סקר חורזים וכותבים!

נסיך.333

Well-known member
אם תשים לב אין שאם מאומה זולת סיסמאות. אפילו דוגמא אחת לרודנות תיאורטית כביכול ושאר מרעין בישין, לא תוכל למצוא בדברים. ככה זה אכן כששונאים. העובדות לא מעניינות, המציאות והאמת לא מעניינות. מה שמעניין הוא להשמיץ ובכל הכוח. לך תסביר לאנשים כאלו שבסוף הם אלה שמעלים/מחזירים את מושא שנאתם לשלטון :).
ואם תנסה להסביר, יבינו???

אבי בן 1231

Well-known member
פחות חשוב מספר הקדנציות. באיזשהו שלב הוא הפך מראש ממשלה לגיטימי לרודן, הפסיק לחשוב על מה טוב למדינה וניסה להפוך את ישראל לוונצואלה. אני מקווה שאנחנו כעם לא מספיק מטומטמים לתת לחדל האישים הזה הזדמנות שנייה- שלא מגיעה לו כמובן. וכמובן לקדם אותו לכיוון אגף האיקסים בכלא, מהר ככל שאפשר.
אז זהו "כבוד השופט" [B][COLOR=rgb(184, 49, 47)][U]dory30[/U][/COLOR][/B] קבע "אשם", וגזר את דינו של "העבריין"!!!

dory30

Well-known member
אם תשים לב אין שאם מאומה זולת סיסמאות. אפילו דוגמא אחת לרודנות תיאורטית כביכול ושאר מרעין בישין, לא תוכל למצוא בדברים. ככה זה אכן כששונאים. העובדות לא מעניינות, המציאות והאמת לא מעניינות. מה שמעניין הוא להשמיץ ובכל הכוח. לך תסביר לאנשים כאלו שבסוף הם אלה שמעלים/מחזירים את מושא שנאתם לשלטון :).
*דאג שממשלת ישראל לא תעביר תקציב שנתיים
*עוכבו מיוני בכירים בשיא המשפט- בראשם מפכ"ל המשטרה
*חסיון על הפרוטוקולים בדיוני הקורונה ל-30 שנה
*נסיונות להתערב במינויי שופטים
*תמיכה בבן גביר, כהניסט מוצהר וסיוע פעיל להכנסתו לכנסת ישראל
*הסתה כנגד הערבים (נוהרים לקלפיות)
*מנוהל בידי אישה היסטרית ואלכהוליסטית, שנמצאת בדיונים בטחוניים ללא כל הצדקה וסמכות
*וכן בידי הבן, שמשלים אותה ע"י הכתבת מדיניות לאביו (ראו עדויות מפילבר)

זה ראש ממשלה דמוקרט ונאור?!🤘

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
*דאג שממשלת ישראל לא תעביר תקציב שנתיים
זה לא הוא או לא רק הוא. מי שסירב (באותה מידה בדיוק) להעביר תקציב היה בני גנץ. אני יודע, אוהבים לשכוח את זה. אבל כך הייתה המציאות.
בינתיים אגב העבירו שם תקציב המשכי, מה שאיפשר את ניהול המדינה בדיוק כאילו היה תקציב רגיל. ברור שזאת לא דרך המלך, אבל בכל זאת, אולי שווה להזכיר.
*עוכבו מיוני בכירים בשיא המשפט- בראשם מפכ"ל המשטרה
בהוראת היועמ"שים. לא קשור כהוא זה לנתניהו.
*חסיון על הפרוטוקולים בדיוני הקורונה ל-30 שנה
חוק מדינת ישראל. לא קשור כהוא זה לנתניהו.
*נסיונות להתערב במינויי שופטים
לא היה ולא נברא ואפילו משל לא היה.
*תמיכה בבן גביר, כהניסט מוצהר וסיוע פעיל להכנסתו לכנסת ישראל
הוא דווקא בתקופת כהונתו לא באמת תמך בו, מצטער אם אני הורס סיפור טוב עם עובדות. בכל מקרה זה לא משנה. בן גביר הוא פוליטיקאי לגיטימי גם אם אתה רוצה להגדיר אותו על סמך משהו שלא רלוונטי כבר 30-40 שנה לשום דבר.
*הסתה כנגד הערבים (נוהרים לקלפיות)
אין ולא הייתה שם שום הסתה משום סוג שהוא.
*מנוהל בידי אישה היסטרית ואלכהוליסטית, שנמצאת בדיונים בטחוניים ללא כל הצדקה וסמכות
את השאלה אם הגב' נתניהו היא "היסטרית ואלכוהוליסטית" אניח בצד מפאת חוסר רלוונטיות. נתניהו הגבר הוא האיש המועמד לבחירה. לא אשתו. זה שאתה החלטת שהוא מנוהל על-ידה, שיהיה לך לבריאות. זה לא הופך את זה לחלק מהמציאות בעולם.
*וכן בידי הבן, שמשלים אותה ע"י הכתבת מדיניות לאביו (ראו עדויות מפילבר)
כנ"ל.
זה ראש ממשלה דמוקרט ונאור?!🤘
לגמרי. שום דבר ממה שכתבת, גם אם הכל היה נכון ומדויק (וזה לא המצב) לא מעיד בשום צורה על רודנות כלשהי. או שאינך מבין רודנות מהי, או שאינך מבין את הדוגמאות שהבאת בעצמך.

מוטי חוף

Well-known member

סקר חורזים וכותבים!​

תרצו לראות את יו"ר הליכוד בנימין נתניהו חוזר לראשות הממשלה ?​

לא ..כבר 15 שנה הוא מבליג מכיל טרור שקיים/חוגג אצלנו בתחום שבין נהר הירדן לים התיכון ומסביב לגבולות מדינת ישראל,

אבל בנט והשמאל גרועים ממנו שבעתיים עשרת מונים .

רק איתמר בן גביר עם הרבה מנדטים בכנסת יכול להציל את מדינת ישראל מסכנה קיומית .

כמו כן כל המטכ"ל וצמרת הפיקוד של צה"ל חייבים להיות אנשים מהסוג של בן גביר לטובת בטחון מדינת ישראל .

המסר היומי של נתניהו, 3.2.09​

נערך לאחרונה ב:

סקר חורזים וכותבים!​

לא ..כבר 15 שנה הוא מבליג מכיל טרור שקיים/חוגג אצלנו בתחום שבין נהר הירדן לים התיכון ומסביב לגבולות מדינת ישראל,

כמו כן כל המטכ"ל וצמרת הפיקוד של צה"ל חייבים להיות אנשים מהסוג של בן גביר לטובת בטחון מדינת ישראל .

איך זה למעלה במעלה העץ?
עכשיו, רד אלינו לקרקע ותגיד מי לדעתך ראוי ויכול להחליף אותו?

שמלת תחרה1

Well-known member

סקר חורזים וכותבים!​

בן גביר לא היה בדיוק כמו ליברמן, צועק באופוציזיה, ובקואלציה |דג| לכן לטובת ישראל רצוי בן גביר באופוציזיה.

nothing but the truth

Well-known member
בן גביר לא היה בדיוק כמו ליברמן, צועק באופוציזיה, ובקואלציה |דג| לכן לטובת ישראל רצוי בן גביר באופוציזיה.

זה נכון לגבי הרבה אנשים, אם לא לגבי כולם.
גם שרון באופוזיציה הראה עמדה אחת , אך לאחר שהחליף את ברק אמר - דברים שרואים מכאן לא רואים משם.
ואם נלך אחורה - מי שנסוג מכל סיני היה מנחם בגין (שלפני כן אמר אף שעל).

זה נכון לגבי הרבה אנשים, אם לא לגבי כולם.
גם שרון באופוזיציה הראה עמדה אחת , אך לאחר שהחליף את ברק אמר - דברים שרואים מכאן לא רואים משם.
ואם נלך אחורה - מי שנסוג מכל סיני היה מנחם בגין (שלפני כן אמר אף שעל).
לא לגבי כולם, יצחק שמיר ז"ל עמד כצוק איתן בעמדותיו.

nothing but the truth

Well-known member
לא לגבי כולם, יצחק שמיר ז"ל עמד כצוק איתן בעמדותיו.

אכן, הוא נשאר בעמדותיו במובן של לא לסגת, אבל לא הביא אלטרנטיבה אחרת.
בנוסף אפשר לומר שגם אם לא התכוון לכך למעשה קידם את הרעיון של הקמת מדינה פלסטינאית בכך שחבל בניסיון של הסכם לונדון שהיה מביא לכך שירדן מקבלת את האחריות לפלסטינאים. ואחר כך נפתחה האינתיפאדה מה שגרם לחוסיין להבין שהדבר האחרון שהוא צריך על הראש זה פלסטינאים.

Harrington

Well-known member
מנהל
אכן, הוא נשאר בעמדותיו במובן של לא לסגת, אבל לא הביא אלטרנטיבה אחרת.
לא תמיד זה דבר שלילי, לא להציג אלטרנטיבה אחרת. זה יכול להיות בגלל שלפעמים המצב הקיים הוא המצב הטוב ביותר (או הרע פחות) בעיני המתבונן וזה יכול להיות בגלל שעצם הדרישה להציג אלטרנטיבות סותרת עמדה מסוימת.

nothing but the truth

Well-known member
לא תמיד זה דבר שלילי, לא להציג אלטרנטיבה אחרת. זה יכול להיות בגלל שלפעמים המצב הקיים הוא המצב הטוב ביותר (או הרע פחות) בעיני המתבונן וזה יכול להיות בגלל שעצם הדרישה להציג אלטרנטיבות סותרת עמדה מסוימת.

נכון , לא תמיד זה דבר שלילי. בסוגיה הרלוונטית יש סכסוך. אפשר להציע כל מיני דרכים להתמודד איתו.
אפשר להציע פתרון של נסיגה ופשרה (שמאל)
אפשר להציע פתרון של טרנספר של הערבים (גנדי בזמנו - ימין) . אפילו הצעה רדיקלית של חיסול כל הערבים זה סוג של פתרון.

אפשר גם לומר - אין פתרון לסכסוך , וכדברי אבנר בן נר ליואב בן צרויה - לנצח נאכל חרב. אם תרצה אנלוגיה כמו שהגוף שלנו לא מצליח להגיע להסדר עם החיידקים והוירוסים וגם לא מצליח לסלק אותם - אלא מחזיק מערכת חיסון וכל כמה זמן אנחנו חולים. אז לפחות להגיד את זה בצורה ברורה.

כל אחד מהצעדים האלה דורש מנהיגות. סתם לנקוט בגישה של סטגנציה זו לא מנהיגות. כל אחד יוכל לעשות את זה. אפילו אלגוריתם פרמטיבי של בינה מלאכותית.

דיברגנט חדש

Well-known member
נכון , לא תמיד זה דבר שלילי. בסוגיה הרלוונטית יש סכסוך. אפשר להציע כל מיני דרכים להתמודד איתו.
אפשר להציע פתרון של נסיגה ופשרה (שמאל)
אפשר להציע פתרון של טרנספר של הערבים (גנדי בזמנו - ימין) . אפילו הצעה רדיקלית של חיסול כל הערבים זה סוג של פתרון.

אפשר גם לומר - אין פתרון לסכסוך , וכדברי אבנר בן נר ליואב בן צרויה - לנצח נאכל חרב. אם תרצה אנלוגיה כמו שהגוף שלנו לא מצליח להגיע להסדר עם החיידקים והוירוסים וגם לא מצליח לסלק אותם - אלא מחזיק מערכת חיסון וכל כמה זמן אנחנו חולים. אז לפחות להגיד את זה בצורה ברורה.

כל אחד מהצעדים האלה דורש מנהיגות. סתם לנקוט בגישה של סטגנציה זו לא מנהיגות. כל אחד יוכל לעשות את זה. אפילו אלגוריתם פרמטיבי של בינה מלאכותית.
לסרב ללחץ אמריקאי לא כ"א יכול, למעט מחשב כפי שציינת באפילו :)
עמידה על שלך בהחלט מחייבת מנהיגות וביטחון בעמדותיך גם כאשר יש עליך לחץ אסטרונומי.
למעט נתניהו במאבקו מול השחור האנטישמי, לא רואה אף מנהיג מסרב לאמריקאים.
בגין שכולם מתפארים ממנו נכנע ללחץ של ג'ימי קרטר האנטישמי, ייתכן גם שהלחץ הביא למחלתו שבעקבות מחלתו נכנע ללחץ והפך את עורו.

Harrington

Well-known member
מנהל
סתם לנקוט בגישה של סטגנציה זו לא מנהיגות.
לדעתך. בעיני זאת מנהיגות מצוינת בנסיבות העניין.
כל אחד יוכל לעשות את זה.
ובכל זאת אף אחד לא הצליח בכך למרות שרבים דווקא ניסו ושאפו. אולי בכל זאת זה לא כל כך פשוט כמו שזה נשמע?
אפילו אלגוריתם פרמטיבי של בינה מלאכותית.
לא הבנתי מה זה קשור לעניין, אבל אם אותה בינה מלאכותית הבינה, דיינו.

nothing but the truth

Well-known member
לסרב ללחץ אמריקאי לא כ"א יכול, למעט מחשב כפי שציינת באפילו :)
עמידה על שלך בהחלט מחייבת מנהיגות וביטחון בעמדותיך גם כאשר יש עליך לחץ אסטרונומי.
למעט נתניהו במאבקו מול השחור האנטישמי, לא רואה אף מנהיג מסרב לאמריקאים.
בגין שכולם מתפארים ממנו נכנע ללחץ של ג'ימי קרטר האנטישמי, ייתכן גם שהלחץ הביא למחלתו שבעקבות מחלתו נכנע ללחץ והפך את עורו.

אפשר להתווכח על זה. גם שמיר הלך בסופו של דבר לוועדת מדריד אעפ"י שלא רוצה ללכת (זה שלא הייתה לה משמעות זה משהו אחר) , וגם חוסר התגובה במלחמת המפרץ הושפע בין היתר מלחץ אמריקני (זה לא אומר שההחלטה לא נכונה).
באופן כללי הקדנציה של שמיר התאפיינה בעיקר בקפיאה של המצב. עם כל ההערכה שיש לי לאיש, שאין ספק שהיה פטריוט אמיתי ואהב את מדינה ישראל אהבת נפש.

לדעתך. בעיני זאת מנהיגות מצוינת בנסיבות העניין.

ובכל זאת אף אחד לא הצליח בכך למרות שרבים דווקא ניסו ושאפו. אולי בכל זאת זה לא כל כך פשוט כמו שזה נשמע?

לא הבנתי מה זה קשור לעניין, אבל אם אותה בינה מלאכותית הבינה, דיינו.

באופן לא מפתיע אתה בוחר לא להתייחס לדברים שלא נוח לך. אז נסכם בלומר שאני רואה מנהיגות בצורה אחרת ממך.

Harrington

Well-known member
מנהל
אפשר להתווכח על זה.
בוודאי. זה מה שאנחנו עושים.
באופן כללי הקדנציה של שמיר התאפיינה בעיקר בקפיאה של המצב.
לגמרי נכון. אלא שזה היה הדבר הנכון באותה תקופה (ויתכן שגם היום) ואני לא רואה בזה שום חוסר מנהיגות.להיפך, בתקופתנו כשאנחנו רואים ראשי מדינה אחד אחרי השני נכנעים לתכתיבים חיצוניים וכו', הערכתי למנהיגותו של האיש שהיה מסוגל שלא לעשות זאת רק גדלה.
עם כל ההערכה שיש לי לאיש, שאין ספק שהיה פטריוט אמיתי ואהב את מדינה ישראל אהבת נפש.
על זה בוודאי אין מחלוקת, אבל זה לא קשור לכלום. זה אגב נכון גם לגבי פוליטיקאים שעושים דברים שאנחנו לא מסכימים איתם ובוודאי לכל ראשי הממשלה.
באופן לא מפתיע אתה בוחר לא להתייחס לדברים שלא נוח לך. אז נסכם בלומר שאני רואה מנהיגות בצורה אחרת ממך.
אין לי מושג למה לדעתך לא התייחסתי, אבל אני מצטער לאכזב, לא מצאתי בדבריך שום דבר מיוחד ש"לא נוח לי" (אני גם לא נוהג להתחמק מדברים שכביכול לא נוחים לי, מה גם שאין הרבה כאלה בנמצא, אני די מסתדר עם הכל :)).

כוכבית מצויה

Well-known member
ביהמ"ש קבע בדיוק את מה שכתבתי.
לא נכון, בית המשפט לא קבע שבנט פעל בניגוד לחוק, אלא שהבניה בביתו נעשתה בניגוד לחוק.
הגברת שרה נתניהו אינה מתמודדת לראשות הממשלה ואינה חלק מהדיון.
היא רלבנטית לדיון בדיוק כמו מי שפעל בניגוד לחוק בביתו של בנט.

שוב הגענו לנקודה בה לא בא לי להגיב להמשך סילופים, עיוותים והבלים ולכן לא אמשיך להגיב ולא משנה מה תכתוב.

Harrington

Well-known member
מנהל
סורי, לא במצב רוח של מלחמת 'לי יש ארוך יותר' היום. מקבל את כל דברייך כתורה מסיני, מקבל שלך יש ארוך יותר, מקבל שאת יורקת רחוק יותר, כמובן מקבל שאת חכמה ונבונה יותר, ומי שרוצה להאמין ללוקשים האלה במקום לאמת המציאותית ולעובדות, אין לי אלא לברכו שיבושם לו.
לכשתרצי להתדיין בנושאים שעל הפרק, תרגישי חופשיה לעדכן. בינתיים לא ראיתי עניין מיוחד לקרוא מעבר לציטוט הנ"ל. עמך הסליחה.

נערך לאחרונה ב:
למעלה