סקר-יונתן:

עזית1

New member
לאורנית לריב לא! אבל

אני אוהבת להתכתב עם איש יחסי צבור, ומה שיפה אצלו זה שהוא עקבי בדעתו, תכונה מעניינת קשה לשכנע אותו אחרת, בטח הוא חבר נאמן כמו עמרם!!!

חחחחחחחחחח

עמרם............חחחחחחחחח.......... יכול להיות! אבל אם הוא עקבי בדעתו,זה ברור שלא משנה מה תגידי לו,דעתו לא תשתנה!

עזית1

New member
לאורנית

איש יחסי צבור עקבי בדעתו זה כמו לדבר לקיר, אבל זה מה שיפה כל אחד מדבר לעצמו ואפשר לכתוב מה שרוצים תמיד התשובה שמגיעה זהה...

סמדר כן יפה לדעתי!

היא גם דמות מאוד חיונית לסדרה,למרות שהיא רעה...... אבל נכון,היא פסיכופטית......

yuli c

New member
תשובות לסקר סמדר

1. ממש אבל ממש מכוערת. 2. רעה. 3. אני חושבת שלא כי אני אישית לא הייתי מסוגלת לשקר כל כך הרבה.

pompii

New member
תשובות לסקר סמדר

1. באמצע.... במציאות היא לא משהו לדעתי.... 2. מה נראה לך??? ברור שרעה, כלבה, זונה, מניאקית, חלאה, תולעת, נחש! 3.במילה אחת- שערוריה אבל מה הייתי עושה בלעדייה.... 4. היא מאוד קיצונית במעשים שלה אז לא ממש אבל לפעמים ברגשות שלה כן.

חחחחח לא צריך להגזים!

טוב,אולי כן......... אבל היא לא עד כדי כך רעה.......טוב,האמת קשה לי לראות אותה בתור רעה אמיתית כיוון שזו רק סדרה,אבל אם נתעלם מהעובדנ שהיא רצחה,למרות שכמובן קשה לעשות זאת,אז נגלה שהיא רעה,רעה מאוד אפילו,אבל לא עד כדי כך.....

תשובות סקר סמדר....................

1. חמודה - יעל נראת יותר טוב (בגלל האודם). 2. רעה, ככה יותר מתאים לה. 3. חבל שהיא לא הצליחה בסופו של דבר. 4. אממ..לא.

Snitch

New member
../images/Emo88.gif תשובות- סמדר ../images/Emo88.gif

1. היא לא מכוערת. 2. רעה, אבל עם מניעים מובנים. 3. הכל היא עושה מתוך נקמה, קנאה או מתוך אהבה לדורון, כך שלפעמים אפשר להצדיק אותה. 4. בהחלט.

r i p l y

New member
אני מתלבטת לגבי תשובה 2.....

מממ אם היא טובה או רעה.... שאלה קשה מצריך דיון מעמיק וידע נרחב בתורת המוסר.

casperit

New member
סמדר

1.יפה 2.רעה 4.מגעילה, תככנית לא אכפת לה לדרוך על אנשים (אפילו החברה הכי טובה שלה) בשביל להגיע למטרה שלה. 4.לא,אולי קצת כי היא עושה את זה בגלל שהיא ממש ממש אוהבת את דורון אבל בחיים לא הייתי עושה כזה דבר זה מוגזם! יעל

העקשנית

New member
סמדר.../images/Emo46.gif

1.תלוי מתי.לא מכוערת. 2.היא הרעה בסדרה. 3.לפעמים כן,בגבול מסויים, מכיוון שהיא מייצגת את הרוע והאנוכי שקיים בכל בן אנוש,(בעצם-לא-אתם רק טובים-מכון?) אבל מגיעה עם זה לקיצוניות כמו לרצוח למשל-או להפליל שזה עובר את הגבול.

../images/Emo41.gif

1- יפה 2- רעה-רעה-מכשפה ז*ו*נ*ה דפוקה בשכל מטומטמת שתמות אמן! 3- ראו תשובה קודמת 4- לללללללללללללללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!לללללללללללללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה