סקר-יונתן:

r i p l y

New member
טוב אני עונה...

אני פתחתי את הספר ה נאור של לחיי האהבה בשבוע הספר ומה רואות עיניי? שמתארים שם איך שרונה נראית שהיא ג´ינג´ית יםפהפיה גבוהה ירוקת עיניים ודקיקה... טוב דקיקה היא לא... :) הקיצר היא יפה לדעתי. אפילו מאוד. אבל למרות שהבנתי שהדיעות אצל האנשים חלוקות חלק אומרים שהיא מה זה מכוערת.(כשצפיתי בסדרה בבית .) גברית.. מממ לא אבל יש בה איזו אנרגיה כזאת היא משדרת חוזק ולא שבריריות. הקשר עם מאיה בסדר היא משחקת מישהי מיוחדת ונחמדה. כן- טוב שברחה מהמעצר. לראות את שלמה הקבלי הזה כל יום זה ממש נהייה שחור בעינים.. :) אין בה רוע היא רק עשתה שטויות.

casperit

New member
רונה

1.לא מכוערת אבל לא מלכת היופי, היא בסדר... 2.קצת 3.לאף אחד מהם שתמצא לעצמה מישהו נורמלי! 4.מגניב, שץיהן נורא נקשרו אחת לשניה, זה מגניב שיש למאיה מישהי שהיא יותר כמו אחות גדולה מאשראמר שהיא יכולה לספר לה הכל. 5.כן, הם התעללו בה גאד דאמט! (אתם יודעים שהיא יכולה לתבוע אתם על עוגמת נפש ואז הם לא יהיו במצוקה כלכלית?) 6.לאאאא יעל

העקשנית

New member
רונה היפה../images/Emo68.gif

1. יפה.-יפיפיה! 2.לא גברית-אסרטיבית!(אם אסרטיביות =גבריות אז כן) 3.לאלי. 4.תחליף אם-או אחות.קשר של אהבה. 5.בהחלט-היא הייתה חפה מפשע! 6.יש אדם שאין בו רוע?על פניו אין בה רוע אבל היו רגעים של רצון לנקמה במי שפגעו בה, כולל חוסר הרצון שלה לסלוח לדורון שבא להתנצל. כפי שהיא הוצגה בסדרה-היא הייתה הטובה, לעומת סמדר-הרעה. ייתכן שבסדרה היא הוצגה כפייה הטובה והאמת שקשה לי ממש למצוא אצלה רוע-???

בקשר לרונה ול"רוע" שלה...

אז באמת אין בן אדם שאין בו רוע אפילו קטן וקטנטן....לפי דעתי המעשה שהיא עשתה ולא אהבתי אותו זה שהיא באה לבית של דורון בתור "מטפלת" ובזמן הזה שוכבת עם דורון... תחשבו על זה עם סמדר לא הייתה רעה עם סמדרר הייתה איריס... הייתם שונאים את רונה על זה שהיא באה והורסת...אז את זה לא כל כך אהבתי ותחשבו על זה!

העקשנית

New member
ון-אבל זה לא היה ככה.../images/Emo23.gif../images/Emo48.gif

היא ייצגה את הקדושה המעונה, את הקרבן, ובסוף יצאה כמו גדולה.

../images/Emo41.gif

1- נחמדה 2- מאוד-מאוד 3- דורון בוודאי אלי סתם מניאק 4- קשר טוב כיף למאיה שיש לה קשר כזה עם מישהי בכלל 5- אני מתלבטת בקשר לזה עד היום. העניין של החוק מאוד חשוב אבל אני חוששת שלולא עשתה זאת האמת לעולם לא הייתה מתגלה. בעצם אלי מרקו זה שהתוודה, אז האמת כן הייתה מתגלה. לכן פשוט אגיד שאינני מצדיקה והייתה צריכה להתאפק עוד כמה זמן בלי לחתום על הודאה. 6- לא. לא ראיתי אותה עושה משהו רע, אבל בכל אדם באשר הוא יש "רוע".

yuli c

New member
תשובות לסקר דורון

1. אין הרבה מה לאמר הוא אדם סגור ומופנם...יש כאלה... וטב שהוא השתנה... 2. לדעתי כן כי בסה"כ הוא אדם טוב וישר אז נכון שהוא עשה הרבה טעויות אבל הוא תמיד אהב את רונה הוא היה צריך להתגבר על כמה מכשולים... 3. בהתחלה הוא התייחס אליה יפה מאוד אבל אחרי מה שהיא עשתה לו עם כל השקרים על ההריון מינתן... ובכלל הוא לא אהב אותה אז היא צריכה להבין שהיא לא יכולה לכפות את עשמה עם כל מיני שקרים ובקיצור היחס שלו אליה היה בסדר גמור. 4. קודם כל ענת היא דמות פארודית למי שלא שם לב זה איזושהי בדיחה שעושים על בליינד דייט. לדעתי הוא לא היה מוכן שקשר והוא היה צריך להעף מזמן את ענת המעצבנת הזאת. 5. בקשר למאיה הוא עשה איתה המון טעויות... אבל אני חושבת שהוא הבין ושהוא אוהב את מאיה.

pompii

New member
תשובות לסקר דורון

1. האדישות שלו 120 פרקים השאירה אותי על המסך כל יום ויום, זה מה שעושה אותו כל כך מדהיםםםםםם, לא רק האדישות, הכל, הלבוש, התסרוקת, הקור רוח, האהבה לרונה, האהבה למאיה, הכל! קצת נשחפתי מהשאלה?...סליחה... 2. ברור, אין ראוי ממנו לרונה!!!!! לא כמו אלי מרקו שלמרות שהוא באמת אוהב אותה תראו מה הוא עשה לה, דורון אוהב אותה יותר מכל אחד אחר וראוי לה לחלוטין והיא ראויה לו! 3. הוא קצת משך את זה יותר מדיי...הוא היה צריך לזרוק אותה מהבית כבר שהיא שיקרה לו בקשר להריון! הוא היה קצת עיוור אבל מה לעשות, סולחים לו על זה שהוא דורון קדמי
4. הוא לא היה צריך להתחיל את זה מהתחלה, עמרם דחף אותו לזה, ולא היתה לו ברירה אז זה היחס שהיא קיבלה ממנו....הוא לא היה בשל למערכת יחסים חדשה וזה מה שיצא...וטוב שכך! 5. בהתחלה הוא הקשיב לסמדר קצת יותר מדיי והעיף את מאיה לניו יורק אבל אחר כך שהוא הבין שהיא בתו היחידה הוא אהב אותה עד אין קץ והיה אבא מקסים לדעתי.

r i p l y

New member
אוקי....

הוא די טיפש...-רונה הייתה יכולה למצוא מישהו יותר טוב...:) הוא ממש הקוקי מוקי של סמדר.. הוא כזה עיוור... סמדר מסובבת אותו והוא אוכל הכל. ...

casperit

New member
דורון

1.אממ (הוא אדיש נורא נורא נורא!!!!!!) 2.היא יכולה למצוא מישהו פחות אדיש?! 3.בהתחלה כשמאיה אמרה לו שהיא רעה הוא ישר היה צריך לזרוק אותה, כי מאיה היא הבת שלו והוא היה צריך להתחשב בזה אח"כ כשהוא החזיר את סמדר למרות השקרים שוב אותו דבר כשהוא כבר זרק אותה אז אממ כל הכבוד. 4.לא. 5.בהתחהל לא עכשיו הוא טיפה השתפר אבל הוא עדין נתן לה לישון עם מישהו שהוא כבר לא קטין... יעל

העקשנית

New member
דורון-../images/Emo150.gif

1.האדישות זה מעטה חיצוני כדי להסתיר את הרגשות הגואים שלו מבפנים. 2.לא ראוי לרונה בכלל. 3.יחס של אחד שאין לו עמוד שדרה.כפי שאמר-שלא יכול בלעדיה.אינטרסים?תלות? 4.כן ולא.ניסה להיות בסדר, כשראה שלא מצליח התנצל. מה יכל לעשות? הוא מוגבל מבחינה רגשית. 5.כן ולא. עובדה שהעדיף את סמדר על פניה והיה עיוור ומצוקותיה של מאיה. יותר לא מכן.

../images/Emo41.gif

1- האדישות זה חלק ממנו ומה שמדהים בגיל פרנק זה שניתן לראות רגש דרך האדישות. 2- ראוי ועוד איך בסה"כ אדם אוהב ונבון. 3- תמיד מאז ומעולם היה היחס הנכון. כלומר, כשידע רק על דברים טובים שעשתה התנהג כפי שצריך, אך כשידע את האמת היה בעצם צריך להחמיר עוד יותר. 4- אמממממ.... לא. בזלזול יותר מדי. פשוט חבל, פגע בה. 5- כן ולא. בסה"כ מאיה היא הדבר הכי חשוב לו בחיים כמו שצריך להיות, אבל לא היה צריך להכניס את סמדר לחיים מיד לאחר מות אמה, איריס.

עזית1

New member
תשובות סקר סמדר

סמדר ממש לא יפה סמדר רעה שטנית סמדר הניעה את גלגלי הסדרה ורק פגעה בכולם על מנת להשיג את דורוןהיא דמות שאוהבים לשנוא אני לא מסוגלת להזדהות עם פסיכופטית סורי

למעלה