סקר-יונתן:

pompii

New member
תשובות לסקר גלית

1. מה אני יכולה להגיד, שרפה לעצמה את הבטן והאשימה אותו, אין פטתי מזה, וזה הדבר הכי גועלי שבנאדם יכול לעשות למישהו שהוא אוהב 2. לא, ואף פעם לא הזדהיתי איתה, בחיים לא הייתי עושה את הדברים שהיא עשתה. 3. כן למרות שהיא דומה לציפור 4. שיונתן עזב אותה? כן, הוא לא אהב אותה...אין מה לעשות... 5. היא לא רעה ולא טובה, היא דמות מישנית כזאת, היא אנושית סך הכל, רעה כשצריך וטובה כשצריך...

העקשנית

New member
גלית ../images/Emo68.gif../images/Emo35.gif

1.מעשה של טרוף שאשה עושה כשכל עולמה חרב עליה. 2.כן ולא. תלוי במה. במסכנות של האשה הנבגדת, שנשארת לבד עם שני ילדים קטנים-כן. במה שעשתה-לא. בקשיים שעברו עליה כן. 3.כן.יפה. 4.מה קרה לה בסוף? שיונתן עזב אותה וויתר על היקב? לא מגיע לה. זה לא בגללה, זה בגללו-הוא לא אהב אותה יותר. 5.היא התנהגה אליו ברוע כשהפלילה אותו. אולי מגיע לה לא לחיות איתו.אבל-הוא זה שהפסיק לאהוב אותה והיא הייתה הקרבן של הנסיבות.אילו המשיך לאהוב-הייתה חיה באושר ועושר. היא גם וגם.

../images/Emo41.gif

1- ז*ו*נ*ה 2- קצת..... זה לא נחמד שאת מגלה שבעלך אהב מישהי אחרת כל השנים ובוגד בך ומזלזל בך... קצת מגיע לו מה שעשתה לו. רק למען השם למה רצתה לחזור אליו?? ככה היא סתם משפילה את עצמה! 3- כן מאוד אפילו 4- לא ממש. 5- בסוף הציגו אותה כנייטראלית אז היא דמות נייטראלית.

עזית1

New member
תשובה סקר אתי

לאתי מתאים יונתן ידעה איך להגיע אליו בפשטות ובחום וידעה לומר לו את המילים הנכונות במקום הנכון חכמה לא?? זה מה שגברים אוהבים הדרך שבה עזבה את מיכאל היתה הוגנת הרבה זמן עמדה לצידו ולא הבטיחה לו עתיד פער הגילים עושה את שלו אין מה לעשות, כשסיימה לעזור לו עזבה!! אתי לא יפה אבל חמודה מאד עדינה ושחקנית ממש טובה השקפת עולמה האופטימית, גרמה לה לחיות ברוגע ולהקרין רוגע לסביבה ובדרך זו השיגה את יונתן החברות שלה עם רונה אמיתית גם אני הייתי רוצה חברה כזאת ( אבל יש לי) ההחלטה לוותר על יותן היא אצילית , חכמה, הוגנת,וזה נובע מהשקפת עולמה האופטימית אהבתי את אתי שהיתה ישירה כנה ובלי הרבה תהפוכות

yuli c

New member
תשובות לסק אתי

1. מיכאל הם היו ממש זוג מקסים והוכיחו שאין משמעות לגיל רק חבל שבסוף היא הוכיחה שמה שהיא מחפשת זה עשירים חתיכים... 2. גם הדרך שלה לא הייתה הכי יפה זה מראה שהיא לא ראויה לו... 3. ממש אבל ממש לא 4. דווקא בעיניין ההשקפה היא חמודה בקיצור בזה היא אחלה. 5. מה יש לאמר... חברות ממש טובה. 6. זה מראה שיש לה לב ומצפון רק חבל שהיא לא הראתה את זה עם מיכאל...

pompii

New member
תשובות לסקר אתי

1. יונתץן, מיכאל זקוק למישהי בגילו ולא למישהי צעירה שרוצה להנות מהחיים ולהביא ילדים בעתיד. 2. לא היתה לה ברירה אחרת..... 3. היא בסדר הייתי משנה לה תספורת והגומה שלה בסנטר מעצבנת קצת 4. היא בסדר, וזה יפה, היא נחמדה, כנה ואמיתית ובגלל ההשקפה הזו יונתן התאהב בה... 5. אתי חברה נאמנה וטובה, הלוואי על כולן וכולם חברות כמו אתי. היא היתה איתה עד הסוף ברגעים הכי קשים שלה. 6. אני חושבת שזה מראה שהיא אוהבתאותו באמת.

r i p l y

New member
אוקי הנה...

יונתן עשתה בשכל שעזב אותו היא גם אמרה שמיכאל מנשק כמו דג. :))) הראו את המסיבה בגיא פינס. היא יפ? כן היא די יפה חמודה. רק ש כדאי להחליף מאפרת או מה שלא יהיה מה עשו לעיניים שלה. שמו לה איליינר ממש לא יפה..
חברה טובה- החלטה מטומטמת למען האמת. אולי הייתה צריכה לתפוס מהר את עמרם. סתתתםםםם

העקשנית

New member
אתי.../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gifנהדרת!

1. יונתן. 2.קצת בוטה, קצת אכזרית, קצת מהירה-אבל אולי עדיף כך מאשר למשוך זמן, לשקר-אמרה את האמת וזהו.עובדה שיכלו להשאר ידידים. 3.מאד יפה. גם פנימית. 4.אהבתי אותה מאד. 5.חברות נהדרת. הלוואי על כולן. 6.נפלאה-זוהי אהבת אמת. נתנה לו את האפשרות לבדוק את עצמו ואת אהבתו אליה. עובדה שזה עבד.ואני חושבת שגם בחיים זה היה עובד ככה.

../images/Emo41.gif

1- יונתן ברור הם באותו גיל. בהתחלה כשכתבת מיכאל חשבתי שאת עובדת עליי עד שנזכרתי שהיא הייתה איתו פעם. 2- לא נחמדה אבל עובדה שמיכאל קיבל את זה יפה, ולא (שוב) רץ להתאבד...
3- כן לפעמים תלוי האיפור, תאורה..... אבל יש לה נטיות כיעור. 4- כל עוד הולך לה בחיים כמו שרצתה וזה חוקי אדרבא. 5- חברות מושלמת כמו שצריך הלוואי עליי. 6- החלטה כמו שצריך.

עזית1

New member
סקר רונה

רונה בחורה מאד נאה רונה ג´אברית לא גברית מתאימה לפרסומת של רכיבה על סוסים וכו רונה מתאימה לדורון כמובן אין עתיד טוב עם עבריין הקשר שלה עם מאיה חם אוהב ופתוח רונה צדקה שברחה כי אם אין אני לי מי לי, והיא הרי נשארה לבד רוע אין בה רק טוב לב ורגש

יפה......

רכיבה על סוסים.........רעיון טוב!חחחחחח אבל את חייבת להודות שהיא קצת.......גברית.........

העקשנית

New member
רונה מתאימה לפרסומת של מים מינרלים

בגלל העיניים שלה והמראה. היא יכולה לדגמן גם בגדים. תלוי בסגנון. היא יפה אמיתי בעייני.

אין לי כוח...../images/Emo3.gif

את ממש מתישה עם הסקרים האלו...
בקצרה: 1. יפה עד סבירה+. 3. מתאימה יותר לאלי. 4. קשר הרבה יותר סביר מאשר הקשר בינה לבין דורון או הקשר בינו לבין מאיה. 5. אני לא מצדיק את הבריחה, היא פגעה באמון בינה לבין דורון, היא יכלה לחשוב איך למצוא את הפושע האמיתי גם במעצר ולתכנן הכל עם המשטרה. 6. כן, היא נוטה לבגוד באמון של הרבה אנשים, בנוסף היא מתפרצת לבתים של אחרים, שוכבת איתם ובסוף הם (היא ובעל הבית) מתחתנים! כל זאת על חשבון אשתו הקודמת של בעל הבית, שנאלצת בכל כוחה להחזיר אותו.

קושקוש....

אני לא מכריחה אף אחד לענות לי.ענית די והותר,זה בסדר חמוד,אתה יכול לנוח........ אבל מה עם כל היתר???????????????????(חוץ מעזית המתוקה).... אני רק מנסה למצוא דיונים,של "אחרי הסדרה"............ נו,כדי שיהיה לנו מה לכתוב פה,חוץ מ:"אני לא מאמינ\ה שזה נגמר!אני בוכה,אני בדיכאון,אין לי מה לעשות" קצת חומר למחשבה............ באמת מעניין אותי מה אתם חושבים על כל דמות ודמות.

yuli c

New member
תשובות לסקר רונה

1. ממש אבל ממש יפה הלוואי עליי 2. גברית??? יש בזה משהו 3. דורון 4. אחלה קשר היא באמת אוהבת את מאיה ודואגת לה. 5. זה לא שאלה של להצדיק אבל אני בהחלט מבינה אותה היא הייתה חפה מפשע ורצתה להוכיח את זה חוצמזה שהמשטרה ממש לא שיתפה פעולה והתנהגו אליה שם לא יפה ככה שלא הייתה לה הרבה ברירה... 6. בכל אדם יש רוע בכל אופן היא לא מראה את זה. :)

pompii

New member
תשובות לסקר רונה

1. יפה 2. לא ממש... 3. לדורון! ברור! 4. היא מקסימה למאיה, אמא מושלמת בשביל מאיה ובשביל כל אחת אחרת בגילה!!!
5. כן, היא עשתה מה שהיא הרגישה נכון ושיהיה לה בכיף, כל מה שהיא תעשה היא יודעת מה היא עושה
6. רוע? ברונה? אנחנו מדברות על אותה רונה?

תשובות סקר רונה....................

ועכשיו אני זורם... 1. איכס, שונא אותה!!! מגעילה אותי, שתסתפר. 2. רואים שהיא הולכת למכון כושר...יש לה שרירים כמו של מייק טיסון. 3. מתאימה לאלי. 4. ......... 5. בסופו של דבר אפשר לומר שזה השתלם לה גם אם אלי לא היה עוזר לה היא היתה יוצאת מזה. אז כן! 6. ברור, היא הרסה משפחה במו ידייה, בלי קשר - היא גם שקרנית.

למעלה