נוסטלגיה טרום קורונה
Well-known member
יכול להיות שהיא מתכוונת לתקרית עם אמסלם.מודה שלא הצלחתי להבין את הקשר בין מה שכתבת לתגובה שלי שהתייחסה לפרסונה המועדפת לעמוד בראש הממשלה.
יכול להיות שהיא מתכוונת לתקרית עם אמסלם.מודה שלא הצלחתי להבין את הקשר בין מה שכתבת לתגובה שלי שהתייחסה לפרסונה המועדפת לעמוד בראש הממשלה.
יכול להיות שהיא מתכוונת לתקרית עם אמסלם.
נקוב בשם!לא, ותשובתי זהה גם עבור בנט ולפיד. צריך מישהו חדש, לא מושחת (נתניהו/בנט) ולא אידיוט (לפיד). מספיק להחליף חרא X בחרא Y. לשם שינוי שיהיה מישהו חכם, אך לא מנוסה, שעוד לא הספיק להפוך למושחת ושינסה לתקן את מה שקלקלו במשך עשרות שנים.
מוטי היינריךנקוב בשם!
מי זה?מוטי היינריך
מי זה?
למעט פיזור מלל באוויר, מה הרזומה שלו?![]()
מוטי היינריך.
מוטי (מרק) היינריך, בוגר הטכניון בחיפה (הנדסה) ואוניברסיטת תל אביב ( מנהל עסקים MBA ).www.kav.org.il
לא פסלתי את בנט לפני שהיה ראש ממשלה, אלא רק אחרי שהוכיח שאינו ראוי לאמון. אפשר לתת למוטי היינריך צ׳אנס, אם יבחר לתפקיד נשפוט אותו על ביצועיו, בדיוק כמו כל אחד אחר. מה שבטוח, מדובר באדם משכיל ומבין עניין, אין עד עכשיו חשדות שהוא מושחת, לכן נכון לעכשיו (אלא אם כן יוכיח אחרת) הוא ראוי להזדמנות.למעט פיזור מלל באוויר, מה הרזומה שלו?
סלח לי, אבל התואר בהנדסה שלו מהטכניון לא אומר כלום, ראינו כבר את ניזקי בנט שהרזומה ששלו בהייטק מפואר יותר![]()
שוב, מה הוא עשה בחייו חוץ מלהוציא תואר בטכניון?לא פסלתי את בנט לפני שהיה ראש ממשלה, אלא רק אחרי שהוכיח שאינו ראוי לאמון. אפשר לתת למוטי היינריך צ׳אנס, אם יבחר לתפקיד נשפוט אותו על ביצועיו, בדיוק כמו כל אחד אחר. מה שבטוח, מדובר באדם משכיל ומבין עניין, אין עד עכשיו חשדות שהוא מושחת, לכן נכון לעכשיו (אלא אם כן יוכיח אחרת) הוא ראוי להזדמנות.
כלכלן ומנהל חברת נדל״ן.שוב, מה הוא עשה בחייו חוץ מלהוציא תואר בטכניון?
מה הניסיון שלו בפוליטיקה ובדיפלומטיות?כלכלן ומנהל חברת נדל״ן.
אין לו ניסיון כזה, אבל הוא מספיק חכם כדי ללמוד את זה תוך חודשים ספורים.מה הניסיון שלו בפוליטיקה ובדיפלומטיות?
אתה באמת רוצה שהוא ילמד להתגלח על גורל המדינה?אין לו ניסיון כזה, אבל הוא מספיק חכם כדי ללמוד את זה תוך חודשים ספורים.
כן!אתה באמת רוצה שהוא ילמד להתגלח על גורל המדינה?
אני לא, שיתחיל מלמטה, יהיה ח"כ ושר, יקבל ניסיון דיפלומטי ואז שיחזור אלינו לאחר שנכיר אותו.
המצב כיום הוא שעל אף אחד מחברי הכנסת הקיימים אי אפשר לסמוך.אני לא, שיתחיל מלמטה, יהיה ח"כ ושר, יקבל ניסיון דיפלומטי ואז שיחזור אלינו לאחר שנכיר אותו.
לכן עדיף שנתניהו ימשיך עד שיהיה מישהו שכן תוכל לסמוך עליו.המצב כיום הוא שעל אף אחד מחברי הכנסת הקיימים אי אפשר לסמוך.
לא נגיע להסכמה. נסכים שלא להסכים.לכן עדיף שנתניהו ימשיך עד שיהיה מישהו שכן תוכל לסמוך עליו.
אתה באמת רוצה שהוא ילמד להתגלח על גורל המדינה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.