סקר-יונתן:

pompii

New member
לאורנית!

תודה על הסקר הנפלא! נהנתי מאוד!

../images/Emo51.gif לך שענית!

וששיתפת את כולנו בתחושותייך....... אני נשמעת מטומטמת נכון?חחחחח....... בכל מקרה,אני יכולה לארגן עוד כמה סקרים,אם אתם רוצים. וכמובן שגם אתם יכולים................... יש עוד מלא דמויות שעדיין לא זכו להתייחסות,וזה חבל מאוד(טוב,אולי לא ממש........) כמו:ענת,שלמה,אלי,מאיה,ספיר,גידי,אלכס,שלומית.......... האמת היא שאין לי מספיק שאלות טובות עליהם........ אה,ויש לי הבהרה קטנה:אם לפעמים נדמה לכן,שאני "נעלמת",ומפסיקה להגיב,זה לא כי אני מתעתמת,אלא כי אני מתנתקת כי מאוחר וצריך ללכת לישון...........(0אני עדיין ילדה)זו הייתה הבהרה שלא תחשבו שאני סנובית........ ועוד משהו:בשבוע הקרוב אני לא אהיה כאן הרבה בגלל שיש לי בגרות בהיסטוריה,אז,שוב:אני לא מתעלמת מכם,אני פשוט לא אהיה כאן,אז אל תכעסו אם אני לא עונה להודעות,טוב? ואני אוהבת את כולכם,ובבקשה אל תסגרו את הפורום!!!!!!!!!!!!!!!!

נגה,אני לא רוצה לריב איתך,

אבל בתור מתחילת השרשור,אני מניחה שזה היה מיועד אליי.......... אם את חושבת שזה מגעיל,אולי פשוט תתעלמי ולא תגיבי? למה להיות כזו רעה?

תתתתתתתתשובות לסקר: רונה!!!!!

היי...לא ראיתי את הבקרים היפים שלכם מקודם- סורי ומה סקר רונה בלי התשובות שלי??
אז הנה: 1.יפה או מכוערת? תשובה: תראו, לדעתי סופי צדקה ("רונה") אחת הבחורות הכיייי מהממות במראה שראיתי כבר מזמן בישראל. רונה או סופי (איך שבא לכם) לדעתי הצנועה פשוט יפיפיה!!! 2.באם היא גברית לדעתכן? תשובה:אויש...טוב, אני מודה שיש לה קצת איך נאמר? קשיחות אבל היא לא גברית, היא פשוט ג´אברית כזאת וזה הכל. 3.למי היא מתאימה יותר:לאלי או לדורון? תשובה: פחחח...ברור שלדורון!!! 4.מה אתם חושבים על הקשר שלה עם מאיה? תשובה: של רונה עם מאיה? אני בעד. למה לא? רונה טובה מאד בשביך מאיה, ומאיה רואה ברונה כאחות וגם כאמא- והם מאד חמודות ביחד, יש להם קשר טוב אז למה לא? 5.האם אתם מצדיקים את בריחתה מהמשטרה? תושבה: טוב..כעיקרון, לא היה לרונה הרבה ברירות, הא? אם היא לא היתה עושה את זה היא לא היתה תופסת את מי שהאשים אותה בפריצה, אומנם זה לא הכי טוב לברוח ממעצר אבל אני חושבת שתחת הנסיבות הללו, רונה נדחקה לפינה בכוח וזה מצדיק את הבריחה שלה. ויש לה ביצים גם!!! 6.האם יש בה רוע לדעתכם? תשובה: שאלה יפה! אמ...אני חושבת שברונה אין רשע, כלומר..לא רשע כמו בסמדר זה ברור. אבל, תגדירו "רשע" - בכל בן אדם יש יצרים "רעים"...זה בא מהטבע, אבל ברונה אין רשע ממש, היא בחורה טובה וכנה וישרה. קתם אוצתים רשע? תסתכלו על סמדר! סקר אחלה!!!

תשובות של סקר: סמדר (זה יהיה מעניין

אוקיי מוכנים? אז ככה: .יפה או מכוערת? תשובה: יעל הדר נראת בסדר דווקא, לא יפה במיוחד אבל לא מכוערת, חמודה. 2.טובה או רעה? תשובה: פפפפפפפפפפפפפפפחחחחחחחחחחחחחחחחח!!! עכשיו זה בדיחת השנה! מה אנו נראים לכם מטומטמים?! סמדר לא "רעה"- סמדר היא - סופר רעה! רעה? בואו נדבר על רע- סמדר היא שטן בת שטן, נחש..זה רוע! 3.מה אתם אומרים על כל מה שעשתה מתחילת הסדרה ועד סופה? תשובה: מה אני אומרת? שאני מאושרת על הגג שתפסו את הבת כלבה הזאת סוף סוף ושברוך השם תרקב בבית כלא עד סוך חייה העלובים!!!! זה מה אני אומרת. :) 4.האם אתם מסוגלים להזדהות איתה? תשובה: תגידו? אתם בסדר או מה?.... איתה רק בין לאדן יכול להזדהות!!!

casperit

New member
יונתן

1.כן אבל משהו כמו 6- אחוז ו40 אחוז לדורון. 2.זה סתם יחסים שמבוססים על סקס... 3.מגניב!!! כל הכבוד לו! 4.כן הוא דמות ממש מעניינת 5.כן! 6.טובה 7.חתיך (לא כמו יהודה חתיך יותר מבוגר כזה...) יעל

תשובות לסקר: דורון

1.מה אתם אומרים על האדישות שלו? תשובה: האדישות שלו פשוט נוראה!!! 2.האם הוא ראוי לדעתכם לרונה? תשובה: אמ...לא יודעת...האמת? לא כ"כ בגלל כל מה שהוא עשה לה ואיך שהוא מתיחס לדברים אבל הוא ממש הכי מצאים לה- והם נראים מצויין ביחד! 3.מה דעתכם על יחסו לסמדר? תשובה: שאלה מצויינת! אני חושבת שזה ממש זוועה שהוא מתיחס אליה בצורה הזאת שהוא סולח לה כ"כ מהר ושהיא מצליחה לסובב אותו..(גברים..).. בקיצור, לדעתי זה ממש קטסטרופה איך שהוא מאמין בה, נותן בה אמון... 4.האם הוא התנהג אל ענת בסדר לדעתכם? תשובה: האמת? לדעתי עמרם הזה סתם נדחף לענינים שלא שלא. אני חושבת שדורון כמו שהוא אמר לא היה מוכן לקשר הזה- הוא היה צריך לשים לזה סוף עוד בהתחלה במקום לתת לעמרם המפגר הזה לקבוע לו פגישות...אבל זה עיצבן את סמדר, וזה היה כיף לראות!! :) 5.האם הוא אבא טוב למאיה? תושבה: שאלה טובה. לא תמיד. בעבר כולנו יודעים שהוא היה אבא די כושל... בזמן האחרון הוא נעזה אבא יותר טוב ממה שהיה. הוא בסדר. לומד עם הזמן... תודה, באמת אחלה שאלות!!

תשובות לסקר סמדו´ש (אלא מי?)

1. פצצה, סתם אבל נראית בסדר במציאות היא נראית פחות טוב עם קוקו 2. היא רעה במובן הטוב :) 3. עשתה הרבה, בלעדיה הסדרה הייתה משעממת 4. כן, סתם ברור שלא אבל היא חמודה ובקשר לדורון הוא באמת אדיש בפרק האחרון למשל שורדה אמרה שסמדר רצחה את איריס אז הוא נשאר אדיש

אמירש

New member
יונתן

1. מגיע לו היקב, למרות שאלכס הזה סתם אידיוט, חושב שהוא ילד קטן ולא יודע לקבל החלטות, הוא היה צריך לתת לו מההתחלה את אתי ואת היקב. 2. זו הייתה תקופה של אי וודאות בחיים שלו, רק אחרי שהוא הכיר את אתי, הוא התגבר והתבגר בצורה כלשהי. 3. בסוף הוא יצא טוב, גם דחה את ניהול היקב וגם קיבל את אתי המתוקה. 4. אני אישית מאוד מעריך אותו, הוא בנאדם טוב ונחמד מאוד. 5. לדעתי הוא עשה את ההחלטה הנכונהף הוא עשה את מה שליבו ציווה עליו, ניהול היקב לא התאים לו ולעומת זאת אתי כן!!! 6. בהתחלה הוא לא היה כל כך טוב, הוא היה תחת לחץ עצום, אבל לקראת הסוף כמו שאמרתי מקודם הוא התבגר ותפס שכל. 7.

העקשנית

New member
תשובות.../images/Emo25.gif

1.לא. 2.פיתוי מצידה. 3.אחלה-לחיי האהבה! 4.כן. 5.בהחלט! 6.גם וגם. 7.חתיך.

למעלה