member
סקר גלית תשובה

גלית התנהגה בטפשות כלפי יונתן, לא הייתי עושה דברים כאלה אני לא מזדהה עם גלית, יש דרכים אחרות להשיג את אהובך ואם זה לא הולך עדיף לוותר גלית חתיכה אבל לא יפה לדעתי לאף אחד לא מגיע , אבל כשהאהבה נגמרת היא נגמרת ולא תמיד אפשר להציל, אפילו שמנסים גלית לא רעה פשוט מעדה ועשתה שטויות

yuli c

New member
תשובות לסקר גלית

1. לדעתי היא קצת נסחפה... אבל... יונתן הביא את זה על עצמו הוא התייחס אליה בצורה מגעילנ וגם בגד בה עם סמדר בקיצור זה דיי הגיע לו 2. כן היא מאוד אנושית. 3. מאוד יפה. 4. לדעתי לא כי היא באמת אוהבת את יונתן. 5. לדעתי היא טובה ואנושית.

למעלה