עכשיו שזה רשמי והממשלה נופלת, האם חורזים וכותבים, תרצו לראות את יו"ר הליכוד בנימין נתניהו חוזר לראשות הממשלה?
כן
לא
ולמה
כן
לא
ולמה
כן.עכשיו שזה רשמי והממשלה נופלת, האם חורזים וכותבים, תרצו לראות את יו"ר הליכוד בנימין נתניהו חוזר לראשות הממשלה?
כן
לא
ולמה
כן.
סתם כדי לעצבן את השמאל והתשקורת.
א. כן
בוא נראה אם הבנתי אותך נכון.
לעצבן את השמאל והתקשורת,
שווה ראש ממשלה שאינו מתאים לנו?
אז רק כדי לעצבן את השמול למכור את המדינה.כן.
סתם כדי לעצבן את השמאל והתשקורת.
אילו הייתי רואה בזה מכירת המדינה, מן הסתם לא הייתי הולך כל כך רחוק. אבל לכל היותר יש בזה בחירה באדם שמה לעשות, הוכיח כבר שהוא יודע להיות ראש ממשלה מצוין כאן בישראל. זה שאני חולק עליו בדברים מסוימים לא משנה עובדה זו. לכן, על אף שבהחלט יתכן שאם הבחירה הייתה נטו בידי הייתי מעדיף מישהו אחר, לאור הדרך בה השמאל/רל"ב/תשקורת/ממסד הורידה אותו מהשלטון וכן, כדי 'להחזיר להם' מעבר להכרת התודה שאני סבור שאני (ולא רק כמובן) חייב לאיש, בהחלט אבחר בו למטרה זו. זאת לא החלטה סופית כמובן. עוד לא החלטתי למי אצביע בפועל. אבל במענה לשאלה כאן תשובתי חיובית כאמור, לגמרי בגלל הסיבות שציינתי.אז רק כדי לעצבן את השמול למכור את המדינה.
כן, כי כל השאר לא מגיעים לו לקרסוליים.עכשיו שזה רשמי והממשלה נופלת, האם חורזים וכותבים, תרצו לראות את יו"ר הליכוד בנימין נתניהו חוזר לראשות הממשלה?
כן
לא
ולמה
לאעכשיו שזה רשמי והממשלה נופלת, האם חורזים וכותבים, תרצו לראות את יו"ר הליכוד בנימין נתניהו חוזר לראשות הממשלה?
כן
לא
ולמה
כן, הוא אשף בלתקן נזקים ויש לו הרבה עבודה לתקן את מה שממשלת ה"שינוי" קלקלו. כולי תקווה שיצליח לתקן, בטוח זה לא יהיה במידי אלא ייקח לפחות שנתיים, אם לא יותר רק בשביל לתקן.עכשיו שזה רשמי והממשלה נופלת, האם חורזים וכותבים, תרצו לראות את יו"ר הליכוד בנימין נתניהו חוזר לראשות הממשלה?
כן
לא
ולמה
תלוי באיזה הרכב ממשלה.עכשיו שזה רשמי והממשלה נופלת, האם חורזים וכותבים, תרצו לראות את יו"ר הליכוד בנימין נתניהו חוזר לראשות הממשלה?
כן
לא
ולמה
בכל הרכב, אין חלופה טובה ממנו מההיצע הקיים.תלוי באיזה הרכב ממשלה.
כןןןןןןןןןןןןעכשיו שזה רשמי והממשלה נופלת, האם חורזים וכותבים, תרצו לראות את יו"ר הליכוד בנימין נתניהו חוזר לראשות הממשלה?
כן
לא
ולמה
איך אמר פיירעס?עכשיו שזה רשמי והממשלה נופלת, האם חורזים וכותבים, תרצו לראות את יו"ר הליכוד בנימין נתניהו חוזר לראשות הממשלה?
כן
לא
ולמה
אני רוצה שהימין יעלה.אבל לא ברשות ביבי.עכשיו שזה רשמי והממשלה נופלת, האם חורזים וכותבים, תרצו לראות את יו"ר הליכוד בנימין נתניהו חוזר לראשות הממשלה?
כן
לא
ולמה
לא,,הוא מרוכז יותר מידי בעצמו,,למרות שאינני סולדת ממנו עשה רבות למען המדינה צריך להוקיר זאתעכשיו שזה רשמי והממשלה נופלת, האם חורזים וכותבים, תרצו לראות את יו"ר הליכוד בנימין נתניהו חוזר לראשות הממשלה?
כן
לא
ולמה
רק נזכיר ששרון ימ"ש הלך בסופו של דבר אכן "בכל הכוח", אך זאת נגד היהודים ובטחון ישראל דווקא.לא,,הוא מרוכז יותר מידי בעצמו,,למרות שאינני סולדת ממנו עשה רבות למען המדינה צריך להוקיר זאת
וחוץ מזה הוא קצת פחדן לא הולך בכל הכח כמו שרון, אבל אפשר לקחת זאת לטובה ולאמר שהוא זהיר,
היתי רוצה לראות משהוא יותר צעיר, שעדין אין בו שחיקה
כןעכשיו שזה רשמי והממשלה נופלת, האם חורזים וכותבים, תרצו לראות את יו"ר הליכוד בנימין נתניהו חוזר לראשות הממשלה?
כן
לא
ולמה
עכשיו שזה רשמי והממשלה נופלת, האם חורזים וכותבים, תרצו לראות את יו"ר הליכוד בנימין נתניהו חוזר לראשות הממשלה?
כן
לא
ולמה
לא להיות שאננים.בנימין נתניהו הוא המתאים ביותר לתפקיד , הוא ללא ספק המנוסה ביותר, וסביר להניח שהמוכשר ביותר מבין המועמדים הפוטנציאלים האחרים. זה משתקף בסקרים המראים שגם אלה שלא הצביעו עבורו מוצאים אותו מתאים יותר מהמתחרים.
בניגוד למה שהוא מנסה להציג את עצמו - מבחינה מדינית הוא הרבה יותר מרכז מאשר ימין. נטיותיו הימניות מתבטאות במישור הכלכלי, ויש אומרים שגם בתחום זה הוא התמתן לעומת התקופה שהיה שר אוצר תחת שרון.
הבעיה זה לא הוא, אלא מי שהוא מכנה ה"שותפים הטבעיים" (וגם הנטייה שלו להקיף את עצמו באנשים שלא יכולים לסכן אותו פוליטית אלא יודעים בעיקר לעשות רעש).
לא להיות שאננים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.