סקר-יונתן:

סקר-יונתן:

1.האם לדעתכם מגיע לו היקב? 2.מה דעתכם על היחסים בינו לבין סמדר? 3.מה אתם אומרים על מה שקרה איתו בסוף? 4.האם אתם אוהבים אותו בתור בנאדם? 5.האם לדעתכם הוא עשה את ההחלטה הנכונה? 6.האם הוא דמות טובה או רעה? 7.מה אתם חושבים עליו מבחינה חיצונית?

סקר-כלנית:

1.מה דעתכם על החלטתה של כלנית בסוף הסדרה? 2.האם היא יפה לדעתכם? 3.האם היא דמות טובה או רעה?

סקר-סמדר:

1.יפה או מכוערת? 2.טובה או רעה? 3.מה אתם אומרים על כל מה שעשתה מתחילת הסדרה ועד סופה? 4.האם אתם מסוגלים להזדהות איתה?

אתם מתכוונים לענות?

לא,כי התכוונתי להמשיך,אבל אני רואה שאין יחס......... אז לא צריך!

תשובות.

1)
. 2) לא צדיקה מושלמת אך גם לא בעלת רוע שטני. לפעמים מבצעת מעשים לא הוגנים כלפי אחרים אך הכל מגיע מעניין של רגש ולא תמיד רק מאינטרסים אישיים/כלכליים. מוסיפה גם קצת שכל לסידרה אך מן הצד השני מתח. 3) אני חושב שהיו מספר מעשים שהיא לא הייתה צריכה לבצע, אך מכיוון שהכל מגיע מתוך אהבה עזה כלפי מישהו אפשר להבין אותה. מה שכן, אהבתי את החוכמה שלה, הדייקנות, התעוזה, העוצמה והתכנון הקפדני. לא כל אחד יכול לדבוק במטרה כמוה
4) אני מסוגל להזדהות עם השתלטנות והקנאות שלה לאחרים.

אני מסכימה איתך שסמדר היא

היא הסדרה,ושבלעדיה הסדרה הייתה משעממת.היא זו שמוסיפה את הפלפל לסדרה,כל הסדרה כמעט סובבת סביבה....... אבל לא הייתי רוצה להיתקל באישה כזו במציאות......

סקר-דורון:

1.מה אתם אומרים על האדישות שלו? 2.האם הוא ראוי לדעתכם לרונה? 3.מה דעתכם על יחסו לסמדר? 4.האם הוא התנהג אל ענת בסדר לדעתכם? 5.האם הוא אבא טוב למאיה?

תשובות.

1) זה פשוט איום ונורא. אנשים עוזבים, נהרגים, משתלטים והוא - נשאר עם ההבעה המטופשת על הפנים. מה שכן, אני יכול להבין שלפעמים קשה לעכל ידיעות כאלו או אחרות, כמו הידיעה על מאיה שרצתה לעזוב - אחרי שכל המשפחה עזבה אותו, קשה לעכל דבר כזה. 2) לדעתי הוא ראוי לרונה (לסמדר יותר, אבל זה כבר עניין אחר...), משום שהוא אמנם לא בטח בה וניתק איתה את הקשר אינספור פעמים, אבל התנהגותה של רונה הצדיקה זאת - זו בעייה שלה אם היא מפירה הבטחות, אמון, ופועלת בניגוד לקשר שלה עם דורון ("זאב, זאב..."). 3) לדעתי הוא היה צריך להיות יותר רגיש, עדיין יש לו אחריות כלפי אשתו על הכתב, וגם כשהוא לא ידע על הפרות האמון שלה הוא התייחס אליה באדישות. ככה זה אנשי קריירה מוקצנים. 4) מי זו ענת? לא ממש התעמקתי בקשר ביניהם. לדעתי הוא לא היה צריך להיפתח בפני ענת, אולי הוא עדיין לא היה בטוח בקשר להחלטתו לעזוב את סמדר. 5) לדעתי הוא אבא טוב, הוא מונע ממנה סודות שהיא לא צריכה לדעת (שקרים לבנים), דואג לה לכל צרכיה ובעיקר - מתעלם מהרגשות שלה, לא מקשיב לה, מבטיח הבטחות ולא מקיים ופוגע בפרטיותה ואישיותה. פשוט אבא למופת, לא?

חחחחחחחחח

אבא למופת??????????????חחחחחחחחחחחחחח לדעתי הוא ממש התעלל בענת ביחס שלו כלפיה,היא לא אשמה במצב שלו......... וזה הוא שדחף את עצמו אליה......... הוא סתם טרטר אותה,לא?

עזית1

New member
סקר דורון

האדישות של דורון אהבתי דורון ראוי לרונה מאחר והוא באמת אוהב אותה ולפעמים הדרך לממימוש אהבה רצופה מכשולים רבים יחסו של דורון לסמדר ותרני מידי לאורך רוב הסדרה דורון לא התנהג לסמדר בסדר כיוון שמראש לא היה בשל לקשר אבל עשה זאת בגלל עמרם דורון לא היה אבא טוב למאיה הרבה שנים כמו הרבה גברים, וכשאמא שלה מתה לא ידע להתמודד עם מאיה, לאחר שהכיר את רונה גילה את עצמו השתחרר ומשם הדרך לקשר טוב ופתוח עם בתו יצא לדרך.

כן...................

מסכימה עם כל מילה בקשר לסמדר ומאיה....... אבל,האדישות שלו-עצבנה אותי לאללה!!!!!!!!!!!

עזית1

New member
אורנית

האדישות של דורון זה הקסם בצורת המשחק שלו, וזה מה שאהבתי

עזית1

New member
על טעם ועל ריח

עם זה אני לא יכולה להתווכח אבל אני חולה על דורון מה לעשות זה חז...ק ממני

סקר-רונה:

1.יפה או מכוערת? 2.באם היא גברית לדעתכן? 3.למי היא מתאימה יותר:לאלי או לדורון? 4.מה אתם חושבים על הקשר שלה עם מאיה? 5.האם אתם מצדיקים את בריחתה מהמשטרה? 6.האם יש בה רוע לדעתכם?

למעלה